Oj wy nasze "ciężaróweczki na wylocie" może poczarujcie swoje brzusie, to was posłuchają i zdecydują się na wyjście. A tak na poważnie to ja będę wdzięczna losowi jak urodzę, tak jak Filipka - dzień przed terminem, idealnie się wstrzelił
kari wielkie gratulacje dla Adasia za postępy i tobie również, pewnie pękasz z dumy
aniolkowa szkoda, że z domkiem nie wypaliło, ale szykują ci się świetne wakacje, wygrzejesz się na słoneczku, bo tutaj chyba nie ma co na to liczyć

I nic nie oszukuję z suwaczkiem, to czas tak leci, jak szalony, sama nie wiem, kiedy to zleciało
tiluchna gratulacje maleństwa, piękne zdjęcie, nie oceniona pamiątka
Ja w sumie też bym chciała, mieć trójeczkę. Taka liczba Boża

ale zobaczymy jak to będzie. Wiedziałam, że na pewno nie chce żeby Filip był sam, niech ma rodzeństwo.
tygryseczek cały czas za ciebie trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
loczkis i edith coś się nie odzywają, ciekawe co u nich, jak sobie radzą??
agataka myślę, że już niedługo i ty poczujesz te delikatne pukania dobiegające ze środka
Roxii Ty nigdy nie mów nigdy, nie wiadomo co ci jeszcze los szykuje
A my czekamy do środy :-) Zobaczymy co nam pokaże, czy w ogóle coś...Dziś mimo brzydkiej pogody wybrałam się na małe zakupy, sobie i dla Ipka. Dziękujemy za Primarka

Podjęliśmy decyzje, a raczej Filipek podjął, jak będzie chłopczyk będzie Kubuś, wiem, że jest mega popularne, ale guzik mnie to obchodzi. Filipek w sumie miał być Kubą, ale wyszło inaczej, a jemu bardzo się podoba to imię i niech MA

A dziewczynka bez zmian Aleksandra, Natalina lub Gabriela ;-)
Nie macie wrażenia, że tej pogodzie w dupie się poprzewracało, nie pamiętam, żeby było o tej porze roku tak zimno

Porażka