reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

agitatka to jutro robisz tesciora? Myślałam, ze w piątek 15. Czyli jak rano wstanę to juz będziesz z wieściami? Ale sie ciesze. Trzymam mocno kciuki!!!:happy:

reklama
mail

Dziewczyny jest, kreska blada, ale widoczna, ale się cieszę, a jednocześnie boję jak cholera, ale przecież dwa razy pod rząd nie można mieć takiego pecha. Od razu wzięłam duphaston. Zadzwoniłam do mojej ginki z Polski, mam dużo odpoczywać i udać się do jakiegoś polskiego gina, żeby mi przepisał jakiś progesteron na wszelki wielki. O ludzie jak się cieszę, powtórzę jeszcze jutro w celu sprawdzenia kreski, jest :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie, dobre rady i słowo. Za to, że byłyście ze mną i wspierałyście mnie w każdej sytuacji. DZIĘKUJĘ :-D:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

G R A T U L A C J E!!!!!!
patrzac na twój wykres było wiadomo, ze jest ciąża!!! Kochana tak sie ciesze, ze wreszcie sie udało.
Zapoczatkowalas na naszym wątku dobrą passę w tym roku i mam nadzieje, że teraz posypią sie grube II krechy u wszystkich nas.
Powiedz nam jak sie czujesz fizycznie? Masz jakieś objawy?
Dbaj o siebie i nie denerwuj sie. Będzie dobrze!!!
oj jaki cudowny prezent na walentynki:-):-):-)

aniolkowa jak na razie nie mam żadnych objawów. Prócz tych przeziębieniowych, ale jest poprawa, gardło mniej boli i katar się zmniejszył, co mnie cieszy :happy2: Boję się jak cholera, żeby tym razem było wszystko w porządku. I ta kreska jakaś taka blada, ale tłumaczę sobie, że to nie owulacyjny i nawet blada oznacza ciążę. A dodatkowo przyznam się, że wczoraj też robiłam test i porównując dziś jest zdecydowanie wyraźniejsza niż wczoraj, wydaje mi się, że to dobry znak :tak:
Ciesze się tak mocno, że mogłabym wykrzyczeć to całemu światu :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Agitatka super :-) gratuluje :-) spokojnie będzie wszystko dobrze :-) nie możesz myśleć inaczej... jutro zrobisz kolejny test i zobaczysz że krecha będzie gruba :-)

Agitatka to super, gratuluje i mam nadzieje, ze nas tu wszystkie 'pozarazasz':)

loczkis i jak tam sytuacja z Twoja praca?mam nadzieje, ze wszystko sie rozwiaze na Twoja korzysc..

Roxii co u Ciebie?Masz juz date transferu?

Jesli chodzi o mnie wczoraj zrobilam swoj pierwszy zastrzyk z konska dawka..Mam nadzieje, ze cos sie da jeszcze wycisnac z tych moich jajnikow..w poniedzialek mam pierwsze usg, a poki co zaczelam podjadac brazylijskie orzechy i popijac czerwone wytrawne wino..strasznie mi nie smakuje, ale ponoc dobre na endometrium..

reklama
widze ze wiele sie dzieje u niektorych dziewczyn - poczytuje was ale jakos nie mam weny zeby pisac no ale dzis takie swieta ze nie bylo wyjscia :-)

Agitatka
wielkie gratulacje ciesze sie ze w koncu cos sie ruszylo u nas na forum i aby tak dalej :-) powodzenia teraz, bo wiem ze najpierw wyczekuje sie 2 kresek a potem nerwy aby wszystko bylo ok, ale wierze ze bedzie - jak pisalas musi byc dobrze!!!

Do góry