reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Lux, głowa do góry! Ja zawsze sobie powtarzam, że nowy cykl to nowe możliwości i każda @ przybliża mnie do upragnionego bobasa. Więc Lux, znowu jesteś krok bliżej.
Dziewuszki, dzisiaj będą zastrzyki z pregnylem. Mieliśmy wczoraj nic nie ten teges, ale nie wytrzymaliśmy. Dzisiaj działamy, jutro też :) No i nie będę mogła wcześniej nic testować bo będzie fałszywie dodatni wynik. Przynajmniej zmusi mnie to do wytrwałości :)

Madzia, nic na to nie poradzę.
Jestem cała rozemocjnowana tym zastrzykiem :D Normalnie, aż mnie skręca. Ale zrobię go koło g 16:00 -owulacja ma nastąpić po 24h czyli dzisiejsze wieczorne i wczorajsze najsilniejsze plemniory będą już czekać. A komórka jajowa jest zdolna do zaplodnienia przez 12h, więc mąż wroci z pracy to poprawimy. Żeby wszystko miało czas na odnalezienie się i połączenie... Uda się! Uuuuda się! Musi :D

No pregnyl jest na pęknięcie pęcherzyka jajnikowego, który uwolni komórkę jajową :) Bo ja w tym miesiącu nie mam owulacji. Zaraz Ci wstawię fotkę testów, bo w tym poście nie chce sie dodać

reklama
Do góry