reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
Laski zajete i cichutko tu duzo nadrabiania nie mialam ;) no mi sie chyba od dzis zaczynaja dni plodne...:) wg kalkulatora to owu ma byc 11-12 maj..:)

No własnie co tu taka cisza???:dry: juz własnie miałam wkraczac w akcje i was dyscyplinować, ze nikt nic nie pisze! Dziewuchy odzywac się co tam u was???????

melduje,ze wciaz jestem w dwupaku ;-) Nocki coraz gorsze, dzis zgaga byla tak okrutna, ze zasypialam w pozycji siedzacej. Jestem wykonczona, mala sie wierci bardzo, ma coraz mniej miejsca wiec caly brzuch mi tanczy, czasami mam wrazenie jakby mi tam na dole majstrowala :eek: Ciekawe czy dotrwam do terminu :confused:

czesc :-D
joasia
trzymam kciuki za szybki i latwy porod :-D
ja we wtorek zlozylam wypowiedzenie, i najpozniej na koniec maja bede juz w Polsce. stres jest duzy, a radosc chyba jeszcze wieksza :-D trzymajcie za mnie kciuki :tak:
pozdrawiam was wszystkie dziewczynki :-)

Loczkis gratuluję złożenia wypowiedzenia i oczywiście trzymam kciuki żeby wszystko się ułozyło po twojej myśli:tak: Wiem ze się powtarzam, ale zazdroszczę powrotu do Pl:zawstydzona/y:
joasia własnie miałam cie przywowyłać, zastanawiałam się czy jesteś jeszcze w dwupaku;-) Dzięki za meldunek, cieszę się ze wszystko jest ok, domyślam się ze ci cieżko, ale jeszcze troszkę i maleństwo będzie z tobą:tak: na kiedy dokładnie masz termin??
aniolkowa cieszę się że humorek lepszy:-) jak tam Mr Grey juz przeczytany????

hej witam i ja. ciaza pozbawia mnie rozumu, nic nie ogarniam, o wszystkim zapominam i mam serdecznie dosyc. W sekundzie mysle ze musze gdzies zadzwonic, cos zrobic a w drugiej sekundzie zapominam o tym i szlag mnie trafia jak sobie za jakis czas przypominam :wściekła/y: chyba mam za duzo na glowie. Wczoraj bylam na badaniach krwi z Adamem, byl mega dzielny, dal ladnie sobie pobrac a mało tego nie było, musieli kluc obydwie raczki bo z pierwszej pobrac sie dalo tylko na jedno badanie a fiolek bylo 6, lacznie potrzebowali okolo 10 ml. Ja myslalam ze tam umre, tak mi sie serca krajalo ale dał rade.
Joasia a jakies objawy masz? mnie jakos bzuch boli jak na okres od 3 dni. Ale to nie przy skurczu tylko tak caly czas wlasciwie, wiec nie sa to skurcze bolesne tylko jakis taki bol sam w sobie. poza tym nic mi sie nie dzieje, jedynie niedogodnosci typu bol kregoslupa, wyprany rozum i problemy ze snem. szczerze mowiac to nie chcialabym przenosic ale urodzic tak w 38tyg byloby bosko. max w terminie, 3 czerwca :-) bo naprawde jest mi strasznie zle juz.

witam kolezanki z Wysp;-)

Roxi, ciesze sie, ze ciaza sie rozwija:tak: powiedz mi prosze jesli mozesz, na kiedy wyznaczyli ci date pierwszego scanu?

reklama
Roxi o Greyu juz zapomniałam, pierwszą cześć męczyłam długo, ale potem poszło szybko. A słyszałaś o "dotyku crossa"? Ponoć bardzo podobna tematyka. Ja teraz z tematyki erotycznej przerzucilam sie na Jodie Picoult -mam jej prawie cała kolekcje a z 5 książek jeszcze nie przeczytanych.
A jak ty sie czujesz? Brzuszek juz rośnie?

Joasia, kari zazdroszczę wam, że zaraz przytulicie swoje maleństwa. Obyście miały szybkie i lekkie porody.

Loczkis fajnie masz, że tak ci sie teraz wszystko ułożyło. Slub, powrót do Polski, nowa praca - ani sie obejrzysz a bedzie ciaża:-)

Edith jak tam u ciebie? Jak tata?

Do góry