Brałam tylko do owulacji. Rano brałam 1kaps. w okolicy obiadu 2kaps. a przed snem tez 2kaps. Różnicę widzę w sokach podczas stosunku. Jest niagara po prostu. A biustonosza nie znalazłam. Nie ma co kupić... Rozmiar 85i. Masakra jakaś. Mama mnie namówiła. Zaraz jadę na betę. Trzymajcie kciuki.
reklama
Cassiah
Fanka BB :)
No wlasnie dziewczyny, myslicie ze te soki z podniecenia ktore sa tak przynajmniej z wygladu i konstrukcji podobne do sluzu plodnego moga pomoc z poczeciu? W sensie im wieksze podniecenie tym lepiej? Wiem ze one nie maja tyle witamin co sluz ale moze chciaz pomagaja w transporcie plemnikow w zwiazku na swoja konstrukcje i moze chronia przed tymi zlymi plynami w pochwie... No nie wiem Jesli tak to nastepnym razem postaram sie o conajmniej 2 orgazmy podczas stosunku hihih
madziolina_p
Hehe ja to nie wiem
Nie wiem jak to jest z ich "konstrukcją", natomiast widzę ich ilość po braniu wiesiołka. Nawet za 1 razem chybe się tyle ze mnie nie wylało. No i ja sądzę, że jednak też ma to znaczenie i mogą wpływać na płodność. Jeśli ja wgl mam dość sucho, nie widzę nigdy śluzu, to jak w trakcie stosunku się dobrze nawilżę to chyba plemniczki będą mieć "wilgotne warunki" na samym początku chociaż, a nie taka pustynia jak była kiedyś (choć i tak u mnie nigdy nie było sucho jak się podnieciłam). Na pewno soki mają wpływ przynajmniej chwilowy na pH. Moze to też ułatwia coś (mniej kwaśne pH - mniej zabitych plemniorków)?
Cassiah
Ewmi no wlasnie ja tez tak sobie logicznie mysle ze powinny pomagac, chyba po to nas tak natura stworzyla zeby bylo lepsze 'tarcie' i pomoc plemnikom No tak mi soe wydaje. Moze nie beda one dluzej zyly bo ten sluz szybko wysycha ale przez ten krotki czas moze je popycha do celu szubciej Wydaje mi sie ze ta teoria ma racje bytu szczegolnie w dzien owulacji.
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Czeeesc waam!
To jest chyba moj najgorszy dzien ever maam takie mdlosci jak tylko otworzylam oczyy ze to jakies nieporozumienie .. mdli , mdli , mdli po kazdym posilku i W zoladku piecze a sniaadanie oddalam i nie fajnie mi sie odbija .. brzuch straasznie wzdety i juzz sama nie wiem co o tym wszystkim myslec choc mnie mdli to mam strasznE napady glodu .. az tak by mnie mozg oszukiwal
Ojjj madziu szaalona kobietoo i niecierpliwa :-) :-) jeszcze troche i sie dowiesz czy cos sie dzieje u cb :-)
Wreedotka kolejny cykl naasz kochana ! Glowka do gory
To jest chyba moj najgorszy dzien ever maam takie mdlosci jak tylko otworzylam oczyy ze to jakies nieporozumienie .. mdli , mdli , mdli po kazdym posilku i W zoladku piecze a sniaadanie oddalam i nie fajnie mi sie odbija .. brzuch straasznie wzdety i juzz sama nie wiem co o tym wszystkim myslec choc mnie mdli to mam strasznE napady glodu .. az tak by mnie mozg oszukiwal
Ojjj madziu szaalona kobietoo i niecierpliwa :-) :-) jeszcze troche i sie dowiesz czy cos sie dzieje u cb :-)
Wreedotka kolejny cykl naasz kochana ! Glowka do gory
madziolina_p
Tak tak juz dobrze :-) czekam do poniedzialku :-*
reklama
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
I too mnie wlasnie martwi ze mimo takich zawirowaN i szalenstw organizmowych nic z tego nie bedzie :-( :-(