reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na Wyspach

joasia ale super bryka, widzie że kici bardzo się spodobała i juz ją testuje, pewnie myśli że to dla niej takie wygody:-D
Kari śliczny ten twój brzusio :tak: dobrze zrozumiałam ze ty teraz ważysz niecałe 50 kg??:szok:
aniolkowa dzwon tam do tej twojej kiliniki nic nie tracisz, a może akurat teraz cie przyjmą i cos się ruszy:tak: trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&
Osinka duuużo zdrówka dla córci!!!!
agatakat a czemu takie negatywne nastawienie???? skąd wiesz, że się nie udało, @ już przylazła????
loczkis jak tam u ciebie???
miska kiedy testujesz????? ja wciaż trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja już oficjalnie potwierdzam, transfer 14 marca w czwartek:-) dziś wzięłam ostatni zastrzyk i od jutra zaczynam brać progesteron. Ehhh aby do czwartku.....

reklama
joasia fajny wozek!! sama bym tez taki kupila :eek:

Kari cudny brzuchol!! bardzo zgrabna mamusia z Ciebie!!

ROXI super!!! nastawiaj sie teraz mega pozytywnie i szykuj na mdlosci :rofl2: kciuki zacisniete!!!

a corce lepiej!!! od rana miala glodowke, po 16 wypila samej zupy i jest oki, od pierwszych objawow napaslam ja lekami i chyba jest ok... odpukac!!!

roxi tak dobrze zrozumialas :-) moja standardowa codzienna waga to 46kg przy wzroscie 156cm. W pierwszych mies schudlam do 43kl a teraz waze 49.800 bodajze, chyba ze se objem to ok 50,5 :-)

nie straszcie ta jelitowka ... masakra, podobno u nas w okolicach tez multum ludzi choruje a my mamy takie "szczescie" ze zawsze tego syfa złapiemy i sie meczymy.

Ostatnia edycja:
Kari to ty strasznie malutko ważysz jak na ten etap ciąży, masakra. Ja też należę do drobnych kobietek, mam 153 cm ale obecnie ważę ok 49kg,a w ciąży nie jestem:-D straszna chydzinka z ciebie musi być;-)
Osinka dobrze ze córą już lepiej, niech szybko wraca do zdrówka:tak:

A gdzie reszta dziewczynek??? halo gdzie się pochowałyście????

Kari piękny brzuszek :-)

Osinka mam nadzieje że małej już lepiej

Roxii w końcu się doczekałaś :-) tzn że jeszcze przed Wielkanocą będziesz wiedzieć? Tak mocno będę trzymać kciuki żeby z tą wiosną w Tobie rozwijało się nowe życie :-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

abed lepiej jej,dziekuje!! tzn. wieczorem miala 38,8, dalam jej paracetamol i sprawdzalam co 2 godziny w nocy, dopiero o 5 temperatura znowu zaczela rosnac, ale dzis jest ok

caly czas Agula narzeka na bol brzuszka, duzo lezy, ale nie wymiotuje i nie biega do WC, duzo pije, prawie nic nie je, ale to nic...wazne ze pije!! u mnie jedzenie powodowalo gwaltowne, koszmarnie bolesne biegunki, wiec nawet jej nie namawiam do jedzenia.... tzn. mam sucharki, chrupki kukurydziane, to co jakis czas skubie

Osinka super że małą już lepiej, niech szybciutko wraca do zdrówka:tak:
abed dzięki, tak jeszcze przed wielkanocą będę znała wynik, stres jak cholera-znowu...:sorry2: ale cieszę się, bo jakby nie było pojawia sie iskierka nadzieji i szansy na ciążę....

A ja mam dziś trochę grobowy nastrój, koleżanka niedawno miała criotransfer, dziś odebrała wynik i niestety nie udało się:no: tak strasznie mi przykro i szkoda mi bidulki, jakie to życie jest niesprawiedliwe!!!:-(

reklama
gwiazdeczka Ciesze sie, że sie odezwalaś;-) co u Ciebie? Jak chłopcy?

Roxi tak bardzo trzymam kciuki, żeby tym razem ci sie udało!!!

Osinka współczuje problemów jelitowych. Dobrze, ze córka szybko wraca do zdrowia.

Kari ​śliczny brzusio!

Do góry