Agitatka
Fanka BB :)
abed a Ty jak się czujesz, wracasz powoli do zdrowia??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witam Was dziewczyny cieplo pierwszy raz w nowym roku, i oczywiscie wszystkim fasoleczek zycze
Aniolkowa, przykro mi bardzo, wiem doskonale co czujesz bo tez tak mam, taka bezsilnosc jak sie nie udaje Dokladnie tak jak piszesz, staramy sie ma maxa wykorzystac dni plodnie, owu jest, wszystko pieknie ladnie a i tak kolejna @ przychodzi. Przytulam mocno, nie smuc sie.... trzymam kciuki za Twoj nastepny cykl.
U mnie w sumie nic nowego, martwie sie tylko moim obecnym cyklem, mam juz 15 dzien, a owu nie zostala wykryta, pierwszy raz tak mam. Temperatura stoi w miejscu, piersi mnie strasznie bola i sa obrzmiale jakies, dwa dni temu bolal mnie brzuch jak na @. Juz sama nie wiem co sie dzieje, wszystko do tej pory bylo jak w zegarku. Nie wiecie czy moze to byc wina stresu? Bo ostatnio dosyc nerwowo mam wokol mnie... Na dodatek tego wszystkiego znajoma mnie ostatnio zalamala jak mi powiedziala ze u niej menopauza zaczela sie jak miala 36lat teraz sie boje ze u mnie juz sie zaczyna :-(
Edit!!!!!
36 lat i menopauza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja pitole to moze i ja???????????????