reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Lux, głowa do góry! Ja zawsze sobie powtarzam, że nowy cykl to nowe możliwości i każda @ przybliża mnie do upragnionego bobasa. Więc Lux, znowu jesteś krok bliżej.
Dziewuszki, dzisiaj będą zastrzyki z pregnylem. Mieliśmy wczoraj nic nie ten teges, ale nie wytrzymaliśmy. Dzisiaj działamy, jutro też :) No i nie będę mogła wcześniej nic testować bo będzie fałszywie dodatni wynik. Przynajmniej zmusi mnie to do wytrwałości :)

Madzia, nic na to nie poradzę.
Jestem cała rozemocjnowana tym zastrzykiem :D Normalnie, aż mnie skręca. Ale zrobię go koło g 16:00 -owulacja ma nastąpić po 24h czyli dzisiejsze wieczorne i wczorajsze najsilniejsze plemniory będą już czekać. A komórka jajowa jest zdolna do zaplodnienia przez 12h, więc mąż wroci z pracy to poprawimy. Żeby wszystko miało czas na odnalezienie się i połączenie... Uda się! Uuuuda się! Musi :D

No pregnyl jest na pęknięcie pęcherzyka jajnikowego, który uwolni komórkę jajową :) Bo ja w tym miesiącu nie mam owulacji. Zaraz Ci wstawię fotkę testów, bo w tym poście nie chce sie dodać

reklama
Do góry