reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

Aniolkowa dziękuję spróbuję od przyszłego cyklu, bo teraz już i tak po ptakach, co ma być to będzie zostało czekanie
Oj tak w Polsce stać się można aktywnym alko ;-) Ale takie są uroki odwiedzić bliskich, ja tam to lubię :-)
Udanej podróży jutro, powodzenia

Jednak się zalogowałam na tym portalu co mi pisałaś i co...według niego nie miałam jeszcze owulacji, w sumie po temperaturze to widać...

Ostatnia edycja:
reklama
agitatka mi na tym wykresie tez zaznaczyło owulację 2 dni pózniej niz przypuszczałam, że jest. Myślałam, że jak mam śluz płodny to dzień dwa pózniej jest owu a tu wyszło, że niekoniecznie. Ciekawe jest to wszystko. Jak teraz sie nie uda to nie wiem czy nie wykupię kolejnych 3 miesięcy tak mnie to wciągnęło. I nawet dobrze sobie radzę z budzeniem sie na mierzenie tempki:-)

aniolkowa trzeba jakoś sobie do pomoc w sumie, to wiele nas nie kosztuje, a może nawet pomóc i się udać. No zobaczymy jak to będzie, mnie też już nie przeszkadza budzenie się o 7 i mierzenie, zawsze mogę się jeszcze położyć.
Ale nie ukrywam, że cieszyła bym się bardzo, żeby się udało...

Aniołkowa to szczęśliwej drogi :-)

a moje dziecko złapało coś co się nazywa grypą bostońską... po angielsku Hand, foot and mouth disease ponoć to jest częsta choroba na wyspach... spotkała się któraś z tym?? wczoraj miał 40 stopni dziś jest lepiej ale dostał wysybki na razie delikatnie mam nadzieje że nie będzie jak na zdjęciach w necie...

no wlasnie u nas z tymi jezykami nie jest wcale wesola i ciezko to idzie, bo dzieci jednojezyczne w wieku mojego dziecka bardzo ladnie juz mowia. ja osobiscie slysze ze jakis3latek mowi 3ma jezykami ale jak na wlasne oczy nie spotkam to nie uwierze.zreszta u3latka to trudno stwierdzic.mysle ze taki7czy8latek to juz wtedy mozna powiedziec ze mowi biegle jezykami.
dziekuje za wszelkie komentarze dziewczyny:-)

yas dziewczyny mają rację, nie ma się czym przejmowć dzieci szybko łapią języki, mała napewno sobie poradzi. Ja znam taką dziewczyne ona w sumie juz jest dorosła ma dwadzieciaparę lat, jej mama jest polką a ojciec niemcem, ona urodziła się w Polsce, ale jako małe dziecko wyjechała z rodzicami do niemiec, potem jako nastolatka przyjechała do UK i tu skonczyła szkołe średnią i teraz śmiga w 3 językach w polskim, niemiecki i angielskim. Niby polka, a wychowała się w niemczech a teraz mieszka w UK tez niezła mieszanka:-D Rozmawiałam z nią kiedyś po polsku i ładnie mówi, wiadomo ma akcent ale mówi płynnie i poprawie, po angielsku tez bardzo dobrze i no i po niemiecku to wiadomo. Naprawdę jej zazdroszczę, ze bez problemu w tylu językach mówi. Twoja córa napewno kiedyś będzie Wam wdzięczna za to ze będzie znała 3 jęzki:tak: A twój M z kąd pochodzi???
aniolkowa trzymam mocno kciuki, trzeba być dobrej myśli;-) No i szczęśliwej podróży:-)
abed zdrówka dla synka, mam nadzieję ze szybko przejdzie:tak:
Agitatka za ciebie tez mocno kciuki zaciśnięte &&&&&&&&;-)
Osinka witaj:-) z niecierpliwością czekamy aż bedziesz na stałe podłączona do neta i częściej będziesz nas odwiedzac:-)

Agitatka zawsze podobalo mi sie imie AGATA. Napisz mi kochana czy wszystkie Agaty sa takie niezalezne i waleczne moja jeszcze na dodatek jest zodiakalnym baranem - mieszanka wybuchowa hahahah

Roxi szlag mnie trafia bez internetu normalnego!!! sama wiesz jak tu jest -zamykasz, otwierasz nowe konta na gaz, elektrycznosc online,zmienianie adresu zamieszkania tez... praktycznie wszystko przez neta, a tu raz mam dobry transfer a pietnascie razy nie...

U mnie byly intensywne starania w grudniu, mialam 2 tygodnie wolnego, paktycznie dopiero dzis wrocilam do pracy ;) lenistwo straszne... zobaczymy... ale juz sie nie nastawiam pozytywnie.... po co sie rozczaowac...;-/

trzymajcie sie kochane dziewczyny!!! do 31.01 powinnam miec internet. OBY!!!

yas niemartw siekochana... i co gorsza nie porownuj swojego dziecka do innych, bo zwariujesz... kazdy szrab rozwija sie swoim tempem... nic na sile...

zobaczysz, jak Twoje malenstwo zacznie mowic, to bedziesz chciala zeby choc na chwile przestalo hihihihi

my tak teraz mamy z corka...gada na okraglo... nieraz to juz mam taki kolowrot w glowie od jej gadania, ze nie pamietam jak sie nazywam hahahah

reklama
Osinka noo bez neta jak bez ręki, wiem coś o tym:tak: jeszcze trochę musisz się przemęczyć i będziesz podpięta do wirtualnego świata:-D No i mocno trzymam kciuki, mam nadzieję że starania będą owocne;-)

A ja czekam na @ jakoś na dniach powinna się pojawić, spróbuje zadzwonic do kliniki zeby juz teraz zacząć przygotowania do criotransferu, bo z tego co wiem dośc długo one trwają wiec szkoda mi czasu. Po ostatniej próbie pytali się mnie kiedy chcę znów zacząć i powiedziałam ze zadzwonie w lutym jak @ przyjdzie, ale nie przemyślałam tego i nie wziełam pod uwage tego ze teraz będę miała na cyklu stymulowanym i troche to potrwa zanim dojdzie do transfru. Dlatego chcę zadzwonić juz teraz i zacząć, tylko nie wiem czy mnie wezmą skoro powiedziałam że w lutym:baffled: Zobaczymy jak przylezie @ to zadzwonie i spróbuje im wcisnąć że mówiłam o styczniu:-p:-D

Do góry