reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
Ja tez :-)
Dziewczyny! Wczoraj Mąż siedział przy komputerze. To tak jak napisałam: poszłam do łazienki i zaczęłam się szykować do wyjścia. Przyszedł, zobaczył że się maluję i się pyta po co tak późno się zaczęłam malować i czy wychodzę. A ja: może... I zaczęła się kłótnia. Wygarnęłam mu te siedzenie przy komputerze. Przyznał rację, że za dużo czasu przed nim spędza i przeprosił. Cały wieczór do rany przyłóż. Szkoda, że tak jest zawsze i na długo to nie zadziała... No ale z rugiej strony jak będę siedzieć cicho i to tolerować to nigdy się nie zmieni. Miłego dnia Kochane. Ja dziś i jutro urlooooopuje. Teraz miły poranek z wielkim kubkiem kawy )))
Gosik czekamy na dobre wieści
Gosik czekamy na dobre wieści
madziolina_p
Najlepiej to im pokazac, ze nam nie zalezy, wtedy oni zaczynaja byc do rany przyloz!
Czy ktos oprocz Gosik testuje???
Czy ktos oprocz Gosik testuje???
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Kciuuuki mocno zacisniete !!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&;&;❤
WredotkA bardzO dobrze zrobilas!!
WredotkA bardzO dobrze zrobilas!!
Cassiah
Wredotka, u mnie jest to samo, mj chłopak jest dla mnie zawsze nalepszy gdy ja mam focha Czasem mam wręcz potrzebe udawac focha, zeby on był "do rany przyłóż". Proste te chłopy Gosik już mnie kciuki bolą od zaciskania !!! Ja wczoraj się dowiedziałam, że zostanę ciocią za 9 mies, oja siostra cioteczna zaszła w ciąże, i to barzo pocieszajace, bo za pierwszym strzałem, więc statystyka na plus Miłego dnia dziewczynki :*
reklama