reklama
Pam dziewczyno, bardzo mocno cie przytulam, ludzie potrafia byc podli
Roxii trzymam kciuki za wtorek, bede juz w Polsce, ale wpadne sprawdzic, wiec pisz koniecznie!!
Ja ciesze sie, ze moje dni plodne wypadaja akurat podczas urlopu, to troche mojego M. wymecze i nie bedzie mogl mi marudzic, ze jest zmeczony po pracy
dziewczyny mam do was jedno pytanie. wiem, ze juz kiedys o to pytalam, ale nie pamietam co mi radzilyscie chce zrobic sobie podstawowe badania jak bede w Polsce, chce isc ok 10-11 dnia cyklu, i jakie badania wtedy moge zrobic? nie bardzo sie orientuje :-( chcialam zrobic prolaktyne i TSH i nie bardzo wiem co jeszcze, jakies rady?
pozdrawiam was wszystkie i trzymam za was kciuki
Roxii trzymam kciuki za wtorek, bede juz w Polsce, ale wpadne sprawdzic, wiec pisz koniecznie!!
Ja ciesze sie, ze moje dni plodne wypadaja akurat podczas urlopu, to troche mojego M. wymecze i nie bedzie mogl mi marudzic, ze jest zmeczony po pracy
dziewczyny mam do was jedno pytanie. wiem, ze juz kiedys o to pytalam, ale nie pamietam co mi radzilyscie chce zrobic sobie podstawowe badania jak bede w Polsce, chce isc ok 10-11 dnia cyklu, i jakie badania wtedy moge zrobic? nie bardzo sie orientuje :-( chcialam zrobic prolaktyne i TSH i nie bardzo wiem co jeszcze, jakies rady?
pozdrawiam was wszystkie i trzymam za was kciuki
Loczkis a pod jakim kątem chcesz robic te badania? bo jak chcesz jakies hormonalne to jedne sie robi w 3dc a drugie w 21 dc, resztę typu tsh, morfofogia itp to bez znaczenia. W jakim celu chcesz robić te badanka???
Dzięki za kciuki dzewczyny, napewno dam znac jaki wynik, ale cos ogarniają mnie złe przeczucia ehhh
Pam jak się trzymasz????
Noelka przypomniam o brzuszku
Dzięki za kciuki dzewczyny, napewno dam znac jaki wynik, ale cos ogarniają mnie złe przeczucia ehhh
Pam jak się trzymasz????
Noelka przypomniam o brzuszku
Roxii chcialam spradzic czy z moja tarczyca wszystko ok, bo kiedys mialam problemy. i przy okazji zastanawiam sie czy nie zrobic jakis badan hormonalnych. nie mozna ich zrobic w 10 dniu cyklu? myslalam, zeby zrobic testosteron no i wlasnie prolaktyne
pam_x_pam
Fanka BB :)
Trzymama sie trzymam. Dziekuje za wszystkie mile slowa. Moj GP sie za glowe zlapal nawet mnie przytulil. On jest naprawde fajny, dal mi zwolnienie za wczoraj i na nastepny tydzien powiedzial zebym odpoczela bo on sam widzi ze psychika mi siada a to co sie stalo napewno to pogorszylo. W srode ide do psychiatry i moj GP mowil zeby powiedziec wszystko.
Dla poprawy humoru ide kupic sobie nowy telefon bo moj sie juz rozlatuje.... a jak... kiedys musze!
Dla poprawy humoru ide kupic sobie nowy telefon bo moj sie juz rozlatuje.... a jak... kiedys musze!
Agitatka
Fanka BB :)
to dobrze, że chociaż rodzinny jest kompetentny i okazał Ci serce i wsparcie, chwała mu za to...To teraz korzystaj z wolnego, zregeneruj siły i najzwyczajniej w świecie odpoczywaj. Dobra decyzja, udanych zakupów, ja też w tym tygodniu sprawiłam sobie nowy telefon, znaczy tatuś mi kupił. On mnie zadziwia, mam swoje lata, a nadal traktuje mnie jak swoją małą córeczkę ;-)
Roxii a bedziesz robić sikańca czy czekasz do 13-stego na bete? Jak samopoczucie? Glowa pewnie pełna mysli..Trzymaj sie jeszcze tylko pare dni i bedzie wiadomo..
loczkis tak jak Roxii pisze smialo mozesz zrobic TSH i testosteron. Prolaktyne tez mozesz zbadac, 21 dnia cyklu bada sie progesteron, zeby sprawdzic czy byla owulacja, a w dniach od 1 do 5 (ponoc najlepiej 3) robi sie FSH i LH. Ważna jest zależność pomiędzy stężeniami obu hormonów. Stosunek poziomu LH do poziomu FSH powinien oscylować około 1. Mniejszy może świadczyć o niewydolności przysadki, a wyższy o ·zespole policystycznych jajników.
aniolkowa jak tam samopoczucie przed laparoskopia?
loczkis tak jak Roxii pisze smialo mozesz zrobic TSH i testosteron. Prolaktyne tez mozesz zbadac, 21 dnia cyklu bada sie progesteron, zeby sprawdzic czy byla owulacja, a w dniach od 1 do 5 (ponoc najlepiej 3) robi sie FSH i LH. Ważna jest zależność pomiędzy stężeniami obu hormonów. Stosunek poziomu LH do poziomu FSH powinien oscylować około 1. Mniejszy może świadczyć o niewydolności przysadki, a wyższy o ·zespole policystycznych jajników.
aniolkowa jak tam samopoczucie przed laparoskopia?
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
miska odliczam dni i nie mogę sie doczekać, cieszę sie, ze @ mi sie spóźnia, bo chce zacząć działać zaraz po. Mam nadzieje, ze bede w stanie, tzn fizycznie, bo psychicznie juz sie nastawilam.
A ty jak tam? Kiedy podchodzicie?
A ty jak tam? Kiedy podchodzicie?
reklama
aniolkowa to super że @ się spóźnia, wedle Twojego życzeniamam nadzieję, ze po zabiegu bedziesz w stanie pracowac nad fasolką;-)
miska pierwszy test mam zamiar zrobić w poniedziałek 12-go, myśle, ze powinno już coś wyjść, a we wtorek 13-go betka. Powiem Ci że mam złe przeczucia, jakos intuicja mi podpowiada, że nic z tego nie będzie, ale zobaczymy. Powoli nasatwiam się na porażkę, żeby mniej bolało, ale wiadomo nadzieja zawsze jakaś jest. Ostatnio w sierpniu jak się nie udało to jakoś w miare spokojnie to przyjęłam, nie rozpaczałam zabardzo, ale miałam trochę inną sytuację życiową i mniej mi zalezało.Teraz trochę się zmieniło i bardziej się w to angażuję, pozatym jestem zmeczona już tym in vitro, cały ten rok był poświęcony i podporządkowany tylko przygotowaniom do tego, nie chcę zeby kolejny tak wyglądał, mam dość i chyba dlatego chiałabym żeby się udało, bo do bólu i porażki już się chyba przyzwyczaiłam....
Pam no i super że sprawiłaś sobie nowy telefon, a co należy Ci się:-) Ciesze się, ze troche lepiej u Ciebie, odpoczywaj tam i obejrzyj sobie jakąś dobrą komedię na poprwę humoru.
miska pierwszy test mam zamiar zrobić w poniedziałek 12-go, myśle, ze powinno już coś wyjść, a we wtorek 13-go betka. Powiem Ci że mam złe przeczucia, jakos intuicja mi podpowiada, że nic z tego nie będzie, ale zobaczymy. Powoli nasatwiam się na porażkę, żeby mniej bolało, ale wiadomo nadzieja zawsze jakaś jest. Ostatnio w sierpniu jak się nie udało to jakoś w miare spokojnie to przyjęłam, nie rozpaczałam zabardzo, ale miałam trochę inną sytuację życiową i mniej mi zalezało.Teraz trochę się zmieniło i bardziej się w to angażuję, pozatym jestem zmeczona już tym in vitro, cały ten rok był poświęcony i podporządkowany tylko przygotowaniom do tego, nie chcę zeby kolejny tak wyglądał, mam dość i chyba dlatego chiałabym żeby się udało, bo do bólu i porażki już się chyba przyzwyczaiłam....
Pam no i super że sprawiłaś sobie nowy telefon, a co należy Ci się:-) Ciesze się, ze troche lepiej u Ciebie, odpoczywaj tam i obejrzyj sobie jakąś dobrą komedię na poprwę humoru.