reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

Mam na imię Kasia i rocxnikowo od jutra 28 lat :-) juz od stycznia 2014 chciałam się starać o dziecko ale mój mąż nie bardzo bo dopiero co założył firmę i wiecie on z takich co wszystko chciałby zapewnić. Dałam mu rok no i teraz jestem szczęśliwa ze juz podjął decyzję. Ja juz mam bzika na tym punkcie. Wyobrażacie sobie myślałam sobie tak ze dziś sylwester to ostatni raz sobie popijając a M na to ze nie ma mowy ze on chce podejść do starania o dziecko poważnie a nie na pół gwizdka normalnie pomyślałam Zmieniłam męża czy co? Beka :-) wiec od soboty 10 dzień cyklu i zaczynamy :-) gin powiedział ze najlepiej przez 10 dno najbardziej możliwych płodnych co dwa dni bo mam cykle nieregularne 26-32 :-( dziewczynki powodzenia. Dodam że ślub brazem w kwietniu 2012 wiec myślę że już czas i tak jak brałam ślub to wigOle nie myślałam o dzieciach a po pół roku jakiś instynkt macierzyński mi się włączył i trzyma do teraz :-)

reklama
To 3mamy kciuki Kotek!!!
Ja dostalam @ rano w sylwestra :p
Dni plodne w styczniu mam gdzies od 12 do 16 takze bedziemy dzialac! Ciekawe, czy tak latwo pojdzie jak za 1 razem, bo synka za 1 razem zrobilismy i to na spontanie :p

Cześć dziewczyny z moim TŻ zaczynamy się starać od stycznia pierwszy cykl starań :) za 5 dni wg apki ma być owu ale z racji nieregularnych cykli 28-33 zaczynamy wraz z testami :) wszystkim życzę powodzenia i chciałabym dołączyć :)

Kwiatuszek napewno sie uda zobaczysz!
Lajla witaj- napisz cos o sobie ;-)
Agata witamy- tez napisz cos o sobie ;-)
Dziewczyny wierze, ze kazdej sie uda ;-) 3majmy kciuki!!!

Hej ja jestem Ewelina mam 27 lat jestem 3 lata po ślubie. Swoją pierwszą ciążę straciłam w 8 tygodniu...poronienie zatrzymane. Lekarz zalecił starania po 3 cyklach i tak też zaczynamy próbować z końcem tego miesiąca stycznia... Trzymajcie kciuki

No hmm pewnie jestem najmłodsza w tym gronie bo mam 23lata.
Tak w sumie z moim narzeczonym bardzo chcemy już mieć dziecko tym bardziej, że staramy się już jakiś czas i nic. Nawet już myśleliśmy żeby poddać się jakimś badaniom ale po przeczytaniu tutaj waszych wypowiedzi wiem, że mamy czas i musimy poczekać bo może akurat w tym roku się uda.
Jestem dobrej myśli.
W skrócie powiem, że już teraz zaczęliśmy się cieszyć, że się udało bo @ spóźniał mi się już dobry tydzień ale bałam się zrobić testu żeby się nie rozczarować. Mówię sobie " daj sobie jeszcze ze dwa dni, byłby to 10 dzień po spodziewanej@" no i dałam... i dostałam tą nieszczęsną... ;/ Więc może to i lepiej, że nie zrobiłam bo cykle mam zawsze regularne więc mogłam się bardzo rozczarować.
Wsparcie moje kochane powiedziało "nie przejmuj się, będziemy próbować dalej" :) I to mnie trzyma :)

reklama
Do góry