reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
miska zastanawiałam sie co u Ciebie. Gratuluję zaręczyn!! Przeczuwałaś coś czy cie wziął z zaskoczenia?
Wiem, że kolejny miesiac musisz czekać, ale przynajmniej juz masz datę. Będzie sie teraz ciągnęło jak flaki z olejem, ale dasz radę. Dużo dobrego cie czeka w tym roku:-)

Roxi chętnie oddam ci moją, bo dziś przylazła :-(

Oczywiscie mam doła, bo stawaliśmy na rzęsach, żeby wykorzystać dni płodne w Polsce, miało być ok po laparoskopii, wiem, że owu była, bo mi wykres wyznaczył- to o co DO CHOLERY chodzi??? Nic juz mi sie nie chce...:no:

Agitatka, Roxii dzięki że pytacie... dużo lepiej w sumie już id wczoraj... wczoraj jeszcze mi na twarzy wyszło i wyglądało jak dobry trądzik... ale po woli schodzi... na rękach mam kilka ale już tak nie boli... opuszki palców mam śmieszne bo wyglądają jak bym sobie igłą po kuła, mam takie małe czerwone kropki... mały już prawi śladu nie ma, tylko skóra robi się szorstka... tylko chyba męża coś bierze, myślałam że jego minie...

Aniołkowa przykro mi... może przez podróż coś się nie udało &&&&&&&&&&& na nowy cykl tym razem musi być dobrze...

witam Was dziewczyny cieplo pierwszy raz w nowym roku, i oczywiscie wszystkim fasoleczek zycze :)

Aniolkowa, przykro mi bardzo, wiem doskonale co czujesz bo tez tak mam, taka bezsilnosc jak sie nie udaje :( Dokladnie tak jak piszesz, staramy sie ma maxa wykorzystac dni plodnie, owu jest, wszystko pieknie ladnie a i tak kolejna @ przychodzi. Przytulam mocno, nie smuc sie.... trzymam kciuki za Twoj nastepny cykl.

U mnie w sumie nic nowego, martwie sie tylko moim obecnym cyklem, mam juz 15 dzien, a owu nie zostala wykryta, pierwszy raz tak mam. Temperatura stoi w miejscu, piersi mnie strasznie bola i sa obrzmiale jakies, dwa dni temu bolal mnie brzuch jak na @. Juz sama nie wiem co sie dzieje, wszystko do tej pory bylo jak w zegarku. Nie wiecie czy moze to byc wina stresu? Bo ostatnio dosyc nerwowo mam wokol mnie... Na dodatek tego wszystkiego znajoma mnie ostatnio zalamala jak mi powiedziala ze u niej menopauza zaczela sie jak miala 36lat :( teraz sie boje ze u mnie juz sie zaczyna :-(

witam Was dziewczyny cieplo pierwszy raz w nowym roku, i oczywiscie wszystkim fasoleczek zycze :)

Aniolkowa, przykro mi bardzo, wiem doskonale co czujesz bo tez tak mam, taka bezsilnosc jak sie nie udaje :( Dokladnie tak jak piszesz, staramy sie ma maxa wykorzystac dni plodnie, owu jest, wszystko pieknie ladnie a i tak kolejna @ przychodzi. Przytulam mocno, nie smuc sie.... trzymam kciuki za Twoj nastepny cykl.

U mnie w sumie nic nowego, martwie sie tylko moim obecnym cyklem, mam juz 15 dzien, a owu nie zostala wykryta, pierwszy raz tak mam. Temperatura stoi w miejscu, piersi mnie strasznie bola i sa obrzmiale jakies, dwa dni temu bolal mnie brzuch jak na @. Juz sama nie wiem co sie dzieje, wszystko do tej pory bylo jak w zegarku. Nie wiecie czy moze to byc wina stresu? Bo ostatnio dosyc nerwowo mam wokol mnie... Na dodatek tego wszystkiego znajoma mnie ostatnio zalamala jak mi powiedziala ze u niej menopauza zaczela sie jak miala 36lat :( teraz sie boje ze u mnie juz sie zaczyna :-(

Edit!!!!!
36 lat i menopauza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja pitole to moze i ja???????????????:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Aniolkowa bardzo mi przykro że sie nie udało:-( wiem jak Ci przykro i smutno... Ale nie załamuj się kochana, nawet zdrowym parom zajmuje kilka miesięcy zanim się uda, jestes po laparoskopii teraz napewno wszystko jest dobrze i to tylko kwestia czasu kiedy i Tobie się uda, ja w to wierzę i Ty też musisz!!!! Trzymaj się kochana i zbieraj siły.
Edith słyszałam o takich przypadkach, ze niektóre kobiety przechodzą menopauzę dość szybko, ale to są naprawdę sporadyczne przypadki, myślę, ze nie masz się czym martwić i napewno Ciebie to nie dotyczy, a stres faktycznie moze opóźniź owulkę więc spokojnie, wyluzuj napewno niedługo się pojawi:tak:
abed cieszę się że u Ciebie już lepiej:-) tylko zeby teraz faktycznie Twój M się nie rozchorował:baffled: Zdrówka dla całej rodzinki.
basik jak tam u Ciebie???

reklama
Roxi ogolnie czuje sie juz dobrze:tak:,narzaie odpuszczam wszystkie wspomagacze i czekam na wizyte w klinice nieplodnosci u nas w Galway,nie wiem czy tu pisalam ale mialam ostatnio wielki problem zdrowotny,wyladowalam w szpitalu z podejrzeniem zawalu.... okazalo sie ze zawalu nie bylo a moje dolegliwosci mogly byc spowodowane silnym stresem ostatnio lub zaburzeniami hormonalnymi .dostalam straszny opier ze brlam Clo bez monitoringu!!!! i wlasnie ze szpitala maja wyslac list to tej kliniki i poprowadzic moje pco i brak jajeczkowania.uff to chyba na tyle:tak:
edith :-) wlasnie , wlasnie rowiesniczki ja mieszkam z rodzinka w Galway:tak:

Do góry