reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na Wyspach

noelka84 u mnie w klinice krwi nie robią, a z testem zobaczę, jak mi się jutro całkiem @ rozwinie to nie i odstawie leki, a jak bedzie słaba to z lekami poczekam do środy i zrobie test. :) no nic przynajmniej 2 próby miałam za darmo. A to naprawę jest szczęście. dzisiaj wysłałam juz aplikacje online do kliniki w manchesterze i zobaczymy co powiedza:) poddam sie dopiero jak mi stuknie 35:):)

reklama
Magdalena,
Buuu przykro slyszec ze masz objawy na @. :sorry: ale nie poddawaj, glowa do gory. Mi ciezko sobie wyobrazic taki moment chociaz nie dlugo i ja bede czekala. Uff nie wyobrazam sobie jak sie musisz czuc. Mi sie wydaje ze se nie dam rady. Trzymam kciuki moze to nie @.
Sciskam garaco.

Witajcie dziewczyny!
...ale mnie tu dawno nie było :szok:
nie zaglądałam bo...w najbliższym czasie dziecka nie planuję więc pomyślałam sobie że wątek wtedy nie jest dla mnie i że zaśmiecać wam pierdołami nie będę a przecież wy tu wszystkie staraczki więc odpuściłam.Może przed 30stką jeszcze z M spróbujemy a jak nie to będę dziękowała Bogu że mam choć to jedno szczęście :tak:

To tyle w sprawie usprawiedliwienia :-D Widzę że mamy na wątku nowe staraczki które witam serdecznie :-)

Roxii zastanawiałam się co u Ciebie słychać a Ty proszęęęę urlopujesz się w Polandzie :-D szczęściara z Ciebie!Cieszę się że pogoda wam dopisuje,odpoczywajcie i nabieraj energii :)Nie jestem w stanie nadrobić więc zapytam...na jakim etapie starań jesteś?jak się czujesz?

A u mnie wszystko ok,praca,dom,rodzinka a w weekedy przyjemności.
Ten weekend minął mi szybko,nawet bardzo szybko.Co dziennie gdzieś wychodziliśmy albo mieliśmy gości u siebie:)
Za dwa tygodnie jedziemy trzema samochodami na safari (4 pary + dzieci) mam nadzieję że pogoda nam dopiszę bo chcę przywieźć fajne zdjęcia :-D
A za dobre 3 tyg.lecimy pod palemki się urlopować :happy2: i już nie mogę się doczekać :-D

Życzę wam miłego i słonecznego wtorku dziewczyny!
Pozdrawiam

Magdalena strasznie, strasznie mi przykro:-:)-:)-( dołączam sie do dziewczyn i też radze zrobic test, wiesz nigdy nic nie wiadomo... Kurde jakie to życie popieprzone:wściekła/y: Ciesze sie, że mimio wszystko jakos sie trzymasz i brniesz do przodu, to najwazniejsze, ja wierzę że nadejdzie i dla Ciebie ten piękny dzień. Trzymaj sie kochana, ściskam mocno:tak:
Aga witaj! nooo faktycznie trochę Cie tu nie było, ale ze nie jesteś narazie staraczką jestes usprawiedliwiona:-p
Widze u Ciebie w niedalekiej przyszłosci same fajne wydarzenia, safari, Majorka no no pozazdroscić, baw sie dobrze i porób piękne zdjęcia:-D
A co u mnie? nie wiem na jakim jesteś etapie jeśli chodzi o moją osobę, ale to że jestem po ciaży pozamacicznej z ivf chyba wiesz??? Operację znaczy laparoskopię podczas której usunieto mi jajowód razem z ciażą miałam 3 kwietnia. Wczoraj minął 5 tydzień i własnie wczoraj przlazła @:-D Takze wyglada na to ze wsio jest ok i mój organizm wraca do siebie. Pozatym byłam wczoraj tez u mojego ginka tu w pl i mnie przebadał (mimo @:sorry:) i w środku jest wszystko ok, co barrdzo mnie cieszy:-)
Tylko on słysząc moją historię złapał sie za głowe i powiedział ze takie rzeczy sie nie zdarzają, ze miałam naprawdę strasznego pecha:sorry: Powiedział ze w pl bardzo zadko zdarzają sie takie przypadki... No cóż to ze mam w zyciu pecha to zadna dla mnie nowość, to zdarzenie tylko utwierdziło mnie w tym fakcie. Ale cieszę się bo gin wypisał mi recepty na luteinę i duhaston to na podrzymanie ciaży, zebym miała na następny raz, bo w UK jak wiadomo nie przepisują nic jeśli ciąża jest zagrozona, a tak mam zabezpieczenie w razie co ;-)
Takze teraz muszę odczekać 3 miesiączki i idziemy po naszego zamrozonego bąbla:-D Myślę ze będzie to na koncu lipca albo na początku sierpnia, bo pierwsza miesiaczke mam teraz, druga w czerwcu a trzecia w lipcu. Jeszcze wszystko zalezy co ile dni bedę miała jak cykle będą 28 dniowe to myślę ze na koniec lipca się załapię a jak dłuzsze to sierpień:tak: Narazie daję sobie na luz, muszę odpocząć od tego wszystkiego i nawet nie myślę tak bardzo o ciąży i ivf, będe spokojnie czekać do kolejnego transferu:tak:

No to tyle u mnie, obecnie jeszcze sie urlopuje w Polandii do poniedziałku a potem praca, praca, praca :sorry:

Roxii tak u mnie same przyjemności w przyszłości :-D
Safarii,Majorca ahhh już niedługo :happy: Zdjęcia oczywiście że przywiozę :tak:;-)
Zazdroszczę Polski!!!Ja jeszcze "troszkę" i też wybieramy się do Pl na urlop,polskie morze i imprezkę :tak:
O ciąży pozamacicznej wiedziałam ale o laparoskopi i usuniętym jajowodzie nie wiedziałam :no: Przykro mi bardzo Roxii.
Cieszę się jednak że mimo tylu przykrych sytuacji nie tracisz nadziei i że podchodzisz do tego ze spokojem.
Najważniejsze że zbadałaś się jeszcze w Pl i ze wszystko jest ok.Miesiączka przyszła więc super w tym przypadku oby szybko do lipca czy początku sierpnia :tak:
Oczywiście trzy mam mocno kciuki za Ciebie i całą resztę starających się tu dziewczyn !!!
Odpoczywaj w Polandzie i zaglądaj częściej.Ja także postaram się odwiedzać was w marę regularnie :)

Uciekam spać!
Dobranoc

oj zazdroszczę wam urlopu, ale na za 3 tygodnie tez po odpoczywam w polandzie. mam tylko nadzieję że będzie upał. Będę się relaksować prawie przez 3 tygodnie, z moimi ukochanymi siostrami i bracholem. mam tylko nadzieje że brachola dziewczyna urodzi za nim przyjadę a nie jak pojadę bo termin ma na 30 maja:):). przez 3 tygodnie będę sobie siedzieć z moją siostrzenicą już doczekać sie nie mogę. Kurcze ale mi czasami brakuje, tak przytulić sie do mamy siostry. A po powrocie jadę do kliniki dowiedzieć się co dalej, choć nie mam zamiaru się spieszyć. W pierw nich mój organizm wróci do normy, zwłaszcza mózg:):):). Mam nadzieję że uda nam się w sierpniu wyskoczyć jeszcze na jakiś urlop z piaskiem, taka rocznicowy prezent dla obojga:). Zanim zaczniemy wszystko aby całkowicie doładować baterię.

Magdalena to ja już dziś życzę Ci udanego urlopu w Polsce :tak: Doskonale Cię rozumiem z tęsknotą za bliskimi.
Ja jeszcze trochę i też jadę do Pl :happy2: Na pewno pojedziemy nad morze,zatrzymamy się w jakimś hotelu i spędzimy tak kilka dni a poza tym koniecznie na jakieś dancing trzeba iść :-D ahhh będzie się działo.Na samą myśl buzia mi się śmieje :-D

A tym czasem życzę wam dziewczyny udanego i słonecznego weekendu.
My w weekend spotykamy się ze znajomymi tym razem u nas :tak:
Dobrze że pogoda chociaż dopisuje :-)
Pozdrawiam was!

...a co tu taka cisza :szok: wyspiarki gdzie jesteście?

Zajrzałam do was z aromatyczną kawą
biggrin.gif

Głowa mi pęka po wczorajszych odwiedzinach znajomych,nigdy nie będę mieszała red bulla z wódką
p.gif
dobrze że mąż nie pije alkoholu to trzymał kontrolę.
Dziś grillujemy,pogoda cudna więc trzeba wykorzystać.

A co u was?
Miłej niedzieli dziewczyny

agnieszka.kk a gdzie Ty mieszkasz, ze masz dzis taka cudna pogode?u mnie dzis tak wieje, ze tylko schowac sie pod kolderka i nie wychylac;) Tak, wiec pozazdroscic:)baw sie dobrze, a i mam takie pytanko do Ciebie, bo zauwazylam, ze wybieracie sie na majorke:)my z druga polowka tez myslimy, zeby sie gdzies wygrzac przez tydzien i bierzemy pod uwage majorke, tak wiec moglabys zdradzic jaka miejscowosc wyraliscie?

reklama
Hej dziewczyny...

Przepraszam ze tez sie nie odzywam ale co zabieram sie do pisania to nie wiem co napisac. Zadnych zafasolkowanych wiadomosci nie nastraja pozytywnie....

Magdalena bardzo mi przykro z twojego powodu, az nie moge uwierzyc ze masz w sobie tyle sily i tyle samozaparcia naprawde podziwiam. Napewno nie raz ci ciezko no ale kurna musi sie w koncu udac!!! Trzymaj sie i niepoddawaj. Widze ze przed toba dlugi urlop w Polandii wiec nareszcie czas na relax i odpoczynek po tym wszytskim. Zycze wiec tobie samych slonecznych dni:)

Agus szkoda ze nie jestes obecnie staraczka ale za to widze ze same przyjemnosci sobie serwujesz hihhi super ze tak macie okazje poholidejowac w najblizszym czasie.... swoja droga gdzie ty mieszkasz ze ciagle ladna pogoda u nas wieje i pada od kilku dni brrrr

Roxii fajnie ze macie urlop w Polsce no i ze udalo ci pojsc na kontrole do polskiego gina napewno spokojniejsza teraz jestes. No i @ przyszla wiec wszystko wraca do normy i tylko czekac az znowu wszystko sie zacznie.... tymczasem laduj baterie i ciesz sie wspolnie spedzanym czasem.

Noelka spoznione ale szczere zyczenia urodzinowe... oj tak bardzo bym chciala zeby spelnilo sie twoje najwieksze marzenie i przyszle urodzinki byly juz w wiekszym gronie - tego ci kochana zycze z calego serca. Swoja droga ty nie masz miec jakos teraz wizyty w klinice??

Miska jak tam twoje wyciszanie??? Jak sie czujesz???

Aniolkowa a co u ciebie??

Noelka pytalas jak tam z moim urlopem - no my juz wlasnie po :))) Nic nie pisalam bo tak smutno tu ostatnio bylo.... Udalo nam sie na tydzien poleciec do cieplych krajow o boze jak bylo cudnie: gorace slonce, piaszczysta plaza i niesamowicie blekitna woda - wybyczylismy sie ze az:-):-) Wlasnie tego trzeba nam bylo po tym wszytkim..... szkoda ze juz sie skonczylo hihihi Moj M taki zachwycony ze co roku chce jezdzic - tylko skad kase hihihi No a co do tych spraw to dostalam juz oficjalny list ze wszystko zacznie sie we wrzesniu takze juz niedaleko...

Do góry