reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Wgoracejwodziekapana, to pęcherzyk jajnikowy. Mam monitoring i czekam aż pecherzyk urośnie do 20-21mm, aby podać sobie Pregnyl i wywołać owulację (a dokładniej wymusić jego pęknięcie przy odpowiedniej dojrzałości) :)

Wgoracejwodziekapana ja tez w pierwszej ciazy na takiego trafilam na 1 wizyte i do tego byl staryti obrzydliwy,ale poszlam na nfz do innej i było super

wgoracej masssssakra!!!! co to w ogole ma byc!! ja bym od razu dyrektora oddzialy wzywala!!! my kobiety za bardzo im popuszczamy tym łajdakom i dlatego dak sobie pozwalają hieny jedne. mojemu ojcu kiedys dawno temu jak sie okazało, że będzie mia kłopoty z zapłodnieniem to lekarz mu tylko chamsko powiedział "panie, predzej pan do czestochowy na kolanach dojdzie niż dziecko zrobi"!! moi rodzice już to zostawili, mimo, że pamietasz takie słowa całe życie, ale ja jestem w podznaku lew i jak tylko bym dostała wykres usg (gdzie ja bylam z zarodku) od razu bym do niego poszła i rzuciła mu tym w twarz. a ty sie nie przejmuj takimi debilami, to niedobre dla dziudziunia :)

Madzia, no ja wiem. Ale tak się nastawiłam, że dzisiaj będzie piękny pęcherzyk...
Cóż, najważniejsze, że nie pękł jeszcze i nadal dojrzewa sobie. Niech dojrzewa :) W piątek przyatakuję go pregnylem i zrobimy z pęcherzyka piękne jajeczko, a z jajeczka najpiekniejszego bobasa :D
Wgoracejwodziekapana, nie przejmuj sie burakiem. Ja kiedyś usłyszałam od pani ginekolog, że jestem podobno "tak gruba, że nie można się do mnie dostać"... Dostała ode mnie kopa (serio jej przykopałam) i wyszłam z gabinetu wrzeszcząc, że mój chłopak jakoś nie ma z tym problemu :) :D

reklama
Hahaha Ewmi wlasnie czytajac to wyobrazilam sobie jak ja skopalas i prawie sie wada zakrztusilam :D Super! Tal trzeba, oni mysla ze sa Bogami

Ewelinka sloneczko, wszystko po staremu :D a ty gdzie sie podziewalas? :)

Do góry