reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

No niestety... Jeszcze ten okres się bawi ze mną w kotka i myszkę. Od pół roku miałam najdłuższy cykl 26dni... A jak czekam na to żeby się nie pojawił to sie ladnie ukrywa i czeka żeby kopnąć w dupe.. Juz coś czulam po południu bo strasznie mnie skrecalo z bólu. Mam nadzieje ze juz jutro przyjdzie i będzie można zacząć od zera... A wy dziewczyny jak się czujecie? :)

reklama
A normalnie, teraz smutno :-(
Ale jest kolejny cykl!!!
Ja pewnie niedługo zacznę sobie wkręcać objawy ciążowe, ale wybaczcie to pierwszy cykl starań :-)

Gosik glowa do góry, za dwa tygodnie zaczynasz znowu i wtedy na pewno się uda! :* A ta małpa to rzeczywiście nieźle z toba pogrywa! W przyszłym miesiącu kopniesz ją w tyłek i zażegnasz na 9 miesięcy :) Trzymaj sie!

Wredotka korzystaj i odpoczywaj sobie :)
Magda chyba każdy sobie coś wręcz mimo chęci zachowania zimnej krwi :) a organizm nas w tym jeszcze utwierdza przynajmniej mnie teraz :) ale w sumie listopad to tez fajny miesiąc na urodzenie maluszka ;) szalejesz dalej :)

reklama
Do góry