loczkis brawo babeczko, to rzadkość, że ma się aż tyle ofert pracy w Polsce, ale z ciebie zdolna kobietka. Wiem, że tęsknisz za swoim M, ale zobaczysz jak w końcu zaczniesz pracować czas będzie szybciej leciał. A powiedz mi bo zapomniałam, na razie mieszkasz z rodzicami, czy coś macie już swojego...Głowa go góry będzie już tylko lepiej
joasia nie musisz mieć żadnych objawów, może cię po prostu najść w najmniej oczekiwanym momencie., ja np. tak miałam, że nie byłam w ogóle świadoma, że rodzę ;-) czyli na pyszne ciasto się nie skusiła
kari no coś ty nie lubisz swoich urodzin, przecież to twoje najważniejsze święto, z twojego suwaczaka wynika, że jeszcze tydzień ci został
aniołkowa no to wygrzejesz się na słoneczku, jak długo będziecie się urlopować? och zazdraszczam tobie tych wakacji ;-)
tygryseczek wyluzuj z tymi testami, joasia ma racje mi ginekolog w klinice powiedział to samo, jak zaszłam po 9 miesiącach starań bez rezultatów, że zdrowa para ma jedynie 20% szans na poczęcie dziecka w cyklu. Powodzenia, niech następny cykl uraczy cię szczęściem
Ja czekam do środy i już ogarnia mnie panika, co będzie, co zobaczę, jak z dzieckiem...
Kochane jak ja chce już być w Polsce, odpocząć od głupoty mnie otaczającej ostatnio, od fochów teściowej i tego wszystkiego. Macie pojęcie, że to babsko jest obrażone z powodu takiego, że Filip jest bardziej zżyty z moimi rodzicami i bratem, niż z nią i całą jej resztą
To jakaś porażka. A dodatkowo ona nie umie języka polskiego co mnie razi, bo ja na tym punkcie mam *******ca...Chce już być wśród swoich...A M wiecie, to jego matka więc jak coś mówię, to odbiera to jako atak...
Przepraszam za takie narzekanie, ale wam mogę, bo inni mnie nie rozumieją...