agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Roxii nie trać nadziei.Jutro masz betę a beta wszystko wyjaśni na 100 % także głowa do góry i daj znać jutro jaki wynik bety!3 mam kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana ja tez duzo czytalam ze testy owulacyjne zrobione na koniec cyklu gdy wychodza pozytywnie to potrafia pokazac ciaze... probuje cos znalezc na temat poziomu LH ktory wlasni wykrywaja testy owulacyjne i znalazlam na szybkiego tylko to ,,Jeśli komórka jajowa zostanie zapłodniona, powstała zygota podejmuje produkcję (hCG), która działając podobnie do LH, podtrzymuje życie ciałka żółtego. Poziom progesteronu w takiej sytuacji nie obniża się, a zatem nie dochodzi do krwawienia miesiączkowego i ciąża może być utrzyman,, - wiec prawdopodobnie..Silene no juz mi ulżyło cieszę że są dwie kreseczki:-)
A ja przed chwilą zrobiłam pewien "myk". Kiedyś czytałam ze testu owu. wykrywają wczesną ciąze, no i miałam w domku takowe testy i jeden zrobiłam tak dla sprawdzenia. No i wyszły dwie kreski, ta druga blada, ale mocniejsza od tej na tescie ciazowym Nie wiem co mam o tym mysleć Myślicie ze żeczywiscie test owu moze wykryc ciaze???