reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na Wyspach

hej dziewczyny dziekuje za slowa otuchy..u mnie juz troche lepiej, wyplakalam sie w sumie co wiecej mi zostalo jak sie z tym pogodzic i isc dalej...w sumie to przed nami znowu dlugie czekanie, bo nie mamy zadnego mrozaczka. Tak, wiec bede musiala zaczac cala procedure od nowa, a to minimum 6 miesiecy..
Jutro jedziemy na tygodniowy urlop to mam nadzieje, ze moje samopoczucie sie poprawi..jak wrocimy to zadzwonimy do kliniki, pewnie umowia nas na spotknie omawiajace to podejscie i plany na nastepne..
Jestem w o tyle dobrej sytuacji, ze naleza mi sie 3 proby, tak wiec zostaly jeszcze dwie..a tak w miedzy czasie to chyba trzeba oszczedzac na ewentualne platne podejscie..bo tak latwo to ja sie nie poddam..

reklama
hej dziewczyny dziekuje za slowa otuchy..u mnie juz troche lepiej, wyplakalam sie w sumie co wiecej mi zostalo jak sie z tym pogodzic i isc dalej...w sumie to przed nami znowu dlugie czekanie, bo nie mamy zadnego mrozaczka. Tak, wiec bede musiala zaczac cala procedure od nowa, a to minimum 6 miesiecy..
Jutro jedziemy na tygodniowy urlop to mam nadzieje, ze moje samopoczucie sie poprawi..jak wrocimy to zadzwonimy do kliniki, pewnie umowia nas na spotknie omawiajace to podejscie i plany na nastepne..
Jestem w o tyle dobrej sytuacji, ze naleza mi sie 3 proby, tak wiec zostaly jeszcze dwie..a tak w miedzy czasie to chyba trzeba oszczedzac na ewentualne platne podejscie..bo tak latwo to ja sie nie poddam..
witam cie jestesmy z tej samej mjejscowosci.kochana moje pierwsze podejscie tez okazolo sie niepowodzeniem i niemialam zadnych mrozaczkow odnowa wszystko przechpdzilam i po drugim podejsciu mam corke a tez myslelismy ze nic z tego niebedzie teraz czekamy na synka i jeszcze mamy mrozaczki.wiec glowa do gory niezlamaju sie bedzie dobrze.

miska30 bardzo mi przykro naprawde ale nie trac nadzieji napewno kiedys sie uda trzymam kciuki;-)

noelka ty pesymistko okrutna na jakiej podstawie twierdzisz ze clo nie dziala??? jak bys to czuc chciala ??? ja tez nic nie czulam bo niby co a dawke mialam 50mg i ja nie mialam monitorowanych cykli wiec wogole nie wiedzialam czy clo dziala a ty masz szczescie z tym scanem dowiesz sie co i jak uszy do gory moja droga :-):-):-)

kaska31 tak pisalo w papierach informacyjnych, ktore dostalismy z kliniki, ale moze nie sa tacu sztywni w tych terminach..okaze sie jak pojdziemy na spotkanie. A Ty w ktorej klinice podchodzilas do IVF?
Dziekuje Ci bardzo za tego posta, dalas mi troche wiary..
gwiazdeczka no caly czas probuje wierzyc..ale czas mija, za nami kolejne niepowodzenia, co nie nastraja zbyt optymistycznie zwlaszcza, ze 30-stka na karku. Kiepsko sie stymulowalam , wiec teraz jeszcze zaczelam sie martwic o moja rezerwe..
No nic jestesmy spakowani, za godz ruszamy w droge, postaram sie w tym tygodniu nie myslec o tym wszystkim zapomniec..zycze Wam dziewczyny milego tygodnia i mam nadzieje zastac jakies dobre wiesci, gdy wroce..moze np od noelki?:)

Miśka wyjazd teraz to świetna opcja. Odpocznij, zrelaksuj sie i nabierz sił na kolejne podejście. Widzisz pocieszajce są wiesci od kaśki, dają nadzieje i być może wcale nie będzie to pól roku tylko szybciej. Tobie sie zbliża 30 a niektórzy juz są dawno po i nadal bezdzietni :sorry2: Co do Southampton jeszcze to jest tu fajnie, bo jest praca, sklepy, restauracje...ale żadnych atrakcji. Ja bardzo lubię bournemouth i New Forest- to są miejsca gdzie można wspaniale spędzić czas i odpocząć.

Noelko teraz jeszcze nic nie czujesz, ale niedługo poczujesz: mdłości, kopniaczki, zgagę:) wiesz, ze na owu za wcześnie jeszcze, zobaczymy co powiedzą jutro.

Magdalena obejrzałam sobie twojego bloga, widzę, ze malutki domek budujecie. Ja teraz trochę zaczynam żałować ze taki duży. My budujemy nasz własny projekt, ale na podstawie Zacisze (horyzont). Dopiero będziemy wylewać fundamenty wrzesień/październik.

Agnieszka gratuluje zostania ciocią. Ja mam młodszego brata i oni maja córeczkę- to taka nasza perełka. Jedyna wnusia moich rodziców a nasza chrześnica. Wszystko dla niej :)

My po pierwszym spacerku z naszą psiunią a teraz odpoczywamy. W środę mam badanie drożności. Nareszcie coś rusza do przodu.

Agnieszka gratuluje zostania ciocią. Ja mam młodszego brata i oni maja córeczkę- to taka nasza perełka. Jedyna wnusia moich rodziców a nasza chrześnica. Wszystko dla niej :)

aniołkowa dziękuję :-)
Moi rodzice mają wnusia (mojego synka) i wnuczkę od strony brata który spodziewa się w lutym drugiego bąbla.
Zawsze bratu powtarzałam że czuję się jakbym miała dwójkę dzieci,mojego Alana i Emilkę córkę brata,wszystko no prawie wszystko kupowałam razy 2 i ogólne mocno kocham jak swoje :tak: A teraz gdy spodziewają się drugiego to już w ogóle wszystko będzie razy 3 :-D już kocham ich okruszka mocno mocno :tak: a gdybym była matką chrzestną to już oszalałabym na maksa :-D

reklama
hej dziewczyny

miska dobrze ze jedziecie na urlop, mam nadzieje, ze milo spedzicie czas:)

aniolkowa wreszcie bedziesz miec droznosc, moze cie tam przeczysza i bedzie juz tylko lepiej, napisz prosze jak przeszlas badanie, ja pamietam balam sie strasznie, ale wcale tak zle nie bylo:)

gwiazdeczka jestem wielka pesymistka, zdaje sobie z tego sprawe haha:) juz tyle tych testow pozytwnych owu przeszlam i badan a tu ciagle nic, wiec wole sie nie ludzic:) co bedzie to bedzie, jak na razie nie mam takiego parcia bo kilka rzeczy mamy do zrobienia, bedziemy miec urlop, na dworzu cieplej, moja mama przyleci w sierpniu itd.-czlowiek wciaz zajety.
wiem, ze zima bedzie mi znowu ciezko, ale chyba wszytskie tak mamy, w chlodne wieczory, szybko ciemno to co czlowiek robi- mysli i mysli i bardziej pragnie i bardziej sie doluje.....

napisze wam jutro relacje ze skanu, ale dopiero poznym wieczorem jak wroce z pracy, chyba ze w miedzyczasie na tel uda mi sie cos wystukac:)
nie wiem tylko jak dlugo mam czekac na nastepy @ bo clo mam braz przez 3 cykle, a jak wiecie moje @ sa b.nieregularne. Moze od razu jak nie dostane @ 28 dnia zaczac brac znowu provere na wywolanie @?
Spytam sie jutro na usg, ale pewnie bedzie je robila jakas pielegniara i mi nie odpowie, a do lekarza w klinice sa takie kolejki, ze nie uda mi sie nigdzie wcisnac az do nastepnej wizyty we wrzesniu.
Nie wiem kurka musze sie zastanowic, albo kogos poradzic

Do góry