reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

To szkoda, nie wiedzialam ze w polsce trzeba miec umowe o prace. U nas wystarczy smieciowa tylko ze musisz miec przepracowane 9 miesiecy z rzedu, mozna i w roznych firmach. I wtedy mozesz isc na macierzynski na rok. A jesli w ogole nie pracujesz to tylko 500zl dostajesz przez rok + becikowe. No jak chcesz, jak sie boisz to odloz na pozniej.

Renia witaj :) na kiedy masz termin@? :)

reklama
no ja odkladam sporo kasy co miesiac w miare mozliwosci i ich nie ruszam, ja mam rodzicow, ktorzy nam pomoga, takze jestem spokojna...a starania wole odlozyc narazie na miesiac i zobacze co dalej

Czesc kobiety :-)
WGORACEJWODZIEKAPANA trzymam za ciebie kciukasy bo @ moze nie ma z jakiegos fasolkowego powodu &&&&&
Lux faktycznie zaczekaj ze starankami a samo wszystko sie ulozy zobaczysz :-) :-)
Ja wlasnie czekam na swoja umowe lada chwila bedzie dlatego sie staramy staramy a i tak nic wiec eh ..zobaczymy coo bedzie :-) :-)
Miaalam mega ochote na zuurek i musialam sobiie zrobic i wszamaac :-D :-) :-)

Uwielbiam zurek <3 Sama robisz zakwas? Ja ostatnio robilam pierwszy raz i mi sie zepsul :( To trzeba miec talent! :D Ale wydaje mi sie ze niepotrzebnie trzymalam w szafce zamiast w jasnym miejscu.

reklama
Do góry