reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

Agitatka, ja tez tak sobie zawsze powtarzam :-D
yas u nas tez leniuchowanie :-D nie wiem jak u was, ale u nas jutro jest Bank Holiday i mam wolne :-):-):-) jak ja sie ciesze :tak: wszystko by bylo ok, gdyby nie ten moj brzuch, dalej mnie ciagnie i boli :wściekła/y: zaczynam sie juz powoli martwic :-(

reklama
Hej dziewczyneczki!
Faktycznie dzisiaj tu pusto:szok: Ja niestey miałam cały weekend pracujący:dry: ale naszczęście weekend już się kończy, a ja zaczynam wolne!!!!!:-D I jak dobrze pójdzie to przedemną ponad 2 tygodnie leniuchowania:tak:
No i naszczęście dziś wziełam już ostatnie zastrzyki stymulacja zakończona, jaki bedzie jej efekt przekonamy się we wtorek. Dziś muszę wziąć o 23:30 jeszcze jeden zastrzyk na wywołanie owulacji i we wtoreczek punkcja-w końcu!!
loczkis jak tam kacyk??? gdzieś tak poszalała???
yas do wtorku juz niedaleko i w szystko będzie jasne, mam nadzieję, że będą dobre wieści;-)
Agitatka no widzisz mówiłyśmy Ci ze to tylko otarcie;-) nie szalej tak następnym razem w łóżku hehe:-p:-D
miska dzięki, w szpitalu mam się stawić na 9, a punkcja o 10:30:tak:

loczkis hehe z kąd ja to znam :-p ja mam tu taką koleżankę-sąsiadke mieszka dwie klatki ode mnie i czasem bywało tak że szłam do niej na fajkę, a wracałam nawalona :-D takie spątany są czasem najlepsze:tak:

Cześć dziewczyny!

Nie wytrzymałam i zrobilam test no i jest POZYTYWNY!!!

Jutro rano zrobię jeszcze jeden bo mi został, ale juz jestem szczęsliwa i wiem że tam jest mała fasolka!!!
Pobolewa mnie czasami podbrzusze ale tak to wszystko OK.

Jesteśmy przeszczęśliwi, ale tak naprwadę to jeszcze do nas ta wiadomośc do końca nie dotarła ;)

Trzymam za was wszystkie kciukasy i przesyłam pozytywne fluidy!

Yas, Roxiitrzymam mega kciukasy za Was &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Loczkis zawsze się tak mówi, tylko na jednego, a potem pęka cała butelka :-p Ja się właśnie racze białym winkiem, ooo jak wam fajnie, ja niestety jak na razie nie mam tu żadnej koleżanki, z którą mogę wyjść na drinka, wszystkie na około zaciążone..Irytujące :wściekła/y:

Postaram się więcej, aż tak nie szaleć :-p

Zostało kilka dni i Welcome Poland :-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Już nie mogę się doczekać, mój synek już tak chce do babci i dziadka, że jak dziś gadaliśmy na skype całował ekran i mówił "moja kochana babunia i dziaduniek" :-):-)

Cześć dziewczyny!

Nie wytrzymałam i zrobilam test no i jest POZYTYWNY!!!

Jutro rano zrobię jeszcze jeden bo mi został, ale juz jestem szczęsliwa i wiem że tam jest mała fasolka!!!
Pobolewa mnie czasami podbrzusze ale tak to wszystko OK.

Jesteśmy przeszczęśliwi, ale tak naprwadę to jeszcze do nas ta wiadomośc do końca nie dotarła ;)

Trzymam za was wszystkie kciukasy i przesyłam pozytywne fluidy!

Wielkie Gratulacje, a wiedziałam, rozwiązuje się woreczek Brawo...Dbaj o siebie i o fasolkę :tak::tak:

reklama
Do góry