reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Madzia no mi moja gina polecila jednak testy. Ale powiedziala tez zeby nie sugerowac sie nimi az tak bardzo bo moga zle wychodzic, np jednej z jej pacjentek caly miesiac pokazywaly II kreski :D

Madzia ja tez w niedziele mialam ledwie widoczna druga kreskę a w poniedziałek juz bardzo mocną. Jeszcze 3 dni... Jeszcze trochę czasu jest.

Oj wiesz ja w tym miesiącu zrobilam kilkanaście bo zaczynam wcześnie ze względu na pojawiające sie czasami cykle 22 dniowe i robię prawie caly miesiąc bo jak sie wydłuży do 40 to żeby nic nie przegapić :) i jak dureń czekałam trzy miesiące i nic :) zwariować można! :p cierpliwości Kochana :-*

Hej dziewuszki, trochę mnie nie bylo, ale już jestem :)
Co z naszym spotkaniem? Jutro jadę do wawy i od południa będę mieście, a wracam w sobotę, ale jeszcze nie wiem o której.
Chciałybyście spotkać się w piątek? Albo jutro popołudniem lub wieczorem wczesnym? Bardzo chciałabym się z Wami spotkać, a wszystko trochę się pokićkało pokićkało i będę w wawie krócej niż myślałam...

reklama
Do góry