reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

dziękuję kochane za słowa otuchy i pocieszenia.
Ale i tak się sobie dziwię, jakoś całkiem nieźle to zniosłam :confused:
Roxii rozkręciła się na dobre..
Pam Ty tam sobie nic nie wkręcaj, wiem, że się denerwujesz, ale trzeba myśleć pozytywnie, bo oszalejesz inaczej
basik ja też wczoraj oglądałam porodówkę, ale wersja amerykańska bardziej mi się podobała. Oglądając tą z Leeds co raz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że drugie dziecko urodzę również w Polsce.

Ja do Polski mam lecieć na początku marca, ale myślę, że już nie będzie trzeba, bo zaciążę :-)
Ginka chce mnie zobaczyć. Teraz będzie już mój piąty cykl z CLo tym razem, ze zwiększoną dawką, ale wierzę, że się uda!!!

Synusiowi kaszel się przekształcił na mokry, ogólnie całkiem dobrze się czuję. Mam nadzieję, że do poniedziałku wyzdrowieje i pójdzie do przedszkola

reklama
basik to chore, ten system jest porąbany, nie ma innego wyjścia, tak jak loczkis pisze zostaje Ci wizyta w Polsce, trzymaj się kochana

Wróciliśmy od lekarza. Dostał antybiotyk, tradycyjnie amoksycylina, ale na szczęście mu pomaga. Infekcja gardła, tak jak zwykle. Czyli kolejny tydzień w domu.

Ostatnia edycja:
Agitatka szkoda ze @ sie rozkęciła, przykro mi:sorry2: mam nadzieję, ze następny cykl będzie szczęśliwy:tak:
basik o matko dopiero w kwietniu??!!:szok: oni poszaleli, masakra ile sie tu trzeba naczekać:no: Oby ta wizyta w klinice nie była Ci już potrzebna ;-) A jeśli chodzi o mnie, to pozekacie sobie troche na te moje dwie kreseczki, wecie jak jest... Ja wierzę, że jeszcze przedemną pojawią się tu jakies dobre wieści:tak:
Pam biedna, nie nakręcaj się tak, wiem ze łatwo powiedzieć, ale naprawde sie wykończysz. Bedzie wszystko dobrze, spokojnie, będę mocno trzymać kciuki za powodzenie operacji:-)

loczkis dobrze ze lecisz do Polski tam Cię dobrze przebadają, bo tu to nie ma po co chodzić do tych lekarzy....

aniolkowa WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKZJI URODZIN!! 100 LAT I SPEŁNIENIA MARZEŃ, A SCZEGÓLNIE TEGO JEDNEGO NAJBARDZIEJ UPRAGNIONEGO CZYLI II :-)

basik dziekuję Ci kochana:-) ale szczerze mówiąc nawet nie chcę byc pierwsza, bo zanim ja bede testować to jeszcze sporo czasu minie, to bedzie prawdopodobnie druga połowa marca, więc daleeeekooo jeszcze. Do tego czasu chcę tu widzieć jakieś dwie kreseczki i to nie jedne, w tym Twoje oczywiscie!!!!!:-D:tak:

Agitatka biedny ten twoj maly, niech zdrowieje szybciutko :tak: a jak sobie radzi w przedszkolu?
Roxii, Basik, nie wazne ktora pierwsza zaciazy, ale musza sie wkoncu posypac II kreski, bo juz dlugo ich nie ma :-D nawet nie pamietam ktorej ostatnio sie udalo :zawstydzona/y: znacie jakas czarownice? niech nam tu odczaruje nasze forum :-D:-D

Dzieki Roxi za zyczenia. Następne urodziny zamierzam świętować we trójkę!!!
Napisze wiecej w weekend albo jutro jak sie okaże ze zasypalo nas śniegiem i mam dzień wolny :-)

reklama
Do góry