reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na Wyspach

Witajcie przepraszam ze dopiero teraz ie odzywam ale jak pracuje na nocki to ciezko mi funkcjonowac....

Aniolkowa.mama o jaaacie ale nam tu niespodzianke zrobilas:szok::-) Bardzo bardzo sie ciesze w koncu fasolka:) Kurde tylko teraz doczytalam ze znowu sie martwisz bo plamienie sie pojawilo.... Kochana tak jak giwazdeczka napisala wez nospe i odpoczywaj... moze nawet sick by sie przydal.... tylko sie nie zamartwiaj - wiem ze latwo mi powiedziec po tym co juz przeszlas boisz sie podwojnie ale pamietaj ze to ze sie bedziesz martwic i stresowac nic nie da a relax moze duzo pomoc takze glowa do gory. My trzymamy kciuki i razem z toba bardzo pragniemy aby wszystko bylo dobrze.

reklama
aniolkowa.mama spokojnie, nie panikuj i nie denerwoj się, bo to Tobie nie wskazane. Leż i odpoczywaj będzie wszystko dobrze. Trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&;-) Takie brązowe plamienia wcale nie muszą oznaczac czegoś złego, myśl pozytywnie (choć wiem że nie jest łatwo):sorry: bedzie git, zobaczysz!!!!!!!!:tak:

A ja mam dzisiaj przeprowadzkę-masakra:baffled: Już mam dośc i zmęczona jestem strasznie, ale juz prawie konczymy i dzis pierwsza noc na nowym mieszkanku:-D
Jutro jade na badanie krwi, hcg powinno juz troche spaśc-zobaczymy:eek:

Gwiazdeczka a jak u ciebie, jak sie czujesz?? Dawaj te fluidki dla dziewczyn - patrze na suwaczek - jejciu ten czas tak szybko leci...

Roxii domyslam sie ze psychicznie u ciebie nie najlepiej... a moze w koncu te odkladane wakacje by sie wam przydaly - wiesz slonce plaza i tylko wy... do tej pory oszczedzaliscie urlop pewnie na te wszystkie badania moze teraz zrobcie cos dla siebie...

Noelka bardzo sie ciesze ze w koncu @ dotarla i nareszcie mozesz porobic badania. Ja nie sadze zeby to byla juz zasluga tego castagnusa ale mysle ze powinnas go brac dalej bo moze ci pomoze wyregulowac te cykle. Dziekuje ci bardzo za info o Cyprze juz praktycznie sie zdecydowalismy i w offy kupimy bilety. Polecasz Pafos a byliscie moze w Ayia Napa bo my wlasnie myslimy o tej miejscowosci....

A ja wlasnie znowu po opoznieniu dostalam @ nie wiem czemu ona mi sie tak wydluza wczesniej mialam jak w zegarku... najlepsze jest to ze myslellismy zeby w Polsce sprobowac imneminacji i tak dostosowalismy nasz urlop latem ale teraz juz sie nie uda:no: Ehh tez macie tak ze jak zaplanujecie to sie wszystko wali???

A ja mam dzisiaj przeprowadzkę-masakra:baffled: Już mam dośc i zmęczona jestem strasznie, ale juz prawie konczymy i dzis pierwsza noc na nowym mieszkanku:-D
Jutro jade na badanie krwi, hcg powinno juz troche spaśc-zobaczymy:eek:

Roxii o wy ostatnio czesto macie te przeprowadzki - pewnie szukacie odpowiedniego mieszkanka - to musi byc naprawde bardzo meczace mi sie tez marzy zmiana miaeszkanka chociaz tu nam dobrze ale jak sobie pomysle o tym wszystkim z tym zwiazanym to mi sie odechciewa... wogole tez mysle ze narazie nie ma sensu skoro naszej Zuzi wciaz nie ma:(
Trzymam kciuki jutro za badania - mam nadzieje ze bedzie po twojej mysli...

Zuzia bylismy caly jeden dzien w Ayia Napa, tam to dopiero kolor wody byl piekny, niesamowity, :) na pewno wam sie spodoba:) Ayia Napa to takie typowo studencka miejscowosc, cos jak Ibiza, pelna mlodych ludzi, z przewazaniem singlii, ale nie tylko, nastawionych na mega zabawe, Ale to nie znaczy, ze pelno tam jakichs zalanych malolatow na plazach, nie po prostu luzacka atmosfera wszedzie, bardzo nam sie tam podobalo:)
My jeszcze nie wiemy gdzie w tym roku jedziemy, dopiero urlop wzielam na koniec lipca, poczatek sierpnia, moze Wlochy, jeszcze nie mozemy sie zdecydowac:)

aniolkowa kochanie, nic sie nie denerwuj, poloz sie i uspokoj, takie plamienia to normalna rzecz, zrob sobie test jutro i daj nam znac czy jeszcze plamisz, bierz dupka i nospe. a w jakiej ilosci bierzesz dupka? ja caly czas wiem, ze to towj czas i moment, i dzidzia bedzie!!!!

Wzięłam dupka rano i o 17 i zamierzam wziąć w nocy. Co 10h po jednej- tak pisze na opakowaniu w przypadku poronienia zagrażającego. Nospa pomogła, bo ból zelżał. Boje sie wstać do toalety:-( wizytę u gp mam w środę, ale i tak na tym etapie nie mam co liczyć na pomoc. Co to by była za ironia losu starać sie tyle czasu, żeby nacieszyć sie 4 dni

aniolkowa napewno bedzie dobrze a mysle ze raczej mozesz liczyc na ich pomoc skoro juz jestes po poronieniu oni inaczej na to patrza inaczej podchodza

zuzia
no leci ten czas szybko ostatnio mam przyplyw energii i zasuwam jak maly samochodzik brzus rosnie czuje jak sie dzidzia rusza juz takie fajne smeranie :-) wierze ze i tobie tez sie uda i wszystkim innym dziewczyna zagladam tu ze wzgledu na to zeby wyczytac ze juz fasolki u was w drodze:-)

Aniolkowa jak sie dzisz czujesz? Nadal plamienie? Mam nadzieje ze wszystko ok:). Gwiazdeczka czyjesz juz ruchy dzidzi ale super. Ciekawe co to za uczucie. Tego chyba pragne najbardziej, poczuc ze ktos jest czescia mnie:) mam nadzieje, ze bedzie mi to dane.

noelka napewno bedzie Ci to dane napewno a to takie uczucie ze sama Ci sie buzia usmiecha od ucha do ucha :-):-):-):-):-)

aniolkowa jak sie czujesz? roxii jak po badaniu bety?

reklama
Do góry