reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

Pam a no tak, zapomniałam, ze Ty masz implant:zawstydzona/y: ehh skleroza:-p no zobaczymy jutro, co betka wykarze:tak:
Aniolkowa noo święta to magiczny czas, więc mocno trzymam kciuki za owocne starania w tym wyjątkowym czasie;-)
Z tym paleniem papierosów to u mnie w klinice jest tak, że nie refundują in vitro kobietom które palą, to jest jeden z warunków żeby się zaklalifikować na liste z NHS. Ja oczywiście od poczatku mówiłam, że nie palę,a jak jest wszyscy wiemy:zawstydzona/y: tzn zeby nie było zawsze przed kazdym ivf rzucałam i aż do testowania nie paliłam, ale tak ogólnie popalam sobie:-p
basik nooo trzymam kciuki za 12.12.2012, ten dzien musi być szczęśliwy:-D

reklama
Pam mam nadziej że w końcu się wyjaśni bo tak się nie da żyć...

aniolkawa to w polsce będziecie :-) chyba jakiś pokój dostaniecie ;-) a jak nie to zawsze łazienka jest bardziej ciepła niż śnieg za domem :-) a już jest :-) tzn chyba z jakiego regionu jesteś bo w Krakowie jest :-) ja 10 mam urodziny a 21 imieniny bo ja Agnieszka jestem, a ty kiedy ?? z urządzeniem to działa ale co jakiś czas trzeba patrzeć ile się sypie jak przychodzi godzina karmienia bo czasami się zapycha zależy jakie jedzonko kupicie, najlepsze są takie małe kuleczki, płatki jakoś blokują to...

basik &&&&&&&&&&&&&&& na 12 chociaż niektórzy mówią że będzie koniec świata ;-) inni że 21 :-) nigdy nie wiadomo ;-) mam nadziej że dla ciebie to będzie początek nowego życia :-)

Loczkis trzymam kciuki :-)

Mam wyniki bety.... nie jestem w ciazy.... chyba nigdy sie z tego tak nie cieszylam.... wiec teraz tylko wyleczyc i wtedy moge pracowac nad dzidzia

a ja mam wrkr*wa... wlasnie dzwonila pielegniarka zebym nie palila brala kwas foliowy odpoczywala i czekala na USG bo sie okazalo ze wyniki ktore im przyslali nie byly moje...:wściekła/y: Irlandia curwa Irlandia :angry:

reklama
na tescie domowy wychodzi bardzo slabiutka kreska trzeba sie dobrze przypatrzec i jest bardzo cieniutka o wile ciensza od kontrolnej. Nie wiem kiedy powtorza kazali czekac az lekarz zadzwoni... ale na piatek za tydzien mam usg wiec wtedy sie dowiem...

Do góry