reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
No ale dzis zrobilam i narazie nawet bladej drugiej kreski  ale teoretycznie do owu 3 dni, a moze i sie przesunie albo jej nie bedzie 
madziolina_p
No zobaczymy, bede robic codziennie, bo nie wiadomo czy owulki nie bedzie pozniej :-)
Oj wiesz ja w tym miesiącu zrobilam kilkanaście bo zaczynam wcześnie ze względu na pojawiające sie czasami cykle 22 dniowe i robię prawie caly miesiąc bo jak sie wydłuży do 40 to żeby nic nie przegapić i jak dureń czekałam trzy miesiące i nic zwariować można! cierpliwości Kochana :-*
Hej dziewuszki, trochę mnie nie bylo, ale już jestem
Co z naszym spotkaniem? Jutro jadę do wawy i od południa będę mieście, a wracam w sobotę, ale jeszcze nie wiem o której.
Chciałybyście spotkać się w piątek? Albo jutro popołudniem lub wieczorem wczesnym? Bardzo chciałabym się z Wami spotkać, a wszystko trochę się pokićkało pokićkało i będę w wawie krócej niż myślałam...
Co z naszym spotkaniem? Jutro jadę do wawy i od południa będę mieście, a wracam w sobotę, ale jeszcze nie wiem o której.
Chciałybyście spotkać się w piątek? Albo jutro popołudniem lub wieczorem wczesnym? Bardzo chciałabym się z Wami spotkać, a wszystko trochę się pokićkało pokićkało i będę w wawie krócej niż myślałam...
reklama
madziolina_p
Jak tylko z mezem ustale jak pracuje to dam znac