reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
no właśnie ja też czekam i się niecierpliwię hmmmmmm
Roxii gdzie jesteś??????????
Widzę że nie jestem sama tzn.że sama nie jestem w oczekiwaniu na wieści od Roxii :)
Wcześniej pisała że lubi sobie długo pospać więc pewnie odezwie się gdy tylko wstanie.
A Ja wpadnę na chwilę,później...bo mam robotę w domu i angielski do nauki.
Miłego dziewczyny!

Hej dziewczynki!
Jestem, jestem, dziękuje ze tak na mnie czekacie, to bardzo miłe:tak:
Ja niestety nie mam dobrych wieści, jedna krecha na obu testach:-:)-:)-(
Ale mam trochę mętlik w głowie juz piszę czemu. Zrobiłam dwa testy jeden ten bardzo czuły first response a drugi taki zwykły z ebaya. Po ok 5 min poszłam sprawdzić wyniki i zobaczyłam na obu jedną kreche:-( Zaczęłam wyć jak bóbr, mimo że spodziewałam sie takiego wyniku. Ale po chwili wzięłam jeszcze raz ten czuły test do ręki i zobaczyłam cień, cienia drugiej kreski. Ale naprawdę trzeba się dobrze przypatrzeć i to pod światło zeby zobaczyć tą drugą. I teraz nie wiem czy tak zawsze jest ze tą drugą widac pod światło??? Ja nie mam duzego doswiadczenia z testami i mało razy je robiłam, dlatego nie wiem czy ten cien jest normalny, czy ja juz go sobie uroiłam:-( Nie wiem, nic juz jie wiem wyc mi się chce....
Przepraszam, ze zepsułam Wam walentyki, mam nadzieję ze mimo to spędzicie ten dzien miło i przyjemnie:tak:
Jeszcze raz dziękuję wszystkim za kciuki i za wsparcie.... :*

gwiazdeczka dzięki:-) Test z krwi mam jutro, zobaczymy co wyjdzie, jutro rano powtórze jeszcze test i pojadę na bete. Zobaczymy, ale wielkiej nadzieji sobie nie robię, bo ta druga kreska to naprawdę jest ledwo widoczna:-(

reklama
Do góry