reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na Wyspach

hej elala witaj w naszym gronie:) mam nadzieje, ze IVF zakonczy sie powodzeniem!!! jesli moge spytac to co jest przyczyna waszej nieplodnosci? podchodzicie do ivf prywatnie, czy przez nhs?

aniolkowa milczku? co u Ciebie? zalalo mnie @ boli i to bradzo:( nie wiem czy to dzieki castagnusowi, ale pod wplywem jego brania mam juz druga @. Zostalo mi jeszcze jedno opakowanie i musze zrobic przerwe, mam nadzieje, ze po odstawieniu @ bedzie co miesiac. Ostatni cykl mialam 46-dniowy:) Super co:) A jeszcze poprzedni kolo 60-dniowy:)
Znowu zaczelam ziolka, a ty nadal je pijesz?

Dzis mam urodziny, zamiast sie cieszyc humor do bani, starsza o rok i bez dziecka:( ehhh

Magdalena jak sie czujesz? tak z ciekawosci to czemu zaleca sie napoje energii po transferze?

reklama
elala ja rowniez witam:) jesli mozesz to napisz jakie komplikacje mieliscie przy wyciszaniu. Ja wlasnie jestem w trakcie wyciszania i troche swiruje, bo mam wrazenie, ze moje jajniki ruszaja do boju jak co miesiac..eh mam nadzieje, ze to tylko moja paranoja:) W jakiej klinice sie leczycie?Na jakim etapie stymulacji jestes?
noelka84 daj spokoj z tym starzeniem i dolowaniem się, dzis Twoje urodziny,wiec wyjdz gdzies, swietuj:)Wszystkiego naj naj w okazji urodzin:) Z tego co piszesz to moze problem lezy w tym Twoich dlugasnych cyklach i brakiem owulacji, jesli tak to clomid powinien pomoc i bedziesz niedluga mama, wizyta w klinice niedlugo..
Magdalena wlasnie wiem, ze trzeba duzo pic w trakcie stymulacji i po tylko nie wiem dlaczego, a z tymi napojami dla sportowcow to mnie zdziwilas, ale dziekuje za rade napewno sie zastosuje:) Jak sie czujesz?

noelko kochana wszystkiego najlepszego a najbardziej to ci życzę II kreseczek na teście, dużego brzucha, zgagi, porannych mdłości, nieprzespanych nocy i zakupkanych pieluszek!!! Masz cały rok na to, żeby do następnych urodzin to sie spełniło:)
Swietujesz dzisiaj??

Milcze, bo u mnie niewiele sie dzieje. Jestem w trakcie tych dni, ale jakos cieżko nam idzie to staranie, bo mój wychodzi do pracy jak ja jeszcze śpię i wraca jak ja juz śpię:( jak się nie uda to po @ mam drożność robioną-też dobrze, bo chce żeby mnie "przeczyścili".

A ty niedługo klinika!! Fajnie, że masz @. Niech bolą i bedą długie, byle tylko były. Narazie ziółek nie piję, daję sobie ten i następny cykl- jak nic nie wyjdzie to wracam do ziółek.

Magdalena jak sie czujesz? Masz jakieś ciażowe objawy juz?

Oj jak sie cieszę z tego weekendu. Zawsze to jeden dzień wiecej odpoczynku:) tylko żeby ten deszcz przestał padać i nie było tak zimno...

aniolkowa dziekuje slicznie za zyczenia:)
wczoraj poswietowalismy troche z M., zaskoczyl mnie jak zawsze, nie wiem skad on bierze takie smieszne pomysly:), dzis maja wpasc znajomi, wszyscy maja juz dzieci, albo zaciazeni, wiec niestety przyjdzie moze jedna parka z malym bobasem, inni ze wzgedlu na maluchy nie moga....no niestety nie ich wina, ze im sie udalo, a my wciaz nic:( no ale trudno... jutro mamy jechac nad morze, polazic i dotlenic sie, wiem, ze zimno okropnie, ale M powiedzial, ze mnie ubierzena cebule i wpakuje do samochodu:)

Hej dziewczyny!
Magdalena ja mocno trzymam kciuki, mam nadzieję że tym razem sie uda, musi!!! Takze głowa do góry i myśl pozytywnie:tak: Jak sie czujesz, wszystko ok? jakies objawy???
Noelka spóźnione, ale szczere życzonka urodzinowe :**** Spełnienia marzeń, a szczególnie tego jedynego:-) Superr ze w końcu @ Cie odwiedziła, już niedługo wizyta w klinice, napewno cos zaradzą i niedługo spełni sie to najwazniejsze marzenie:tak:
aniolkowa ehhh z tymi starankami czasem tak jest, ze nie ma jak i kiedy:sorry: dobrze że niedługo masz to badanie droznosci po tym ponoć szybciej mozna zajsć, ja ciągle za Ciebie trzymam mocno kciuki:-)
elala witaj na naszym wąteczku i oczywiście życze szybkiego zafasolkowania;-)
Zuzia co tam u Ciebie???

A ja obecnie jestem w Polandii:-) Pogode mamy superr, choc ostatnio troszke sie popsuła, ale i tak jest lepiej niz w UK:-p. Odpoczywam i cieszę sie urlopem. I niechce mi sie nawet myślec o powrocie....:baffled: Pozdrawiam Was kochane ze słonecznej Polski;-)

Roxi szczęściaro przywieź trochę słońca. Odpoczywaj i nabieraj sił, bo czerwiec tuż tuż :)

A ja już trzeci raz w tym tygodniu mam taki owulacyjny śluz. Można zgłupieć. Albo mi sie coś poprzestawiało po tym poronieniu, albo mam dość silne objawy owu. Mówię do S. dzisiaj, że chyba mam owulkę a on że chyba ma deja vu, bo juz to słyszał dwa razy w tym tygodniu :-)

Dzieki laseczki za pamięć, u mnie klapa. Dzisiaj dostałam okres nawet już nie muszę robić testu. Jeszcze ten weekend był najgorszym w moim życiu. Pojechaliśmy do znajomych. Ona jest w ciąży i cały czas o tym ględziła, a zna dobrze naszą sytuację. Jak tylko wyjechaliśmy od nich rozwyłam się jak bóbr. Wiem że nie powinnam mieć nic do niej bo sie cieszy, i jest moją dobra kol. Ale szkurde wiedziała w jakiej sytuacji jestem, i to zwłasza teraz kiedy czekałam na wynik.
No ale nic chyba się jeszcze nie podaję:). Mamy jeszcze niecałe 4 lata na próby, tylko szkoda że kasy nie ma. Po 35 roku kończę z tym:). Teraz znalazłam program dzielenia sie kom,. wtedy znacznie spadają koszty. Trzeba sie tylko zakwalifikować. W środę zapytam u mnie w klinice czy też to robią, i mam zamiar jeszcze spróbować w klinice w manchesterze. Bo ostatnio wysłali mi broszurę i oni to robią. Jeśli się zakwalifikuję to może spróbujemy pod koniec przyszłego roku, jak uzbieramy kasę. :cool:

Kurcze a tak trzymałam kciuki za Ciebie Magdalena :-( Podziwiam cie za twoja siłę, zaparcie, za to, że mimo wszystko ty nadal walczysz i jeszcze pałasz takim optymizmem!!! Niesamowita kobieto wierzę, że kiedyś ci sie uda!!! A pieniążki sie znajdą. Zawsze sie znajdują...
trzymaj sie nadal tak jak do tej pory

Magdalena tak bardzo mi przykro:( a moze jednak warto zrobic test tak dla pewnosci? Podziwiam Cie za Twoja sile, determinacje i ten optymizm..ja po nieudanej inseminacji mialam tydzien załamki i ryczałam jak bóbr..
Co do tej Twojej kolezanki to podziwiam Cie, ze dajesz rade. Ja raczej staram sie unikac takich kolezanek, po co mam sie dodatkowo dołowac i ryczec. Trzymaj sie dzielnie, kiedys musi sie udac:)

reklama
Magdalena przykro mi, ze sie @ pojawila, nie chce Cie nakrecac bo wiem, ze to moze bardziej bolec, ale zrobilabym test tak jak planowalas w srode. Bedziesz dzwonic do kliniki? Nie beda mimo @ badac krwi?
Co do znajomej to brak slow....

Do góry