reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na Wyspach

tygryseczek witaj w klubie, ja tez sie meczę właśnie z wredną @ i tez juz nie mam siły...moja jedyna nadzieja w tej inseminacji.

reklama
dokladnie - moj miesiac przed zajsciem tez zaczal selen brac:tak::tak::tak:
mowil ze mu ( przepraszam za dosadnosc) jajk rozrywa z tej nadprodukcji;-)
normalnei mowi ze czuje roznice lol :)

Nie jeszcze nie robilismy badan....moj chce jeszcze poczekac... ja to bym chciala juz zrobic no ale go nie uda mi sie przekonac.... ;( bierze centrum te witaminy a teraz dzis zakupil sam z siebie 7758.jpgtam tez sa wszystkie witaminy ale nie wiem czy my samego selen nie kupic o ile sa ...

Załączniki

• 7758.jpg
    7758.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 17
tygryseczek idz moze do lekarza i niech zaczna robic wam badania bo wierz jak to wszystko dlugo tu trwa a miedzy czasie robcie swoje;-)

ja przez ostatnie 3 miesiace z powodow losowych nie moglam nic dzialac:-( teraz zaczelam znow clo - mam na 4 miesiace a potem we wrzesniu kolejna wizyta w klinice i maja dac mi zastrzyki tylko boje sie skutkow ubocznych i chce probowac do bolu przez te 4 miesiace na clo a wizyte moze przesune o 2 miesiace. zastrzyki maja mi dac przez 3 miesiace a jak sie nie uda to poddaje sie.

tygryseczek jeśli on narazie nie chce to ty po prostu zacznij od siebie. Powiedz GP że staracie sie juz prawie 2 lata i zaczną ci robić hormony, bo tutaj naprawdę wszystko sie wlecze. Ja sobie do dziś pluje w brodę, że nie zaczęłam działać wcześniej. Badanie nasienia i tak dopiero sie robi po twoich niektórych badaniach a nie od razu.

aniolkowa kurcze tak mi przykro :-( ja liczyłam że ten wasz urlop, relaks zdziała cuda... dalej trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&

tygryseczek za ciebie też &&&&&&&&&&&&&&

yas09 &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& żeby jak najszybciej się udało i nie musiałaś robić tych zastrzyków

reklama
dziewczyny ja jutro lece na urlop wiec nadrobie was po 20 lipca, mam nadzieje ze jakies dobre wiadomosci beda na mnie tutaj czekac ;-)
pozdrawiam was wszystkie :-)

Do góry