reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

Pam ojojj to nieciekwaie:sorry2: i co teraz się okazało ze coś źle się zrasta??? mam nadzieję, że szybko z tego wyjdziesz:tak:
A za kciuki nie dziękuję;-)

reklama
nie tyle co sie zle zrasta ale staw sie rozciagnol i ta kosc co byla sruba przykrecona , sruba sie obluzowala i kosc wypada i to boli strasznie... wiec moze trzeba bedzie dokrecic = operacja

Roxii super!!!idz za ciosem!! bedzie dobrze!!!

Pam wspolczuje... o uprawianiu sportu typu bieganie, rower chyba musisz zapomniec?? :shocked2:

reszte dziewczyn serdecznie pozdrawiam!!! kurcze u mnie leje strasznie... zastopowana w domu jestem, nie moglam nawet pobiegac... ehhh

Loczkis z tego co wiem to duphaston nie hamuje owulki. Bardzo dużo osób bierze od 16dc na wyregulowanie i gdyby sie zaszło na podtrzymanie. Co do policystycznych jajników to tez miałam taką opcje po usg- podobno w niektórych dniach cyklu u kobiety pojawiają sie takie małe niegroźne cysty, które znikają. Może akurat tak było u ciebie.

Pam współczuje :-(

Roxi fajnie, że tak szybko sie to odbywa, może właśnie o to chodzi, zeby cie wziąć z zaskoczenia:-) myśle, że jeden drink nie zaszkodzi, ale najlepiej jak nie będziesz pić. Powiedz, że jesteś na antybiotykach to nikt nie będzie wnikał dlaczego nie pijesz. Czyli za miesiac testujesz??? Suuuuper:-)

Aga gratuluje z okazji 4 rocznicy ślubu!!! Życzę jeszcze conajmniej 44 razem:-)
pochwal sie narożnikiem

Ostatnia edycja:
Dzieki dziewczyny:-)
No na tej imprezie to mam zamiar wypić jednego drineczka i koniec, boję się ze alkohol moze zaburzyć działanie leków, nie wiem jak to jest,moglam zapytac, ale z głowy mi wyleciało w taim szoku byłam:-D

Roxii ale sie ciesze, bardzo dobrze, ze tak z zaskoczenia zaczeli nowa stymulacje. Mysle, ze to dobry znak. Ja pamietam jak po clo tez mialam wazna imprezke i juz wtedy podejrzewalam ze jestem w ciazy, ale nie chcialam za wczesnie robic testu i zastanawialam sie wypic cos czy nie. Wszyscy oczywiscie sie wypytywali czemu nie pije i powiedzialam, ze biore antybiotyki i wypilam nawet nie pol, moze 1/3 piwa. :)
Jedna drinka mozesz sobie strzelic ale pij bardzo powoli, zeby na dlugo starczylo i wtedy alkohol nie podziala za bardzo.
Czekam juz tylko na dobre wiadomosci od Ciebie:)

reklama
Aga gratulacje z okazji rocznicy :-)

pam
no to nie ciekawie masz... odpoczywaj jak najwięcej...

loczkis policystycznie jajniki to nie wyrok... ja mam to zdiagnozowane... udało się zajść w ciąże dopiero jak zaczęłam brać leki... i z tego co wiem to to że byłaś już w ciąży w ogóle nie wyklucza tej choroby... znam osobę której po 3 latach udało się zajść w ciążę bez leków.... po prostu jajeczkowanie czasami naturalne występuje tylko trzeba sobie w to trafić... ja zaszłam w ciążę po 6 miesiącach leczenie... ja oprócz usg miałam jeszcze badania wszystkich hormonów...

Roxii może to dobrze że z zaskoczenia... może jak nie będziesz dużo o tym myśleć i szybko się dzieje to może teraz się uda. trzymam kciuki :-)

Do góry