reklama
Madziula82
Zaangażowana w BB
mola no tak takie ceny są...ja kolorku nie robiłam tylko obcinałam
kolorek robię w PL ;-)
Lecę już we wtorek .
kolorek robię w PL ;-)
Lecę już we wtorek .
MIŁEGO POBYTU, JA JESZCZE MUSZĘ POCZEKAĆ NA URLOPmola no tak takie ceny są...ja kolorku nie robiłam tylko obcinałam
kolorek robię w PL ;-)
Lecę już we wtorek .
A NOWA FRYZURKA NA LEPSZY HUMOREK BY SIĘ PRZYDAŁA
hejka!! ja ostatnio nawet drastycznie potraktowałam moje włosy miałam długie prawie do pasa blond a teraz mam ciemny brąz i takie krótkie,że związać nie moge:-)
jeszcze 11 dni , ale bedzie mi sie to ciągnełoooooo
wiesz jak ostatnio byłam w polsce to odwiedzilam gin i ona mi przepisała ten duphaston na wyregulowanie cykli bo miałam po 40 dni a teraz ostatnio miałam 24dni oprócz tego mam jeszcze plamieia przed okresem i niby też na to jest. Powiedziała też ze jezeli zajde w tym czase w ciąże to ten lek pomoże przy zagniezdzeniu. ale jeżeli chce to moge poczekac jeszcze z tym lekiem bo być moze samo sie wyeguluje. Po odstawieniu tabletek jestem juz prawie 4 miesiące. No i tak wacham sie z tym troche czy brac czy poczekać, jak zaczne brac i bede w ciązy to czytałam ze raczej nie powinno sie odsatwic tego leku a ja mam tylko 3 opakowania a do polski jade dopiero na poczatku pazdziernika.
wiec nie wiem mam jeszcze dwa dni do podjecia decyzji bo mam brac od 16 do 25 dc.
Melissa - ile masz jeszcze do testowania??
jeszcze 11 dni , ale bedzie mi sie to ciągnełoooooo
mellisa, witam, dzięki za przywitanie ;-)
Co do duphastonu, to hmmm, wiem ze bierze się jak jest zagrożenie podczas ciąży, ale przed
nigdy nie słyszałam....
a wogóle tu lekarze powiedzieli mi że nie ma potrzeby brać...więc przestałam...a TY masz gin polską?
wiesz jak ostatnio byłam w polsce to odwiedzilam gin i ona mi przepisała ten duphaston na wyregulowanie cykli bo miałam po 40 dni a teraz ostatnio miałam 24dni oprócz tego mam jeszcze plamieia przed okresem i niby też na to jest. Powiedziała też ze jezeli zajde w tym czase w ciąże to ten lek pomoże przy zagniezdzeniu. ale jeżeli chce to moge poczekac jeszcze z tym lekiem bo być moze samo sie wyeguluje. Po odstawieniu tabletek jestem juz prawie 4 miesiące. No i tak wacham sie z tym troche czy brac czy poczekać, jak zaczne brac i bede w ciązy to czytałam ze raczej nie powinno sie odsatwic tego leku a ja mam tylko 3 opakowania a do polski jade dopiero na poczatku pazdziernika.
wiec nie wiem mam jeszcze dwa dni do podjecia decyzji bo mam brac od 16 do 25 dc.
Madziula82
Zaangażowana w BB
mellisa, no cięzko jest cos doradzić...
ja brałam ten lek jak już byłam w ciąży
tu lekarze nie wiedzieli co to jest...w końcu już jak się dowiedzieli to kazali mi odstawić, więc ich posłuchałam...tak ok 3 miesiąca chyba odstawiłam...
i wszystko jest ok, moje dziecię całe i zdrowe. ;-)
tu lekarze nie wiedzieli co to jest...w końcu już jak się dowiedzieli to kazali mi odstawić, więc ich posłuchałam...tak ok 3 miesiąca chyba odstawiłam...
Hejka
Ja jeszcze nie robiłam kolejnego testu, ale kupiłam testy dziś. Więc jutro rano sądny dzień, wszystko się okaże. Dorwałam te elektroniczne co pokazują tygodnie ciąży. 2 testy za 11 funtów, więc cenowo jeszcze nie tak źle. Ostatnio dwa zwykłe kupowałam za 10 fuli.
Lecę jakiś obiad zrobić bo padam po pracy, będę potem ;-)
Ja jeszcze nie robiłam kolejnego testu, ale kupiłam testy dziś. Więc jutro rano sądny dzień, wszystko się okaże. Dorwałam te elektroniczne co pokazują tygodnie ciąży. 2 testy za 11 funtów, więc cenowo jeszcze nie tak źle. Ostatnio dwa zwykłe kupowałam za 10 fuli.
mellisa, no cięzko jest cos doradzić...
no nic pomysle jeszcze nad tym
śłiczny ten twój Antoś:-) wiec dziecię nie tylko całe i zdrowe ale równiez przystojne ;-):-)
Hejka
bajeczko to czekamy z niecierpliwością na wyniki
a ja dopiero do pracy mykam, nie lubie popołudniowych zmian:-(
sandrahaha
Nasz Kochany Sean :)
bajeczka czekamy, czekamy na dobra nowine trzymam kciuki
Krufka
Zaangażowana w BB
no właśnie bajeczko czekamy na Ciebie.
Melisa moje koleżanki też brały duphaston żeby pomógł na zaciążenie, dlatego się zdziwiłam że lekarz mi go nie dał. do września biorę teb bromergon a potem lecę znowu do lekarza...
Melisa moje koleżanki też brały duphaston żeby pomógł na zaciążenie, dlatego się zdziwiłam że lekarz mi go nie dał. do września biorę teb bromergon a potem lecę znowu do lekarza...
reklama
witam dziewczyny :-)jestem "nowa" jestem mamusia 2 chlopcow i strasznie chcialabym miec corcie.Podjelismy decyzje ze zaczniemy sie starac od lipca,ale ja sie stale wacham,chcialabym ale jednoczesnie sie boje czy aby napewno uda sie na dziwczynke".czy Wy tez macie takie momenty ze sie wachacie?pozdrawiam PATI;-);-);-);-);-);-);-);-);-)