reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na Wyspach

Magdalena no to super wieści:-) mocno trzymam kciuki żeby wszystkie przetrwały do czwartku i były najwyższej klasy no i oczywiście zeby transferek poszedł gładko i dzidzia została z Tobą:tak: Ile zarodeczków będziesz miała transferowanych 1, 2 a moze 3???:-p
miska tak jak Magdalena pisze punkcja to nic strasznego, ja jak się obudziłam to trochę brzuch mnie bolał, ale nie bardzo. Nie wymiotowałam wszystko było ok, takze nie ma się czego bać, dasz radę!!!:tak: A to wyciszanie faktycznie masz troche długie, ale dziwne że juz Ci powiedzieli do kiedy bedziesz miała, ja pamiętam chodziłam na kontrolę i sprawdzali jak organizm reaguje na lek i po tych kontrolach podjęli decyzję kiedy zacząć stymulację. No ale pewnie co klinika to inny system, napewno wiedzą co robią:tak: Jak tam zastrzyki dajesz rade????

Kurka ja wczoraj wyczytałam że po usunięciu ciąży pozamacicznej @ powinna sie pojawić od 4 do 6 tygodni:sorry: a mi w szpitalu powiedzieli że do 3 tygodni dostanę, jak oni mnie tu wkurzają jak mozna tak ludzi w błąd wprowadzać.:wściekła/y: Czyli wygląda na to że jeszcze trochę sobie poczekam na @:-(

reklama
Roxii jeszcze nie wiem ile, to będzie zależało, jak będą mocne to jednego jak będą słabe to dwa, jutro sie dowiemy. Mam nadzieje ze sie nie okaże tak jak ostatnio, odmrozili 7, w dzien transferu miałam jeszcze 5 podali mi 2 i powiedzilei ze 3 zamrożą. Po tygodniu przyszedł mi list że jednak były za słabe na mrożenie.

Magdalena spokojnie, będzie wszystko dobrze, trzeba wierzyć, mocno trzymam kciuki za jutro:tak:
Widzisz u nas tez było niewesoło, ja miałam pobranych 13 komórek, 10 się zapłodniło, a do 3 doby przetrwały tylko dwa:sorry2: jeden mi podali i jeden czeka zamrożony. Został tylko ten jeden to mało boje się że po rozmrozeniu nie bedzie się nadawał, często tak jest i wtedy wszytko od nowa:-( staram sie mieć nadzieję i wierzyc że rozmrozi sie dobrze, ale wiem ze szanse nie są duże.
A Ty tam głowa do góry i powodzenia jutro!!!!:-)

reklama
Magdalena Markiewicz trzymam kciuki zeby blastus sie ladnie zagniezdzil:) na pewno bedzie dobrze:) kiedy testujesz? Jak samopoczucie?

wogole co tam u was dziewczyny?

Roxii pewnie juz na urlopie w PL cieszy sie ladna pogoda, a my tu deszcze i wichury:)

Zuzia wybraliscie wycieczke i termin czy nadal w trakcie poszukiwan?

aniolkowa
beda staranka juz w tym cyklu, czy chcesz jescze odczkeac na badanie jajowodow?
Ostatnio czytalam na innym watku, ze jedna dziewczyna miala laparoskopie od razu. Jestem ciekawa od czego to zalezy, ze nas najpierw wysylaja na HSG, a niektore od razu na laparo. Wiem, ze laparo jest bardziej inwazyjna bo to taka mini oprecja, ale przynajmniej dokladnie widza co jest nie tak i moga od razu cos ponaprawiac. Ciekawe czy wogole robi sie laparo w UK?

Ja od przyszlego piatku mam wolne, sa moje urodziny, niestety coraz starsza jestem:) i przyjezdza tesciowka na kilka dni, bedzie wesolo:)

Do góry