reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

U mnie chyba nici ze starania sie w grudniu. Od wczoraj ja i maz albo zatrucie albo grypa zoladkowa i jak to maz powiedzial, ze flaczek jak detka ;-) a ja z mega bolacym zoladkiem i wymiotami tez nieszczegolnie.. A od dzis to juz raczej chlopiec moze wyjsc, a celuje w dziewczynke ;-)

reklama
Przepraszam dziewczyny ze się nie odzywalam. Ale mialam tragiczne święta. .. Okazalo się ze jestem w ciazy... Niestety w ciąży biochemicznej... Moje serce rozpadlo sie na milion kawałków. Jeszcze nie wiem kiedy zaczniemy starania. Na razie ronie :(

Hej dziewczynki. ;)
Chcę tu dołączyć.
Generalnie w skrócie opowiem Wam moją smutną historię na której happy end wciąż czekam. ;)
W maju dowiedziałam się, że jestem w ciąży (pierwszy cykl starań) - ogromna radocha! ;))
Później okazało się, że nasze malenstwo przestało się rozwijać na etapie 6-7 tyg - miało 1 cm i nie biło serduszko. 22 czerwca (10t+6d ciąży) miałam lyzeczkowanie. :(
22 grudnia minęło pół roku a ja mam problem z zajsciem w ciążę - moja planowana @ wypada 1.1.2015 , może ten rok będzie lepszy. ;)))

Madziolina dziekuje :* musimy walczyc o rodzenstwo dla Oliwii! Wierze, że nam się uda. 9 stycznia mam wizyte u poleconego gin. Zobaczymy co mi powie.
Wgoracejwodziekapana witaj. Wiem przez co przeszlas. Trzymam kciuki zeby udalo Ci sie tak jak mi byc ziemska mama :)

Hej dziewczynki. ;)
Chcę tu dołączyć.
Generalnie w skrócie opowiem Wam moją smutną historię na której happy end wciąż czekam. ;)
W maju dowiedziałam się, że jestem w ciąży (pierwszy cykl starań) - ogromna radocha! ;))
Później okazało się, że nasze malenstwo przestało się rozwijać na etapie 6-7 tyg - miało 1 cm i nie biło serduszko. 22 czerwca (10t+6d ciąży) miałam lyzeczkowanie. :(
22 grudnia minęło pół roku a ja mam problem z zajsciem w ciążę - moja planowana @ wypada 1.1.2015 , może ten rok będzie lepszy. ;)))

Oj to sie mialas... Ale nie martw sie, to napewno jednorazowa sytuacja. Tak sie czasem zdarza, ze nasz organizm odrzuca plod. Ja powinnam dostac @ 2.01, ale jesli chodzi o dni plodne to przytulalismy sie dzien po owulacji, wiec male szanse.

Madziolina dziekuje :* musimy walczyc o rodzenstwo dla Oliwii! Wierze, że nam się uda. 9 stycznia mam wizyte u poleconego gin. Zobaczymy co mi powie.
Wgoracejwodziekapana witaj. Wiem przez co przeszlas. Trzymam kciuki zeby udalo Ci sie tak jak mi byc ziemska mama :)

No lec do gina to powinien cos poradzic, rodzenstwo bedzie, zobaczysz tylko trzeba sie w cierpliwosc uzbroic <3

reklama
Do góry