reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na Wyspach

o matko Roxii ale koszmar mialas, jesli snilo ci sie ze nie jestes w ciazy to na pewno jestes na 100%, zobaczysz:)
jejku jeszcze 2 dni ale ten czas zlecial?

robicie cos dziewczyny na walentynki?
my nie bedziemy miec zbytnio czasu nigdzie wyjsc. Ale na pewno zakupie jakas smieszna kartke i moze ulubiona slodycz mojego malzona. W sumie nigdy nie przykladalismy duzej uwagi do tego swieta, ale jakas mala rzecz zawsze sprawi radosc:)

No zobaczymy jak będzie, ale trzymam Cie za słowo:-D
Co do walentynek, to strach mnie paraliżuję jak pomyślę o tym dniu, bo to bedzie sądny dzień;-) My w sumie tez nigdny jakos szczególnie nie obchodziliśmy tego święta, zobaczymy co wyjdzie. Jeśli test bedzie pozytywny to bedziemy świetowac jak nigdy do tąd, ale jak będzie negatyw to pewnie nie będziemy mieli ochoty na jakiekolwiek świętowanie:sorry: Mimo wszystko mam oczywiscie zamiar kupić coś słodkiego i kartkę dla M tak symbolicznie, on jakiegos kwiatka pewnie tez przytarga:-D:-p

reklama
Witam.
No i zaczęło się poranek rozpoczął się od intensywnej rozmowy z sedesem.

Cycochy mnie tak bolą że obłęd,na dodatek młody gorączkował w nocy i muszę go zarejstrować do lekarza.Zastanawiam się czy iść dziś do GP i od razu podjechać do ginia.
Łapcie dziewczyny ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

silene moze to głupie, ale zazdroszczę Ci tych mdłości he he:-D Mam nadzieję że i mnie niebawem dopadną:tak: Dzięki za wiruski ciążowe:-) Trzymaj się cieplutko!!

Witajcie!
Nie zaglądałam w weekend bo pełno roboty w domu miałam a niedzielę pracowałam overtime więc same rozumiecie.
Ogólnie czasu jakoś brakuje więc będę zaglądała z doskoku:)

Roxii jutro testujesz? kiedy nam napiszesz?
Jutro wejdę na bb aby odczytać dobrą wiadomość:)

Pozdrawiam was!

Dzieki dziewczynki:-) tak, jutro testuję z rana bo tak najlepiej, wynik pewniejszy:tak: Dam znać jak tylko bede wiedziała, ale nie spodziewajcie się mnie tu o 7 czy 8 rano bo ja długo śpię:-p myslę że ok 9-10 bede juz wiedziała. Trzymajcie kciuki plisssssss;-)

Roxii bedzie dobrze, sprobuj nie myslec o tym juz dzisiaj, wiem, ze to trudne, ale postaraj sie zajacz czyms, jakies porzadki, maraton filmowy i wrzuc na luz na pewno wszystko bedzie ok.

Ja twoj wynik pewnie przeczytam jak wroce do domku kolo 18, chyba ze bede miec czas w trakcie, ale watpie.

noelka staram się czymś zając i nie myśleć, powiem Ci że dzisiaj juz trochę wyluzowałam i tak nie rozmyślam, ale stresa mam jak cholera:baffled: Cieszę się że to juz jutro w koncu ten horror sie skończy;-)

Witam...
ja tylko na chwilke lukam bo juz tez ide spac... wpadam tylko powiedziec Roxii ze jestem i chyba sie tak samo denerwuje jak Ty;-):-) Az nie chce nic mowic zeby nie zapeszac - jutro bede czekac z niecierpliwoscia...

A dla wszystkich udanych walentynek, tez zabardzo nie swietujemy z M ale zawsze tak jakos milutko dostac chociaz goracego buziaka z tej okazji:)) Zycze wszystkim odrobiny szalenstwa w tym dniu i romantycznych chwil we dwoje:) Ja planuje kolacje przy swiecach - szkoda tylko ze u mnie beda ta krwawe walentynki:wściekła/y: buziaki

reklama
Do góry