reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

Cassiah, owszem jestem gruba. Ale to nie znaczy, że jestem zakompleksiona i słaba. Nie dam sobą pomiatać i pozwalać komukolwiek się obrażać. Zdanie lekarza mam głęboko w nosie. Lekarz ma być profesjonalny, a uwagi niech sobie schowa w kieszeń. Ale ogólnie takich przebojów z lekarzami wystarczyło by na całą książkę.
Jedyne co mogę powiedzieć Wam na przyszłość - nigdy nie bagatelizujcie nieprofesjonalnego zachowania lekarza godzącego w waszą godność. Każdy jeden wybryk należy zgłaszać i domagać się wyciągania konsekwencji. My damy sobie radę, bo jesteśmy silnymi kobietami. Ale kiedyś trafi się osoba nieporadna, u której takie zachowanie lelarza zostawi trwały ślad na całe życie. Znam dziewczynę, która po takiej chamskiej uwadze nie chodziła do lekarza w ogóle i skończyło się łagodnym stanem nowotworowym na szyjce macicy.
Strasznie denerwuje mnie to, że wszyscy boją się reagować, bo boją się lekarza. Gdybyśmy wszyscy reagowali, to lekarze zaczęli by się bać i wiedzieli by, że nie mogą sobie pozwolić na takie i podobne zachowania.
Amen. Znów się rozpisałam. Straszna gaduła ze mnie...

reklama
Hejo Kochane,niestety mojemu tel cos odbilo i nie moge uruchomic apki BB na kom :( pisze z pracy, jak tylko bede tu na kompie to bede pisac ;) tesknie za Wami :)

A ja juz dziewczynki glupia doszukuje sie obiawow na ktore za wczesnie hehe narazie piersi bola i wydaje mi sie, ze czasem troche mnie w podbrzuszu pociagnie hehe glupia ja :-)

Madzia zycze ci zeby to bylo to :)

A mi sie juz laski nie chce tych staranek :( Wiem ze to okropnie brzmi, lubie sex ale od zeszlej srody jak tylko mi sie troche sluzu pokazalo caly czas dzialamy prawie codziennie bo z kazdym dniem mysle ze to moze byc ostatni dzien sluzu czyli owu... Dzis 15 dc a ja sluzu mam niewiarygodnie ogromne ilosci i konca nie widac... Znaczy ciesze sie bo jest idealny, nigdy takiego nie mialam ale kiedy w koncu ta owu!! :D Chcialabym przerwe zrobic bo mi sie przeje :p

Cassiah, no to ja tez mam podobnie, bo w sumie czekam na pregnyl czyli na moment aby wywołać owulację. Najgorsza jest ta niepewność czy pęcherzyk nie pęknie za wcześnie. Bo bardzo bym chciała aby wszystko idealnie się ułożyło tak, aby to był ostatni cykl starań i by nie trzeba już było tej laparoskopii i hormonów

Tyle, że nam się seks nie nudzi... Tyle się staramy, a im dłużej się staramy, tym większy apetyt mamy na siebie i tym regularniej się kochamy, bo ciężko nam wytrzymać bez małego bara-bara :D

reklama
zazdroszcze wam :D no ja juz dla dobra sprawy sie poswiece ale chetnie bym zrobila dzien przerwy ;) ale boje sie ze przegapie owu :( moze to tez zalezy ile jestescie razem, ja z moim chlopakiem jestesmy razem prawie 5 lat, a 4 i pol roku mieszkamy razem. to juz nie ten ogien co byl na poczatku :) teraz chetniej sie przytulamy i calujemy niz bzykamy :p wiem nudziarze z nas :D

Do góry