aniolkowa no wlasnie tez mi sie cos tak wydaje, ze teraz jak mialam te bole brzucha i jajnikow to myslalam ze to @ a to mogla byc owu. Zrobilam test na owu wtedy-byl negatywny, ale tak jak juz mi kiedys pisalas tym testom nie ma co wierzyc. I sie kurde nie staralm wtedy bo myslalam ze @ wredna przychodzi. Kurde zla jestem. No trudno bede czekac na @ i zaczne prowadzic mierzenie temp, nigdy tego nie robilam. Na poczatku pewnie bede zamotana, ale z czasem pewnie wejde w rytm.
A ty mierzysz temp?
Z tymi badaniami to mam nadzieje, ze beda miec w systemie wszytskie i jakos wyszukaja bo mi nic nie powiedzili, ze przysla do domu, a nie mam zamiaru przekladac wizyty w maju na listopad np. Masakra by byla.
Zapominialm napisac wczesniej, ze dzownili do mnie z gp w tym tyg, ze szpital mnie kieruje na badanie chlamydii. Mam normalnie je zrobic u gp. Ty chyba to mialas jak mnie pamiec nie myli. Jak to wyglada?
A ty mierzysz temp?
Z tymi badaniami to mam nadzieje, ze beda miec w systemie wszytskie i jakos wyszukaja bo mi nic nie powiedzili, ze przysla do domu, a nie mam zamiaru przekladac wizyty w maju na listopad np. Masakra by byla.
Zapominialm napisac wczesniej, ze dzownili do mnie z gp w tym tyg, ze szpital mnie kieruje na badanie chlamydii. Mam normalnie je zrobic u gp. Ty chyba to mialas jak mnie pamiec nie myli. Jak to wyglada?