reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na Wyspach

dziendoberek :-):-)

Zuzia
nie chcialm nic zapeszyc wolalam przeczekac ten najgorszy okres a po za tym sama nie wierzylam w to ze sie udalo w koncu lekarka powiedziala ze mam tylko 25 procent na ciaze a jednak wystarczylo

roxii u nas jest tak ze moj alan urodzil sie w urodziny mojego meza (3 tyg przed terminem) wiec tez sa z tego samego znaku dnia i miesiaca a alan ma super date 07.07.2007:-):-):-) teraz z miesiacz wyszedl termin na 22 sierpnia a ze scanu na 19 sierpnia :-)

noelka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Ciebie i reszty dziewczyn :-):-):-)

reklama
agnieszka kk do polski lecimy bo juz nie bylismy 1,5 roku a odliczalam tak daltego ze chcilam leciec do pl porobic sobie badania itd odwiedzic endokrynologa w pl ale juz nie bedzie potrzebne bo polece juz w ciazy wiec teraz zrobie sobie porzadne usg :-) a wy gdzie sie wybieracie??

Hej dziewczyny!
Niestety nie mam zbyt dobrych wieści:-( beta hcg nie przyrasta prawidłowo, dzisiaj było tylko 246 a pielęgniarka powiedziała że powinno byc ok 370:-( W związku z tym za tydzien we wtorek mam znów badanie i usg zeby sprawdzić co się dzieje.. I znów tydzien życia w niepewnosci, ja się chyba wykończę:-(
Czytałam troche w necie co oznacza zbyt mały przyrost hcg i niestety nic dobrego, oznacza: ciąże pozamaciczną, poronienie lub obumarcie płodu:-(
Nie mam juz sił na to wszystko, czy nic w miom życiu nie moze byc normalnie???? Mam dość:-:)-:)-(

roxii tak mi przykro :-( nie zalamuj sie jeszcze moze wszystko bedzie dobrze nie wiem co ci napisac bo nie znam sie zupelnie na tym a w necie zawsze pisza to co najgorsze nie czytaj tych glupot :no: moze to dla ciebie glupie ale masz pasek sw Domoinika i modlitwe modl sie teraz do niego

Gwiazdeczka dzięki za pocieszenie, zobaczymy moze jeszcze nie wszystko sptracone, nie wiem tez zabardzo się na tym nie znam:sorry: A do Św. Dominika modlę się codziennie, cały czas pasek noszę przy sobie:tak: Ehhh co ma byc to bedzie, nie chce mi nawet o tym myślec:-(

Noelka mi tez zawsze zakupy poprawiaja humor - chyba taka juz babska natura;-) Jesli chodzi o ta sytuacje z badaniem nasienia to poprostu brak slow - no kurde jakby im ciezko bylo ciebie powiadomic - przeciez wiadomo ze bez sensu wizyta w klinice jesli nie bedziecie mieli tych badan.... Dobrze ze meza udalo ci sie przekonac, swoja droga to dla faceta naprade jest ciezko to zrobic - ja pamietam jak moj M byl pierwszy raz tez to przezywal ale pozniej juz za kazdym razem bylo lepiej.... A co do samego badania to u mojego m wlasnie z iloscia plemnikow nie bylo tak zle ale ruchliwosc juz kiepska:( Mam nadzieje jednak ze u was wszystko bedzie w porzadku:)

Gwiazdeczko doskonale rozumiem ze z informacja wolalas zaczekac... A co do narodzin twojego sunusia to niezla bym niespodzianka dla taty;-):-) - fajny prezent na urodziny hihihi.... A i dziekuje za fluidki:)

Roxi nie wiem poprostu co mam napisac:-( Przeciez to musi byc wszystko w porzadku... po tym wszystkim co sie przechodzi podczas invitro to musi sie udac.... tulam cie mocno ja nawet nie probuje sobie wyobrazac co musisz przezywac - no przeciez ku...wa czy jest jakas sprawiedliwosc na swiecie!!!! Nie chodze ostatnio do kosciola ale chyba zaczne sie modlic za ciebie - bo przeciez musi Bog nas wysluchac... szkoda ze kolejny tydzien nerwow przed toba nie mogli wczesniej juz zrobic tego usg?? Trzymaj sie ...

reklama
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]Roxi

Normy bhcg. Tydzień ciazy
3-4........9-130
4-5........75-2600
5-6........850-20,800

Moim zdaniem mieścisz sie w normach
Wiem jak ci cieżko, ale nie wymyślaj narazie czarnych scenariuszy. Znam kilka historii kiedy beta słabo przyrastała a potem ciąża rozwijała sie książkowo. Ja cały czas wierze, ze wszystko sie ułoży. I powiem ci, ze dziwnie ci ta betę sprawdzają, bo powinno sie po 48h, potem 72h a nie po tygodniu.

Noelka faktycznie Twój miał prawo sie wkurzyć nie o to, ze wylali, bo czasem sie zdarza, ale o to, ze powinni zadzwonić, napisać i przeprosić, poprosić o powtórzenie badania. Przecież gdybyscie nie zapytali to w maju by to dopiero wyszło. Mam nadzieje, ze teraz będzie ok.

Zuzia ja to połykam książki, jak tylko mam coś ciekawego do czytania to wszystko wokół przestaje istnieć:) tez mieliśmy te karnety do kina, ale musielismy z nich zrezygnować z wielu powodów. Mój to chyba wszystkie filmy juz obejrzał w życiu:) lubimy sobie zrobić wieczór filmowy z piwkiem w domku.
[/FONT]

Do góry