reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki Styczen 2015

Owulacyjnych nie rob! Madzia wariacie! Wytrzymaj jeszcze trochę :) wcale nie musi byc pozytywny. Tylko może... Ech. Będzie ok. Objawów tez sie nie doszukuj bo wcale ich mozesz nie mieć. Spokojnie kochana. Będzie ok. W weekend odpocznij przestań o tym myśleć a w przyszłym tygodniu będziesz miała dwie kreski na CIĄŻOWYM ;) mowie Ci. Tylko spokojnie... :-* ja wiedziałam ze będzie jedna kreska bo za dla te krwawienie trwało. Jak normalny okres, bo dzis 5 dzien. No ale cóż moze w tym cyklu sie uda :)

reklama
No bo chyba takie lekkie 1-2 dniowe plamienie moze byc na ciaze, a faktycznie 5 dni to troche jak okres. Uda sie Wredotka zobaczysz!!!
Ja czytalam to pisali, ze owu powinny wyjsc pozytywne

Oj Madziu. Cierpliwości kochana... Ja juz sie nauczyłam przez te kilka cykli ze nie ma co szukac objawów i robic pięciu testów bo co ma być to będzie. Jak nie uda się w tym miesiącu to moze w przyszłym, bo kiedys musi, prawda? :) miejmy nadzieje, ze jak z pierwsza ciąża tak szybko się u Ciebie udalo to z druga będzie podobnie ! Jestem przekonana, ze będzie wszystko OK. :-*

Wredotka przykro mi :( Juz niedlugo i nowe staranka jeszcze tydzien! :) Oczywiscie ze sie kiedys uda a ja Ci mowie ze jeszcze w tym! Powiedzialam wam przeciez ze wszystkie w tym roku bedziemy rodzic wiec do kwietnia kazda bedzie :D

Madzia jakby to bylo takie latwe z testami owu to kazdy by robil testy owu zeby wczesna ciaze wykryc a nie czekalby na @ :D Glowa do gory i nie panikuj bo to niedobre da potencjalnej fasolki :* :tuli:

W tym miesiącu to bierzemy się ostro za robotę :) i nie ma ze glowa boli!!! Hihihi albo zmęczona po pracy o nieee! A i ja Kasia też zaczynam brać wiesiołka, magnez i pic dużo wody. A Ty będziesz brać ten oeparol czy jakiś inny?

Pewnie! Nie ma zmiluj :) Zeby pozniej nie zalowac ze bylo za malo przytulania i moze dlatego. Jak robisz to regularnie to i testy owu niepotrzebne :) Tak jesli mi w tym mies nie wyjdzie (co b prawdopodobne) to zaczynam od nowego cyklu pic wiesiolka, magnez z b6 i duuuuuzo wody :) Ten sluz jest naprawde b wazny, bez niego sa szanse ale minimalne. Zobaczysz jak tylko sie nam poprawi to od razu zaskoczymy! :)

co to ten oeparol? wiesiolek? raczej nie bo pewnie u mnie tego nie ma. chyba ze to jakas zagraniczna firma produkuje...albo bede brala jakies miejscowe :)

Oeparol to właśnie olej z wiesiołka. Produkowany przez polską firmę.
Dziewuszki, udaję się na dalsze poszukiwania nacycnika. Może dziś coś znajdę (taką mam nadzieję).

reklama
Ja kazałam Mężowi kupic właśnie oeparol mówil ze w necie widział ze ponad 20 zl kosztuje 60 kapsułek i ze trzeba brać trzy razy dziennie. Hmmmm myślałam ze jedna tabletka wystarczy na dzien. A ty EwMi bierzesz ten oeparol? Powodzenia w poszukiwaniu :) dobrze ze moje B jest bezproblemowe ;)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry