reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki Styczen 2015

Hej Dziewczynki :)
Mój szalony mąż wczoraj porwał mnie na nieplanowaną wycieczkę :D Cały dzień spędziliśmy poza domkiem, a wieczorem zrobiliśmy sobie sesję masaży przy świecach i najromantyczniejszych hitach granych na fletni pana :) Normalnie odjazd :D
Gosik93, gratuluję!!! Rozpoczęłaś w ten sposób falę dwóch kreseczek. Która teraz następna? ;) :) :D
Jeśli chodzi o porządki świąteczne, to ja dzisiaj na tapetę biorę kuchnię :) Trzeba odtłuścić gruntownie okolice kuchenki, bo widzę, że codzienne sprzątanie to już za mało... No i ostatnie smażenie wątróbki zostawiło kilka "rozbryzgów" tłuszczu na szafce, które dopiero wczoraj wieczorem zobaczyłam (nie podejrzewałam, że strzelił aż pod sufit... no i czy wątróbka koniecnie musi być taka "wybuchowa"?!).
Cassiah, ja też bym chętnie na swoją działkę pojechała, ale u nas stoi tam las (który de facto, potem się przyda) i nie ma na razie domku (będzie później). Po świętach wybierzemy się z mężem to trochę uporządkować, bo trzeba tam nieco przerzedzić, obciąć gałęzie i ogólnie zadbać o teren. Przy okazji zrobimy sobie ognisko i zjemy kiełbaski, bo strasznie za tym tęsknię :D
Dni do @ w tym miesiącu nie liczę... Nie chce mi się. Jak nie przyjdzie długo, to będę się cieszyć. Teraz mam ciszę i spokój :) I tym się napawam :)

reklama
EwMi super wieczór spędziłas:) ktoś musiał zacząć a wy tak nieśmiale podchodzicie hehe ;) zaraz się testy posypia :) spokój i dobre nastawienie najważniejsze :) bardzo lubię Wielkanoc o wiele bardziej niż Boże Narodzenie ;) jakoś tak weselej jest i luźnej. Sprzatam sprzatam a jeszcze większy bałagan zrobilam :D K się ucieszy ;)

Gosik93, nawet nie pytaj, co się dzieje teraz u mnie :D Kuchnia wygląda, jak by przeszło przez nią tornado. Ale żeby się polepszyć, najpierw musi się popieprzyć... ;) Więc mam nadzieję, że uda mi się wszystko ogarnąć przed powrotem mężulka :)
Ja mówiłam, że w tym miesiącu będzie wysyp :p Nie ulegało to wątpliwościom. Niektóre z nas zbliżają się do momentu swoich, w którym statystycznie większość innych starających użytkowniczek BB zaszła już w ciążę. A że i my podlegamy statystyce, to i nam się uda :)

Hejoo baby :) ja od piatej rano na nogach,od 11-tej juz w pracy, rano na zakupach bylam, jutro tez jade no i w niedziele tez, bo niestety przez te zmiany nie ogarne wszystkiego w jeden dzien :no:

A ja Wam powiem, ze u mnie raczej tez nic, bo jak wrocilam z malym ze spaceru to zauwazylam takie brazowe plamienie, brzuch cmi caly czas jak na @ . Do @ 4 dni, ale coz... Zobaczymy 

kupowalam dzis sukienke na komunie i chrzciny i uwaga wchodzac do przebieralni potknelam sie o stolik pani w sklepie i wylalam jej pol kawy :-D swoja droga kto nalewa sobie pelna pelniusienka szklanke?!

Lux ja :D wyznaje zasadę "jak się nie rozleje to znaczy ze za mało nalane" gdy ja zalewam kawę lub herbate nikt nie chce wtedy kubków nieść :D

reklama
Do góry