reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
Magdalena a wiadomo juz czy sie udalo zamrozic ta pozostala blastusie?Jak sie czujesz?
Noelka pewnie, ze w uk robia laparoskopie. To chyba zalezy od kliniki. Mnie od razu na pierwszej wizycie w klinice skierowali na laparoskopie, bo progesteron mialam dobry i wyniki mojego chlopaka tez byly dobre

Właśnie dzisiaj przyszedł list że nie udało się zamrozić, szczerze mówiąc jakoś nie mam pozytywnych myśli. Jeśli teraz się nie uda to albo poczekamy rok tak żeby odłożyć kasę, albo odpuszczamy całkowicie. Będziemy mieli dużo czasu aby się zastanowić.

Miska i laparo cos u ciebie wykazala? Na jakim jestes etapie w klinice? Magdalena musisz myslec pozytywnie moze to wlasnie jest ten wasz ostatni raz za ktorym sie udalo:) moze to wlasnie ten moment na ktory tak czekaliscie. Ja nadal trzymam kciuki:) jak sie czujesz fizycznie?

Magdalena troche optymizmu! Przykro mi, ze nie udalo sie zamrozic tej blastusi, ale przeciez jedna masz u siebie, wiec nie ma powodu do czarnych mysli. Za tydzien testujesz, trzymaj sie wiec dzielnie i sprobuj uwierzyc, ze sie uda..
Noelka84 w czasie laparoskopii sprawdzili mi tez jajowody, ktore okazaly sie drozne, no ale znalezli endometrioze, pousuwali zrosty i powiedzieli, ze mamy sie starac, a po pol roku wpisali nas na liste oczekujacych na ivf..Od tego dnia minelo 2 lata, a ja dzis zrobiłam 9 zastrzyk na wyciszenie jajnikow. Usg sprzawdzajace czy sie wyciszylam dopiero 21 maja

noelka84 no taka mam nadzieje..teoretycznie mam stymulacje zaczac 23 maja, bede na dawce 225 gonalu. Troche sie boje, ze mnie przestymuluja, no ale nic co ma byc to bedzie..
A co u Ciebie?Zamierzacie podchodzic do in vitro w najblizszym czasie?

Miska u nas to nic jeszcze wiadomobo dopiero jestesmy na etapie badan w klinice. Mialam juz robione hcg, hormony itd, maz ma armie ok, na pewno cos nie tak jest z mojej strony bo mam b.nieregularne cykle. Kolejna wizyta 14 maja zobacze co powiedza...

reklama
Hej Wyspowe staraczki,

Po 4 latch prob zajscia w ciaze, zdecysowalismy sie na IVF. W srode zakonczylam wlasnie wyciszanie (z malymi komplikacjami) i jestem w trakcie stymulacji. Uffff...... Kontrola w srode:errr: zobaczymy co bedzie. Troche boje bo do tej pory to czasami bywalo pod gorke z tymi naszymi staraniam:rofl2:.
Mam nadzieje, ze nie macie nic przeciwko jezeli wprosze sie do waszego grona.
Trzymam kciuki za was wszystkie - bedzie dobrze:-)
Buziole
X

Do góry