reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na Wyspach

Odpoczywam odpoczywam. Telefon powinnien przyjsc w poniedzialek. Mi tez tatus kupil hehe..... tzn zaplacil za telefon a ja bede placic co miesiac 40euro... ale oplaca sie bo piekny telefon a i tacie sie podoba...Samsung Galaxy SIII... ah juz sie nie moge doczekac.

Aniolkowa mama trzymam kciuki za laparo:tak:

Roxii trzymam kciuki za testa :tak:

reklama
dziewczyny jajko zniose..... a to dopiero sobota :-D ciesze sie jak dziecko z tego telefonu dawno sobie nic nie kupilam.... ostatnio sie tak cieszylam jak szlam pierwszy raz na studia :-D

A gdzie to się wszystkie podziały :confused:

Pam wiem coś o tym, jak zamówiłam telefon to nie mogłam się doczekać, ale minęło jak z bicza i bawię się nową zabaweczką ;-) Dokładnie jak małe dziecko, mała rzecz, a cieszy. Dobrze, że prezencik sprawił Ci tyle radości, obyś miała tego więcej i więcej.

Kobietki chyba, zaczęły się weekendować, że taka cisza ;-)

Mój znowu coś kaszle :wściekła/y: Nie wytrzymam z tym, mam nadzieję, że tylko na kaszlu się skończy. Zauważyłam, że ma przerośnięte migdałki, wyglądają jak dwie maliny. Korzystam z sytuacji i umówiłam się na poniedziałek do laryngologa. Oczywiście prywatnie, bo na fundusz trzeba czekać i czekać. A mi zależy na czasie, bo przecież według angielskich lekarzy nic mu nie jest :szok: Okaże się co nam powie, byle do poniedziałku

A mnie zalewa, mam tyle śluzu, że aż mokro w majtaskach :baffled: Nigdy tak nie miałam w tej fazie cyklu :confused:
A poza tym za chwilę wybieram się z moją kochaną sąsiadeczką na małe piwko, już i tak nic mi nie zaszkodzi, co ma być to będzie, Ot tak :tak:

Udanego wieczoru ;-)

Pam najważniejsze to sprawić przyjemność właśnie sobie... baw się dobrze jak przyjdzie telefon :-)

Agitatka z dziećmi to już tak jest... zawsze coś złapią... mam nadziej że nie okaże się to nic poważnego. a tym czasem miłego wieczorku :-)

Satchkat
:-) to działajcie :-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Roxii jak samopoczucie?? uśmiechasz się??

Noelka może w weekend znajdziesz trochę czasu na zdjęcie brzucha :tak::tak::tak: czy ty w weekendy pracujesz?? jak samopoczucie?? już się oswoiłaś z myślą że będzie chłopak?? mi to trochę zajęło i szkoda mi trochę było jak kupowałam ubranka że to nie dziewczynka... eh ten instynkt nas zawiódł...

Aniołkowa jak tam @ dalej się spóźnia??

abed nie pracuje w weekendy dzieki bogu:) chyba, zeby bylo jakies emergency, ale pewnie wtedy porosiliby mnie o przyjscie jako ostatnia:) Co do plci to nie bylo mi przykro, nie bylam smutna, troche zaskoczona tylko, ale jak widzialam mine i zadowolenie meza to srece mi sie smialo. On jest taki szczesliwy, juz dawno sie tak z niczego nie cieszyl:) Mowie mu, zeby sie tak mocno nie nastawial bo jest jeszcze mozliwosc, ze wyjdzie dziewczynka oni nie daja stu procent i zreszta na tym usg trudno bylo wszystko zobaczyc przez polozenie dziecka. M. mowi, ze nie bedzie mu przykro bedzie wtedy coreczka zamiast synusia:)

Niestety mdlosci mi nie odchodza, 2-3 razy w tyg zdarza mi sie wymiotowac. Doszly tez poranne mdlosci, ale n aszczesie nie sa takie mocne. U wiekszosci dziewczyn konczy sie to po 3 mies. Jak widac kazda ciaza jest inna:).

Mam wreszcie obiecane zdjecie brzuchola. Jak na ponad 5 miesiac moze sie wydawac nie taki duzy. Robilam je na czczo, po jedzeniu, czy po 8 godzinach pracy jest 2 razy wiekszy:) Ale uroslam wszedzie nie tylko w brzuchu bo nie jestem w stanie nosic nic sprzed ciazy. No moze zmieszcze sie ale wszytsko jest obcisle i niewygodne. Musialam wiec kupic troche ciuchow ciazowych, ale sa przynajmniej luzniejsze. Nie lubie jak cos mi bardzo opina brzuch, wtedy od razu mnie mdli.

IMG_0578.jpgIMG_0580.jpgIMG_0583.jpg

Noelka brzuszek śliczny :-) malutki :-) dla pocieszenia powiem Ci że najwięcej brzuch rośnie w 8, 9 mc :-) więc wszystko przed Tobą :-) nie przejmuj się że przybierasz wszędzie, po 6 miesiącach ja wróciłam do wagi z przed ciąży, tylko ciągle brzuch mam większy niż kiedyś, powinnam ćwiczyć ale czasu jakoś brak... wszędzie mówią że zajmuje rok wrócenie do formy... myślę że nie ma co się przejmować tylko cieszyć się ciążą a później dzidzią... ja też nie lubiłam chodzić w obcisłych rzeczach, kupowałam szerokie... teraz chyba trochę żałuje że nie ubierałam się ładnie w ciąży...
a mi nie było przykro, źle się wyraziłam... miałam jak ty, była zaskoczona że przeczucie mnie zawiodło a z drugiej strony cieszyłam się że mąż tak się cieszy... nam powiedziano że chłopak na 100% więc nie miałam szans na łudzenie się... ale fajnie jest mieć synka :-)

reklama
noelka brzusio jest cudowny, malutki i zgrabniutki :-) Mdłości niedługo minął, przynajmniej powinny. Ja miałam bardzo długo, moja ginekolog zawsze mówiła, że to znak, że hormony pracują na najwyższych obrotach i jest silna ciąża.
Chłopaki są fajne, może więcej łobuzują niż dziewuszki...;-) A miałaś jakieś przeczucia kto to będzie?? To ponoć się czuję, ja tak miałam jakoś od początku czułam, że będzie synek i się nie pomyliłam :-) Zdrówka i wszystkiego najlepszego.

A jak wam mija niedziela, w Polsce bądź co bądź świąteczna ;-) Filip dalej kaszle, na szczęście nie gorączkuję Uff...Nie mam pojęcia co to za cholerstwo :confused:

Do góry