Noelka przy owulce temp. jest wyzsza, jesk skok a potem sie utrzymuje na takim poziomie, przed samą @ spada. Oczywiście tempke trzeba mierzyć w pochwie co dzien rano o tej same porze, przed wstaniem z łóżka, jest to dosć uciążliwe, sama kiedyś mierzyłam, ale skuteczne
Spróbowac możesz, jak bedziesz miała skok tempki to zrób test owu dla potwierdzenia. Mam nadzieję że pomogłam;-)
Ja po zastrzyku czuję sie w miarę ok, jestem tylko taka troche osłabiona i szybko się meczę, ale ogólnie nie jest źle. Wczoraj miałam pierwsze badanie krwi, hormon wciąż rosnie niewiele ale troche urósł, powiedzieli że mam się tym nie przejmować, bo czasem tak jest, ważniejsze żeby we wtorek był juz jakiś spadek co najmniej o 15%-zobaczymy
Psychicznie za to u mnie nieciekawie, nie mogę sie jakos po tym wszystkim pozbierać no i przeraża mnie to czekanie:-( Nie wiem chyba na jakiś czas znikne z bb, bo to tylko rozdrapuje moje rany, chyba pierwszy raz mam tak ze nie jestem w stanie nawet juz o tym gadać
Nie wiem co mam ze soba zrobić i jak przetrwać ten czas, najchetniej wyjechałabym na bezludną wyspe i z nikim nie rozmawiała
Ehh nie sądziłam że bedzie tak ciężko i ze tak się to wszystko potoczy.
Sorry ze wyjeżdzam tu z takimi smutkami, kiedy mamy takie wspaniałe wieści,
aniolkowa jeszcze raz gratki!!!