reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

tygryseczek witaj w klubie, ja tez sie meczę właśnie z wredną @ i tez juz nie mam siły...moja jedyna nadzieja w tej inseminacji.

reklama
dokladnie - moj miesiac przed zajsciem tez zaczal selen brac:tak::tak::tak:
mowil ze mu ( przepraszam za dosadnosc) jajk rozrywa z tej nadprodukcji;-)
normalnei mowi ze czuje roznice lol :)

Nie jeszcze nie robilismy badan....moj chce jeszcze poczekac... ja to bym chciala juz zrobic no ale go nie uda mi sie przekonac.... ;( bierze centrum te witaminy a teraz dzis zakupil sam z siebie 7758.jpgtam tez sa wszystkie witaminy ale nie wiem czy my samego selen nie kupic o ile sa ...

Załączniki

• 7758.jpg
    7758.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 21
tygryseczek idz moze do lekarza i niech zaczna robic wam badania bo wierz jak to wszystko dlugo tu trwa a miedzy czasie robcie swoje;-)

ja przez ostatnie 3 miesiace z powodow losowych nie moglam nic dzialac:-( teraz zaczelam znow clo - mam na 4 miesiace a potem we wrzesniu kolejna wizyta w klinice i maja dac mi zastrzyki tylko boje sie skutkow ubocznych i chce probowac do bolu przez te 4 miesiace na clo a wizyte moze przesune o 2 miesiace. zastrzyki maja mi dac przez 3 miesiace a jak sie nie uda to poddaje sie.

tygryseczek jeśli on narazie nie chce to ty po prostu zacznij od siebie. Powiedz GP że staracie sie juz prawie 2 lata i zaczną ci robić hormony, bo tutaj naprawdę wszystko sie wlecze. Ja sobie do dziś pluje w brodę, że nie zaczęłam działać wcześniej. Badanie nasienia i tak dopiero sie robi po twoich niektórych badaniach a nie od razu.

aniolkowa kurcze tak mi przykro :-( ja liczyłam że ten wasz urlop, relaks zdziała cuda... dalej trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&

tygryseczek za ciebie też &&&&&&&&&&&&&&

yas09 &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& żeby jak najszybciej się udało i nie musiałaś robić tych zastrzyków

reklama
dziewczyny ja jutro lece na urlop wiec nadrobie was po 20 lipca, mam nadzieje ze jakies dobre wiadomosci beda na mnie tutaj czekac ;-)
pozdrawiam was wszystkie :-)

Do góry