reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na Wyspach

uuu to nakrzycz na swojego GP :wściekła/y:
musi Ci dać skierowanie.

Mam nadzieję ze mi pójdzie wszystko pięknie i gładko :eek:

Zbieram się do pracy :tak:
Miłego dnia zatem życzę :tak:
Pozdrawiam mocno ;-)

Mi polozna powiedziala ze przyjdzie mi wezwanie po urodzeniu dziecka.pytalam czy mam zglosic sie do gp a ona ze nie bo oni maja to w kompie aby mi przyslac i tak mija prawie rok :wściekła/y:

Milej pracki;-)

reklama
Agnieszka
Ja mialam to badanie tutaj zaraz jak skonczylam 25 lat i napisze ci ze nie ma sie czego obawiac.Badanie robilam u pielegniarki w obecnosci synka:szok: Na szczescie Dominik byl maly i jeszcze nie rozumial co mi ta pani robi:-D

Witajcie dziewczyny:) Jestem tutaj nowa i chcialabym sie Was prosic o doradzenie czy jest moze na tym forum ktos z Irlandii? co tez sie stara o dzidziusia i z okolic Galway.Bo ja juz nie daje rady 2 ciaze stracilam,i chodzilam w Polsce do ginekologa ale masakra kazdy zdziera kase i nie potrafi wyleczyc,cykle mam nieregularne i nie umie mnie wyleczyc,i doszlam do wniosku ze musze sie tutaj w Irlandii u PL ginekologa zaczac leczyc moze on cos pomorze na zajscie w ciaze.Bardzo prosze o wiadomosci jak macie jakies.Pozdrawiam.

Witajcie dziewczyny:) Jestem tutaj nowa i chcialabym sie Was prosic o doradzenie czy jest moze na tym forum ktos z Irlandii? co tez sie stara o dzidziusia i z okolic Galway.Bo ja juz nie daje rady 2 ciaze stracilam,i chodzilam w Polsce do ginekologa ale masakra kazdy zdziera kase i nie potrafi wyleczyc,cykle mam nieregularne i nie umie mnie wyleczyc,i doszlam do wniosku ze musze sie tutaj w Irlandii u PL ginekologa zaczac leczyc moze on cos pomorze na zajscie w ciaze.Bardzo prosze o wiadomosci jak macie jakies.Pozdrawiam.

Witaj lola ja niestety nie jestem z Irlandii ale chyba pare dziewczyn tak,lecz bardzo rzadko sie udzielaja,a co dokladnie chcialabys wiedziec?;-) Jak cos to moge w czyms pomoc :tak:

Witaj lola ja niestety nie jestem z Irlandii ale chyba pare dziewczyn tak,lecz bardzo rzadko sie udzielaja,a co dokladnie chcialabys wiedziec?;-) Jak cos to moge w czyms pomoc :tak:

No szkoda ze sie malo co udzielaja,ja poprostu chcialam sie dowiedziec o PANI ginekolog z Galway z Irlandi bo musze sie zaczac tutaj leczyc bo nie moge zajsc w ciaze a takie latanie do pl na 2 tyg to nic nie daje:(

A bylam teraz w PL w grudniu na 3tyg i bylam u gina i stwierdzil ze wszystko jest u mnie w porzadku i ze owulacja bedzie w najblizszym czasie i zrobil cytologie i wsio ok ale czemu juz 42 dni okresu niemam jak mialam od lipca reularny okres to niewiem.a w ciazy nie jestem bo test robilam.

A bylam teraz w PL w grudniu na 3tyg i bylam u gina i stwierdzil ze wszystko jest u mnie w porzadku i ze owulacja bedzie w najblizszym czasie i zrobil cytologie i wsio ok ale czemu juz 42 dni okresu niemam jak mialam od lipca reularny okres to niewiem.a w ciazy nie jestem bo test robilam.

A badania hormonalne robilas ? wiesz ja o trzeciego maluszka staralam sie 2 lata.
Moze kup testy owulacyjne,obserwuj sluz i mierz tempke ...
A na jakiej podstawie stwierdzil ze owulacje bedziesz miala niedlugo ? mialas robiony monitoring?

Ostatnia edycja:
Agnieszka
Ja mialam to badanie tutaj zaraz jak skonczylam 25 lat i napisze ci ze nie ma sie czego obawiac.Badanie robilam u pielegniarki w obecnosci synka:szok: Na szczescie Dominik byl maly i jeszcze nie rozumial co mi ta pani robi:-D

Kama może to głupie pytanie ale jak wyglądało badanie?
I czy po ukończeniu 25 lat GP da mi skierowanie na usg i cytologię do Ginekologa?
Na luty mam wizytę w Coventry ale przed wczoraj dostałam zaproszenie na badanie ginekologiczne bo 5marca kończę 25 lat i zastanawiam się czy odwołać wizytę w Coventry a pójść do szpitala,zaoszczędziłabym tym sposobem 130 funtów + dojazd do Coventry.

U mnie spokojnie,przygotowuję się psychicznie do staranek które już nie długo...

Pozdrawiam was!

reklama
A badania hormonalne robilas ? wiesz ja o trzeciego maluszka staralam sie 2 lata.
Moze kup testy owulacyjne,obserwuj sluz i mierz tempke ...
A na jakiej podstawie stwierdzil ze owulacje bedziesz miala niedlugo ? mialas robiony monitoring?

EDYTA ja robilam badania hormonalne w czerwcu zeszlego roku bo zazywalam na uregulowanie okresu Diane35 i przez 7msc zazywalam a pozniej zrobilam badania i nie wyszly duzo ponizej normy ale w normie takze gin nie kazal dalej brac i pozniej lipiec,sierpien,wrzesien byl normalny okres ale z plamieniami zaczety co 30dni ale w pazdzierniku mialam w sumie 9dni liczac plamienie okres i plamienie.A w listopadzie mialam tylko plamienie 2dniowe w polowie miesiaca a w grudniu przyszedl liczac od tego plamienia w 21dc wydaje mi sie ze za wczas ale juz byl sam okres bez poczatkowych plamien.No i teraz od 10.12 czekam na okres i jeszcze niema.A co do mierzenia tempki to mierze i na to wychodzi ze owulki chyba nie bylo bo poczatkowa mam 36,2 a najwiecej 36,6 ale terax jest znow 36,2 i wydawalo mi sie ze okres tuz tuz a tu niema nic.A i testy owul mam tylko takiej mocnej drugiej kreski nie mialam tylko byla druga widoczna ale nie taka sama jak ta cotrolna.To tyle.No zrobil mi usg i stwierdzil ze bedzie miedzy 20-27.12 a ja u niego bylam 16.12.No niewiem moze widzial po pecherzykasz bo dosc duze byly sama niewiem.

Ostatnia edycja:
Do góry