czesc dziewczyny przepraszam, ze sie ostatnio malo udzielam, ale troche duzo do ogarniecia mam, i ze staran na razie nici, wiec nie bardzo mam o czym pisac kari jak u ciebie, trzymam kciuki, zebys jak najszybciej miala swojego synka przy sobie abed decyzja byla ciezka, w sumie jakbym miala jedna oferte, to by nie bylo problemu, a tak to jest stres czy dobrze wybralam zdecydowalam sie wkoncu na jedna opcje, i postanowilam juz nie jezdzic wiecej na rozmowy, bo od tego szalu dostaje w sumie wybralam opcje gdzie najlepiej placa, plus podczas szkolenia oplacaja mi tez wszystkie wydatki i mieszkanie, wiec luzik co do mojego M to tesknie bardzo, ale on akurat byl w ostatni weekend wiec jakos staramy sobie radzic pojawila sie opcja, ze on pojdzie do pracy w Strazy Pozarnej, wiec jak sie uda, to tez bedzie fajnie tylko, ze nabor jest za dwa tygodnie, ale podobno nastepny bedzie na jesieni, i na ten bedzie sie przygotowywal wiec tak sobie powoli zyjemy i planujemy a co tam u was nowego kobietki moje?
Ostatnia edycja: