reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Hej kochane ;*
Maacie racje nie ma co robic tych testow owu , ja tez przestaje , chcee calkowicie wyyluzowac tylko czym by to wszystko zajac to jeszcze nie wymyslilam :-) :-)

Jaa czuje sie mega zle , czuje jakbym miala ciezka , glowe , miala goraczke i byla zakatarzona bo mowie jak przez nos ale wcale nie jestem przeziebiona za to w praacy dostaje w kosc ale jeszcze jutroo i sobota ! :-) :-)
Kasia kiedy testujesz? ;*

Wiesz co, myslalam ze dzis juz dostane bo jakos tak czulam sie okresowo, jednak nie dostalam @ ale tez nie kupilam testu a jutro rano jade w podroz do Polski, wiec nie mam kiedy narazie... W sobote jak dojade to kupie test jesli nie bedzie @ ale niestety czuje ze idzie wielkimi krokami. Nie wazne, bede u swojej giny i ona mi pomoze zajsc w ta ciaze, jestem pewna ;)

Haha dzieki za slowa wsparcia ale raczej nie jestem ale serio nie zdoluje sie bo wierze ze gina mi pomoze a poza tym jakis czas temu cyganka powiedziala mojej mamie ze czeka nas jakies ogromne szczescie w maju i cos mam przeczucie ze wlasnie w maju zaskocze :p

Nosz kurna... Normalnie aż korci aby sprać Ci tyłek! W brak @ nie wierzy, ale w cygankę to już owszem... Ja Ci powiedziałam, że jak dla mnie to @ u Ciebie dłuuuuuugo się nie zjawi...

No nie wiem dziewczyny czy takie nakręcenie kogoś kto czeka a w sumie nie czeka na @ to jest dobre :) później zawód jeszcze większy jak osoby trzecie Ci wmawiają ciążę Ty na nia czekasz i wierzysz ze to jednak to skoro wszyscy to mówią. Nie lepiej się pozytywnie zaskoczyć niż znow zawieść? :)

reklama
Do góry