reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Hej dziewczynki. Widzę że troszkę się tu dzieje :) Wredotko nasza poczekaj kilka dni i idz na bete :)
Madzia trzymam kciuki zeby okres nie przyszedł i za 2krechy :) nie stresowac się dziewczyny :) będzie co ma być :)

Lux musisz przejsć na stroga diete, inaczej nie przejdzie. Tylko ryż i marchewka niestety. Pij dużo wody żeby się nie odwodnić i coca-coli. Tak coca coli, na biegunke idealna :)

Ja też się nie nastawiam i nie szukam objawów bo wiem jak mózg umie płatac figle i zaraz będę w piętnastu ciążach :) Poza tym trzymam się tego, że niestety przed terminem @ raczej nie da się dostrzec objawów. zdarza się, ale b rzadko, zeby u kogoś ak wzesnie były objawy.

Teraz to mam drugi problem, bo przeczytalam, ze przy takiej malej ilosciu śluzu gdzie nie wiadomo czy sa te dni płodne czy nie dobrze jest ogladać szyjkę macicy. No i dziś jak ją zbadalam to jest wysoko, miękka i rozpulchniona, czyli tak jakby przed owulacja :( A już myślałam, że owu była... Dodam, że jestem w 19 d.c przy cyklach 28 dniowych. Czasem się przesunie, ale tylko skrocony, nie spoznia sie. Jaką Wy macie szyjke macicy po owu? Powinna być raczej twarda i nisko. cholera jakie to skomplikowane wszstko!! :(

Kasia podobno na śluz dobry jest ten wiesiołek ja zacznę brać od przyszłego cyklu chyba, bo tez mam go niewiele. Mam tej krwi troche tak jak w przedostatnim dniu okresu.

reklama
Wiem kochana, zaczne od nast cyklu wiesiolek, 2l wody i witamine b6 :)

Zadna z Was nie bada szyjki macicy?

Do góry