ja mam przerwe w tym cyklu Paula :-)Heh. Ja tez uwielbiam żurek.
Kto tu teraz testuje lada moment?
reklama
kiedys robilam, jak jeszcze nie pracowalam i sie nudzilam hehOooo w zyciu nie robie sama zakwasu hy hy
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
az taka utalentowana nie jestem by zakwas tworzyc wgoracejwodziekapana ja niby 5.03 ale nie testuje czekam na @ :-)
Cassiah
Fanka BB :)
haha no ja też bym się za to nie brała ale u nas nie ma żurku i nie znają czegoś takiego więc musialam sama zrobic bo mnie chętka naszła ale niewypał ale tak mi smaku narobiłaś, ze chyba dziś spróbuje znowu
wgorącejwodziekaana ja mam miec @ w piątek ale też nie testuje bo raczej mi się nie udało w tym cyklu.
wgorącejwodziekaana ja mam miec @ w piątek ale też nie testuje bo raczej mi się nie udało w tym cyklu.
wgoracejwodziekapana
Fanka BB :)
Ewelinakotalek dasz rade?
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Ja tezz lubie na prawde :-) :-) ale jak mam wiecej dni wolnego niz tylko 1dzien bo to chyba nie uciagnelabym
Moj Ł mowi ze mam goraczke i ciagle lapie mnie za czolo i beblocze ze jestem rozpalona bla bla bla.moze i fakt ale ja dosc dobrze sie czuje tylko sie obzarlam i jestem spiaca i nawet nie mam ochoty sprawdzac temp termometrem . Ciagnie w podbrzuszu -.- ..tyyttlko spokoj moze mnie uratowac :-) :-)
Moj Ł mowi ze mam goraczke i ciagle lapie mnie za czolo i beblocze ze jestem rozpalona bla bla bla.moze i fakt ale ja dosc dobrze sie czuje tylko sie obzarlam i jestem spiaca i nawet nie mam ochoty sprawdzac temp termometrem . Ciagnie w podbrzuszu -.- ..tyyttlko spokoj moze mnie uratowac :-) :-)
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Wdeeeeech wyyydech ..wdeech wwyyydech puuuufff uuuuffff duuzo mi nie zostalo :-)
reklama