reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
basik jakos tak sie nastawiam, ze Clo mi pomoze, wiec musi sie udac :-D ten cykl mialam bezowulacyjny wiec strasznie mi sie dluzyl, ale teraz zabieramy sie do pracy :-D:-D:-D pozdrawiam was wszystkie dziewczyny i zmykam do pracy!

dzieki dziewczyny :-D grudzien to zawsze byl "moj" miesiac, bo mimo ze mikolajki i swieta, to pomiedzy nimi mam jeszcze urodziny, wiec co tydzien dostaje prezent :-D moj M za to wlasnie nie cierpi grudnia :-) wiec oby to byl moj miesiac :-D:-D

Bylam u lekarza I mam pelvic inflammatory disorder. Dostalam antybiotyki...bede mi robic bete bo lekarz kazal bo robil test I cos wyszlo bladego

Roxii nie wiem jak nazywaja sie zastrzyki - on tylko wspomnial ze jak tabletki na owulacje nie zadzialaja to kolejny krok to beda zastrzyki no i nastepny ivf za ktoro musze zaplacic - nie pytalam juz o strzegoly bo kolejna wizyta za pol roku. wiec teraz do czerwca ale licze ze jak porzadnie wezme sie za meza to moze cos zaskoczy.
Roxii przepraszam ze zapytam ale jak powod u was ze do ivf podchodzicie bo nie wiem co u ciebie jest problemem? jesli to osobiste pytanie to nie odpowiadaj, poprostu zignoruj je.

pam czy to znaczy ze w ciazy mozesz byc? zdrowka

Ostatnia edycja:
Pam a możesz jaśniej? co to za choroba???
Loczkis nooo w koncu :-) teraz zaciskam kciuki za nowy cykl, mam nadzieję, że grudzien okaże się dla Ciebie szczęśliwy:tak:
basik tak, ja słyszałam o takich hoistoriach nie raz, ponoć czesto się tak zdarza, że po adopcji albo juz po jednym udanym in vitro kobieta zachdzi naturalnie w ciążę,byc może to przypadek, a być może faktycznie psychika. Jeśli chodzi to mnie już nieraz pisałam, że adopcja nie wchodzi w grę, dla mnie to nie to samo, pozatym ja wierzę w to że kiedyś doczekam się swojego dziecka:tak:

reklama
Do góry