reklama
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Hej kochane ;*
Maacie racje nie ma co robic tych testow owu , ja tez przestaje , chcee calkowicie wyyluzowac tylko czym by to wszystko zajac to jeszcze nie wymyslilam :-) :-)
Jaa czuje sie mega zle , czuje jakbym miala ciezka , glowe , miala goraczke i byla zakatarzona bo mowie jak przez nos ale wcale nie jestem przeziebiona za to w praacy dostaje w kosc ale jeszcze jutroo i sobota ! :-) :-)
Kasia kiedy testujesz? ;*
Maacie racje nie ma co robic tych testow owu , ja tez przestaje , chcee calkowicie wyyluzowac tylko czym by to wszystko zajac to jeszcze nie wymyslilam :-) :-)
Jaa czuje sie mega zle , czuje jakbym miala ciezka , glowe , miala goraczke i byla zakatarzona bo mowie jak przez nos ale wcale nie jestem przeziebiona za to w praacy dostaje w kosc ale jeszcze jutroo i sobota ! :-) :-)
Kasia kiedy testujesz? ;*
Cassiah
Fanka BB :)
Wiesz co, myslalam ze dzis juz dostane bo jakos tak czulam sie okresowo, jednak nie dostalam @ ale tez nie kupilam testu a jutro rano jade w podroz do Polski, wiec nie mam kiedy narazie... W sobote jak dojade to kupie test jesli nie bedzie @ ale niestety czuje ze idzie wielkimi krokami. Nie wazne, bede u swojej giny i ona mi pomoze zajsc w ta ciaze, jestem pewna
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Pewnie kochana jestes juz w ciazy ;*
Cassiah
Haha dzieki za slowa wsparcia ale raczej nie jestem ale serio nie zdoluje sie bo wierze ze gina mi pomoze a poza tym jakis czas temu cyganka powiedziala mojej mamie ze czeka nas jakies ogromne szczescie w maju i cos mam przeczucie ze wlasnie w maju zaskocze
Gosik93
No nie wiem dziewczyny czy takie nakręcenie kogoś kto czeka a w sumie nie czeka na @ to jest dobre później zawód jeszcze większy jak osoby trzecie Ci wmawiają ciążę Ty na nia czekasz i wierzysz ze to jednak to skoro wszyscy to mówią. Nie lepiej się pozytywnie zaskoczyć niż znow zawieść?
reklama