reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

Noelka cieszczę się że u Ciebie wzystko dobrze:-) my tak samo w tym roku święta spędzamy sami, nawet nie chcę iść do nikogo ani nikogo zapraszać, troche smutno, ale ma to swój urok, tym bardziej u Was bo nie jesteście sami a już we trójeczkę;-) to będą dla Was napewno magiczne święta, czego gorąco Wam życzę:tak:
Loczkis 100 lat kochana i spełnienia wszystkich marzeń, a szczególnie tego jednego najbardziej upragnionego!!!!
basik luknełam na Twoj wykresik i moim zdaniem jest troszke za wcześnie na testowanie, dzisiaj jest dopiero 10 dzień po owulacji, a termin @ jest ok 14-15 dnia po owulce:tak: takze ja na Twoim miejscu poczekałabym jeszcze troszkę i zrobiła test za 4 dni:tak: trzymam kciuki &&&&&&

reklama
Noelka dokładnie tak jak ja :-) ja miałam cały urlop bo nie wracałam po 39 tygodniach, bo to by było w tym tygodniu... wtedy zostaje trzy tygodnie do końca roku i nie ma jak wykorzystać urlopu... a generalnie pracodawca ma się liczyć że nie będzie cię rok więc musi ci dać urlop teraz...

Basik twoja temperatura ładnie się trzyma... nie chcę ci robić nadziei ale ja zerknęłam na swój wykres kiedy się udało... i do 31 dnia miałam tak 37,1 a później mi spadła 37 myślałam że będzie okres... i dopiero w 34 dniu się podniosła a test robiłam dopiero w 37... bo ja już wtedy nie robiłam testów... ale miałam wizytę u ginekologa...

basik ja też się wtedy ciążowo nie czułam... myłam okna, sprzątałam... przylecieliśmy do pl a więc bieganina... i nic... przeżyłam szok jak zobaczyłam dwie kreski...

basik imprezy nie bylo, bo ja na Clo jestem i nie moge pic :-( dostalam bizuterie i sliczny sweterek :-D juz nie moge sie doczekac wizyty w u gina w niedziele, zobaczymy co mi powie :tak: najgorzej sie martwie, ze jajniki mnie nie bola, tzn troche pobolewa raz jeden raz drugi i tyle :wściekła/y: mam nadzieje, ze uda mi sie wychodowac chociaz jednen pecherzyk :-( a jak zrobisz za kilka dni test, to sie pewnie u gina w niedziele spotkamy :-D

basik więcej wiary, temperatura jakoś nie wskazuję na @, raczej na zafasolkowanie, objawy...jakie objawy, nie sugeruj się tymi książkowymi, bo one w rzeczywistości często się nie sprawdzają...&&&&&&&&&&&&&& trzymam kciuki

loczkis a który to u ciebie dc?? Może jeszcze za wcześnie na jakiekolwiek dolegliwości...Powodzenia &&&&&&&&&

reklama
to dopiero moj 8 dc, i wiem ze teoretycznie jest za wczesnie, ale sama juz nie wiem. nie wiem jak moj organizm reaguje na Clo. jutro dopiero biore ostatnia tabletke.

Do góry