reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

Hej Dziewczynki :)
Mój szalony mąż wczoraj porwał mnie na nieplanowaną wycieczkę :D Cały dzień spędziliśmy poza domkiem, a wieczorem zrobiliśmy sobie sesję masaży przy świecach i najromantyczniejszych hitach granych na fletni pana :) Normalnie odjazd :D
Gosik93, gratuluję!!! Rozpoczęłaś w ten sposób falę dwóch kreseczek. Która teraz następna? ;) :) :D
Jeśli chodzi o porządki świąteczne, to ja dzisiaj na tapetę biorę kuchnię :) Trzeba odtłuścić gruntownie okolice kuchenki, bo widzę, że codzienne sprzątanie to już za mało... No i ostatnie smażenie wątróbki zostawiło kilka "rozbryzgów" tłuszczu na szafce, które dopiero wczoraj wieczorem zobaczyłam (nie podejrzewałam, że strzelił aż pod sufit... no i czy wątróbka koniecnie musi być taka "wybuchowa"?!).
Cassiah, ja też bym chętnie na swoją działkę pojechała, ale u nas stoi tam las (który de facto, potem się przyda) i nie ma na razie domku (będzie później). Po świętach wybierzemy się z mężem to trochę uporządkować, bo trzeba tam nieco przerzedzić, obciąć gałęzie i ogólnie zadbać o teren. Przy okazji zrobimy sobie ognisko i zjemy kiełbaski, bo strasznie za tym tęsknię :D
Dni do @ w tym miesiącu nie liczę... Nie chce mi się. Jak nie przyjdzie długo, to będę się cieszyć. Teraz mam ciszę i spokój :) I tym się napawam :)

reklama
EwMi super wieczór spędziłas:) ktoś musiał zacząć a wy tak nieśmiale podchodzicie hehe ;) zaraz się testy posypia :) spokój i dobre nastawienie najważniejsze :) bardzo lubię Wielkanoc o wiele bardziej niż Boże Narodzenie ;) jakoś tak weselej jest i luźnej. Sprzatam sprzatam a jeszcze większy bałagan zrobilam :D K się ucieszy ;)

Gosik93, nawet nie pytaj, co się dzieje teraz u mnie :D Kuchnia wygląda, jak by przeszło przez nią tornado. Ale żeby się polepszyć, najpierw musi się popieprzyć... ;) Więc mam nadzieję, że uda mi się wszystko ogarnąć przed powrotem mężulka :)
Ja mówiłam, że w tym miesiącu będzie wysyp :p Nie ulegało to wątpliwościom. Niektóre z nas zbliżają się do momentu swoich, w którym statystycznie większość innych starających użytkowniczek BB zaszła już w ciążę. A że i my podlegamy statystyce, to i nam się uda :)

Hejoo baby :) ja od piatej rano na nogach,od 11-tej juz w pracy, rano na zakupach bylam, jutro tez jade no i w niedziele tez, bo niestety przez te zmiany nie ogarne wszystkiego w jeden dzien :no:

A ja Wam powiem, ze u mnie raczej tez nic, bo jak wrocilam z malym ze spaceru to zauwazylam takie brazowe plamienie, brzuch cmi caly czas jak na @ . Do @ 4 dni, ale coz... Zobaczymy 

kupowalam dzis sukienke na komunie i chrzciny i uwaga wchodzac do przebieralni potknelam sie o stolik pani w sklepie i wylalam jej pol kawy :-D swoja droga kto nalewa sobie pelna pelniusienka szklanke?!

Lux ja :D wyznaje zasadę "jak się nie rozleje to znaczy ze za mało nalane" gdy ja zalewam kawę lub herbate nikt nie chce wtedy kubków nieść :D

reklama
Do góry