reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na Wyspach

Roxii w srode trzymam kciuki za ciebie, no i z niecierpliwoscia czekamy na ten suwaczek:) Ale to zrozumiale ze narazie sie wstrzymujesz... No a twoje tesciory piekne - tez sie zastanawiam czy kiedys w koncu i ja bede mogla cos takiego zobaczyc....

Aga dzieki za wiadomosc na privie - juz odpisalam:) My wiemy tylko tyle ze maja byc super piaszczyste plaze, slonce i aquapark niedaleko a reszta to wielka niewiadoma;-):-) Moze cos doradzisz??:-)

Ja jakos nie wierze, ze mi kiedys takie wyjda, w ogole ostatnio mam takie mysli, ze moze mi i mojemu M jest pisane nie miec dzieci...i trzeba bedzie sie kiedys z tym pogodzic:(

Noelka ja bardzo czesto czuje dokladnie jak ty... straszne sa te mysli... czlowiek mysli ze jest gorszy od reszty, ze skoro nie ma to pewnie nie zasluguje na to dziecko, albo ze tak wlasnie ma byc - Ja to wszystko doskonale znam i jest mi ciezko jak cholera czasami...

reklama
Noelka ja bardzo czesto czuje dokladnie jak ty... straszne sa te mysli... czlowiek mysli ze jest gorszy od reszty, ze skoro nie ma to pewnie nie zasluguje na to dziecko, albo ze tak wlasnie ma byc - Ja to wszystko doskonale znam i jest mi ciezko jak cholera czasami...[/QUOTE]

Zuzia ale nadzieje mam caly czas bo nic innego nam nie pozostalo:) czesto na tym forum w innych watkach czytam jak dziewczyny zachodza nagle, nie spodziewajac sie, nie majac owulacji i mam wieeeeeelka nadzieje, ze mna tez tak bedzie. I WAM wszystkim tez tego zycze:)

Noelka, Zuzia ja do niedawna tez nie wierzyłam w to ze kiedykolwiek w życiu zobaczę dwie kreski na teście, szczerze wciąż nie wierzę że te dwie kreski sie pojawiły, jeszcze do mnie to nie dochodzi, bo przez tyle lat uwazałam to za niemozliwe. A jednak doczekałam się tego momentu i wiem że Wy tez doczekacie!!!! I absolutnie nie myślcie tak że jeśli macie problem z zaciążeniem to dzidzia Wam się nie nalezy:no: To kompletne bzdury!!!!! Jest XXI wiek żywność, powietrze wszystko z czym mamy kontakt na codzień jest zanieczyszczone i napakowane chemią, myślicie że to wszystko jest zdrowe i nie ma żadnego wpływu na nasz organizm??? od urodzienia dzień w dzień jesteśmy faszerowani chemią, oddychamy zanieczyszczonym powietrzem żyjemy w skażonym środowisku, a Czarnobyl wierzycie w to że to w żaden sposób nie odbiło się na naszym zdrowiu??? bo ja myślę, a raczej jestem pewna, że to wszystko ma ogromny wpływ na nas, na nasze zdrowie, z tąd coraz więcej ludzi choruje na raka, boryka sie z niepłodnością itp. Przecież kiedyś ludzie nie mieli problemu z poczęciem dziecka to były naprawde sporadyczne przypadki, a teraz jak myslicie dlaczego???? dlatego nieuważam że to że mamy problem z zajściem w ciąże było spowodowane tym ze nam się dziecko nienależy!! Jesteśmy ofiarami cywilizacji, XXI wieku i dlatego coraz więcej ludzi ma problem z poczęciem dziecka, a nie dlatego ze nam się dzidzia nienależy. Nie mówice tak bo dobrze wiecie ze to nieprawda!!!! Wszystkie prędzej czy później doczekacie się swojego szczęścia i trzeba w to wierzyć!!!!:tak:

Zgadzam sie w 100% z tym co napisałaś Roxi. Na szczęście medycyna tak idzie do przodu, że pomaga zajść nam w ciąże mimo tych wszystkich przeciwności. Jeszcze tylko niech znajdą lek na raka.
To dlatego robisz tyle testów żeby uwierzyć, ze jednak są te II kreski:)

Roxii ale piekne sa te Twoje testy :-) Teraz niecierpliwie czekam na srode az zrobisz betke i wstawisz sliczny ciazowy suwaczek ;-)

zuzia u mnie juz 14 tydzien i 1 dzien :-):-):-) oczywiscie wysylam jak najwiecej fluidkow ciazowych dla Ciebie i dla wszystkich &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

napewno Tobie i reszcie dziewczyn sie uda zobaczycie :-):-):-)

Roxii ciesze sie ze juz sytuacja sie normuje a jesli chodzi o tydzien ciazy to mi wyszlo na tescie clearblu 3+ a tydzien byl juz ponad 5 :-)

Gwiazdeczka no to test dobrze Ci pokazał, bo on nie pokazuje kiedy jest więcej niż 3 tyg tylko własnie pokaże 3+ on pokazuje od 1 do 3+ czyli jak jestes w 4, 5 czy 6 tyg to i tak pokaże 3+:tak: Chyba dobrze wytłumaczyłam:-p A ja jestem miedzy 2 a 3 tygodniem a mi pokazał 1-2:sorry: Ale własnie dzwoniłam do kliniki żebył przełożyc betkę ze środy na jutro i sie udało, więc już jutro wszystko bedzie jasne-w końcu!:-) Mam nadzieję ze ten horror sie skończy i wkońcu w pełni będę mogła się cieszyć z tego, ze jestem w ciąży!:-):tak:

Witajcie :)

Aga dzieki za wiadomosc na privie - juz odpisalam:) My wiemy tylko tyle ze maja byc super piaszczyste plaze, slonce i aquapark niedaleko a reszta to wielka niewiadoma;-):-) Moze cos doradzisz??:-)
Zuzia my też ruszamy na piaszczyste plaże i mam nadzieję że będzie bardzooo gorąco :-D
Nie wiem co wam doradzić,myślę że każdy powinien jechać gdzie od dawna chciał jechać.Jest tyle pięknych miejsc na świecie że ciężko wybrać :)a co do aquaparku to doskonale was rozumiem bo sami na pewno taki aquapark odwiedzimy.Tam to dopiero jest zabawaaa :tak::-D

Roxii kiedy kolejna betka?

reklama
roxxi dzieki za wyjasnienie z tymi testami hehh szczerze to nie wiedzialam :zawstydzona/y: mysle ze napewno mozesz sie juz cieszyc swoja ciaza skoro testy takie wyrazne wychodza :-):-):-) wiec kolo listopada ci pewnie termin wypadnie ja mam na sierpien

Do góry