reklama
A co tu taka cisza dzisiaj???
Dziewczynki co tam u Was???
Ja dzisiaj miałam ciężki dzień w pracy jestem zrąbana jak niewiem, do tego głowa mnie napiernicza Pogoda niestety nie pomaga bo jak zwykle pada...
Aniolkowa czekam na wieści, mam nadzieje, ze u Ciebie wszystko wporządku???
Dziewczynki co tam u Was???
Ja dzisiaj miałam ciężki dzień w pracy jestem zrąbana jak niewiem, do tego głowa mnie napiernicza Pogoda niestety nie pomaga bo jak zwykle pada...
Aniolkowa czekam na wieści, mam nadzieje, ze u Ciebie wszystko wporządku???
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Dzieki dziewczyny za kciuki. Jestescie bezcenne! Właśnie wróciłam do domu. Wszystko poszło ok, naprawili mnie, ale czuję sie fatalnie. Oba jajowody drożne, macica w porzadku, jajniki czyste i poszerzyli szyjkę, zbadali mnie pod kontem endometriozy. Obudzilam się po ponad godzinie z takim bólem brzucha, że dopiero najwyższa dawka morfiny mi pomogła. Trochę wymiotuje i jestem senna, ale mimo wszystko pozwolili mi iść do domu. Mam leżeć 2-3 dni i powinno sie poprawić. I ramiona mnie bolą masakrycznie!! Ponoć to od gazu, chociaż nie potrafią wytłumaczyć dlaczego akurat tak gaz wpływa na ramiona.
pam_x_pam
Fanka BB :)
Dziewczyny, oficjalnie strwierdzam ze ludzie z malych misteczek (irlandczycy!!) maja nasrane w glowach. Znalazlam jakies smieszne zdjecie i sie okazala ze to jakis chlopak z mojego miasta (tam gdzie rodzice mieszkaja) ktorego ja osobiscie nie znam. Teraz co wejde na fb to same wiadomosci ze jak wroce do domu to juz nie zyje, ze mam tez obrazek usunac bo inaczej pozaluje. nawet jego siostra ktora ma 30 lat zachowuje sie jak dzieciak i wiecznie do mnie wyspisuje ze jak zaraz tego nie usuna to poderznie gardlo mojemu bratu..... nosz ku*wa co sie z ludzmi dzieje?!?!?! obrazka nie usune bo to moj fb i bede wstawiac co mi sie podoba jak oni nie chca tego ogladac to niech mnie usuna z listy przyjaciol ale zeby grozic mojej rodzinie smiercia przez jakis obrazek , ktory ON sam wzucil na fb jako pierwszy, to naprawde trzeba miec tupet....
aniolkowa no to swietna wiadomośc!! najwazniejsze, ze wszystko jest wporządku Miejmy nadzieję, że ten zabieg pomoże i niedlugo będą jego efekty;-) Odpoczywaj kochana, pare dni napewno bedziesz dochodzić do siebie, po narkozie organizm jest oslabiony i potrzebuje czasu. Trzymaj się tam i zbieraj siły na staranka
Pam faktycznie jacyś nienormalni Ci ludzie... Nie można nikomu grozić śmiercią to karalne!!! Napisz im ze jeśli się nie odczepią to zglosisz to na policje. A co na tym zdjęciu było że tak ich to ruszyło????
Pam faktycznie jacyś nienormalni Ci ludzie... Nie można nikomu grozić śmiercią to karalne!!! Napisz im ze jeśli się nie odczepią to zglosisz to na policje. A co na tym zdjęciu było że tak ich to ruszyło????
Agitatka
Pam złóż skargę nie można nikomu grozić, jacyś po****ni. NIech się w dupę pukną, bo na głowę to już za późno. powodzenia
Roxii świętowałaś wczoraj chociaż troszkę :-)
Aniołkowa to dobrze, że operacja się powiodła a ból z dnia na dzień będzie słabnął &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Roxii świętowałaś wczoraj chociaż troszkę :-)
Aniołkowa to dobrze, że operacja się powiodła a ból z dnia na dzień będzie słabnął &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
reklama
pam_x_pam
wiecie co to sa Meme prawda? to bylo zjdecie jednego chlopaka obwieszonego "zlotymi" lancuchami robiacego taka gangsterska poze i pod spodem ktos napisal - watch out we got a badass over here-
i o to poszlo..... fotke usunelam dla swietego spokoju ale komentarze i wiadomosci mam zapisane na laptopie.
i o to poszlo..... fotke usunelam dla swietego spokoju ale komentarze i wiadomosci mam zapisane na laptopie.