reklama
Magdalena Markiewicz
Fanka BB :)
Roxii tak dalej
o kurka no to nieciekawie :/ kiedy bedziesz wiedziala coś więcej??nie tyle co sie zle zrasta ale staw sie rozciagnol i ta kosc co byla sruba przykrecona , sruba sie obluzowala i kosc wypada i to boli strasznie... wiec moze trzeba bedzie dokrecic = operacja
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
Roxii super!!!idz za ciosem!! bedzie dobrze!!!
Pam wspolczuje... o uprawianiu sportu typu bieganie, rower chyba musisz zapomniec??
reszte dziewczyn serdecznie pozdrawiam!!! kurcze u mnie leje strasznie... zastopowana w domu jestem, nie moglam nawet pobiegac... ehhh
Pam wspolczuje... o uprawianiu sportu typu bieganie, rower chyba musisz zapomniec??
reszte dziewczyn serdecznie pozdrawiam!!! kurcze u mnie leje strasznie... zastopowana w domu jestem, nie moglam nawet pobiegac... ehhh
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Loczkis z tego co wiem to duphaston nie hamuje owulki. Bardzo dużo osób bierze od 16dc na wyregulowanie i gdyby sie zaszło na podtrzymanie. Co do policystycznych jajników to tez miałam taką opcje po usg- podobno w niektórych dniach cyklu u kobiety pojawiają sie takie małe niegroźne cysty, które znikają. Może akurat tak było u ciebie.
Pam współczuje :-(
Roxi fajnie, że tak szybko sie to odbywa, może właśnie o to chodzi, zeby cie wziąć z zaskoczenia:-) myśle, że jeden drink nie zaszkodzi, ale najlepiej jak nie będziesz pić. Powiedz, że jesteś na antybiotykach to nikt nie będzie wnikał dlaczego nie pijesz. Czyli za miesiac testujesz??? Suuuuper:-)
Aga gratuluje z okazji 4 rocznicy ślubu!!! Życzę jeszcze conajmniej 44 razem:-)
pochwal sie narożnikiem
Pam współczuje :-(
Roxi fajnie, że tak szybko sie to odbywa, może właśnie o to chodzi, zeby cie wziąć z zaskoczenia:-) myśle, że jeden drink nie zaszkodzi, ale najlepiej jak nie będziesz pić. Powiedz, że jesteś na antybiotykach to nikt nie będzie wnikał dlaczego nie pijesz. Czyli za miesiac testujesz??? Suuuuper:-)
Aga gratuluje z okazji 4 rocznicy ślubu!!! Życzę jeszcze conajmniej 44 razem:-)
pochwal sie narożnikiem
Ostatnia edycja:
Roxii ale sie ciesze, bardzo dobrze, ze tak z zaskoczenia zaczeli nowa stymulacje. Mysle, ze to dobry znak. Ja pamietam jak po clo tez mialam wazna imprezke i juz wtedy podejrzewalam ze jestem w ciazy, ale nie chcialam za wczesnie robic testu i zastanawialam sie wypic cos czy nie. Wszyscy oczywiscie sie wypytywali czemu nie pije i powiedzialam, ze biore antybiotyki i wypilam nawet nie pol, moze 1/3 piwa.
Jedna drinka mozesz sobie strzelic ale pij bardzo powoli, zeby na dlugo starczylo i wtedy alkohol nie podziala za bardzo.
Czekam juz tylko na dobre wiadomosci od Ciebie
Jedna drinka mozesz sobie strzelic ale pij bardzo powoli, zeby na dlugo starczylo i wtedy alkohol nie podziala za bardzo.
Czekam juz tylko na dobre wiadomosci od Ciebie
reklama
Aga gratulacje z okazji rocznicy :-)
pam no to nie ciekawie masz... odpoczywaj jak najwięcej...
loczkis policystycznie jajniki to nie wyrok... ja mam to zdiagnozowane... udało się zajść w ciąże dopiero jak zaczęłam brać leki... i z tego co wiem to to że byłaś już w ciąży w ogóle nie wyklucza tej choroby... znam osobę której po 3 latach udało się zajść w ciążę bez leków.... po prostu jajeczkowanie czasami naturalne występuje tylko trzeba sobie w to trafić... ja zaszłam w ciążę po 6 miesiącach leczenie... ja oprócz usg miałam jeszcze badania wszystkich hormonów...
Roxii może to dobrze że z zaskoczenia... może jak nie będziesz dużo o tym myśleć i szybko się dzieje to może teraz się uda. trzymam kciuki :-)
pam no to nie ciekawie masz... odpoczywaj jak najwięcej...
loczkis policystycznie jajniki to nie wyrok... ja mam to zdiagnozowane... udało się zajść w ciąże dopiero jak zaczęłam brać leki... i z tego co wiem to to że byłaś już w ciąży w ogóle nie wyklucza tej choroby... znam osobę której po 3 latach udało się zajść w ciążę bez leków.... po prostu jajeczkowanie czasami naturalne występuje tylko trzeba sobie w to trafić... ja zaszłam w ciążę po 6 miesiącach leczenie... ja oprócz usg miałam jeszcze badania wszystkich hormonów...
Roxii może to dobrze że z zaskoczenia... może jak nie będziesz dużo o tym myśleć i szybko się dzieje to może teraz się uda. trzymam kciuki :-)