reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Zuzia musze ja przepedzic,moze jakis taniec wykonam i sobie pojdzie
Aga ja mam 120 mil do Londynu :-(
Powiem Wam z doswiadczenia ze z pierwszym dzieckiem jest najgorzej,bo trzeba sie wszystkiego nauczyc,poznac ten caly galimatias,no a jak jest starsze dziecko to zawsze pomoze przy mlodszym,pobawi sie,pogada do maluszka.I z kazdym nastepnym jest coraz lepiej;-)szczerze polecam
Roxii w poniedzialek bede myslec o Tobie i zaciskac kciuki
Aga ja mam 120 mil do Londynu :-(
Powiem Wam z doswiadczenia ze z pierwszym dzieckiem jest najgorzej,bo trzeba sie wszystkiego nauczyc,poznac ten caly galimatias,no a jak jest starsze dziecko to zawsze pomoze przy mlodszym,pobawi sie,pogada do maluszka.I z kazdym nastepnym jest coraz lepiej;-)szczerze polecam
Roxii w poniedzialek bede myslec o Tobie i zaciskac kciuki
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
uuu 120 mil to sporo i taki wypad to już nie przejażdżka a wycieczka czy wielka wyprawa
kamilaedi
Fanka BB :)
witam niedzielnie ja tak na chwilke, bo wczoraj przebimbalam caly dzien (doslaownie caly dzien w wyrku. poza spacerem z psami...) wiedz dzis musze sie wziasc za sprzatanie bo chata wyglada jak po tornado a po sprzataniu bede robic kopytka, jakos tak mnie naszlo mniami
sciskam was i milej niedzieli zycze
sciskam was i milej niedzieli zycze
agnieszka.kk
Kamila miłego sprzątania i udanej niedzieli
Pozdrawiam dziewczyny
Pozdrawiam dziewczyny
Kama83
Fanka BB :)
Witajcie kochane
Ja juz siedze w domku od piatku.Nawet nie wyobrazacie sobie jak sie ciesze.Niestety pod domem mielismy nie mila niespodzianke:-( Wejscie do naszej uliczki byla zamkniete i policja pod domem Juz myslalam ze cos sie stalo z naszym mieszkanie ale okazalo sie ze to u sasiadki.Niestety nic nie wiem a policja nic nie mowi.Powiedzieli tylko ze byl powazny wypadek i beda pilnowac mieszkanie przez kolejne 3 dni U mnie wszystko dobrze,maly kopie na calego i daje znac o sobie z czego bardzo sie ciesze Zaraz wracam do poprzednich stron i sprobuje was nadrobic chociaz ciezko bedzie.Obiecuje jednak ze teraz gdy jestem w domku bede do was zagladac czesto
Na koniec wysylam wam oczywiscie mase fluidkow ode mnie i Alexa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja juz siedze w domku od piatku.Nawet nie wyobrazacie sobie jak sie ciesze.Niestety pod domem mielismy nie mila niespodzianke:-( Wejscie do naszej uliczki byla zamkniete i policja pod domem Juz myslalam ze cos sie stalo z naszym mieszkanie ale okazalo sie ze to u sasiadki.Niestety nic nie wiem a policja nic nie mowi.Powiedzieli tylko ze byl powazny wypadek i beda pilnowac mieszkanie przez kolejne 3 dni U mnie wszystko dobrze,maly kopie na calego i daje znac o sobie z czego bardzo sie ciesze Zaraz wracam do poprzednich stron i sprobuje was nadrobic chociaz ciezko bedzie.Obiecuje jednak ze teraz gdy jestem w domku bede do was zagladac czesto
Na koniec wysylam wam oczywiscie mase fluidkow ode mnie i Alexa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nie mam pojęcia kochana jak to bedzie, ale myślę ze już nic nie bąda mi robić, pozostanie mi tylko czekanie i wiara w to ze sie uda Ale pewnie jutro wszystko dokładnie mi powiedzą, o ile dojdzie do tej inseminacji, wciąż sie boję ze żołnierzyki M mogą być za słabe....A no i dzis jednak musze wziąć ten zastrzyk, bo tetst owu nadal nie jest pozytywny widocznie ze stresu itd. wszystko sie poopóźniało, moze to i lepiej będe pewna ze pęcherzyk peknieA jeszcze Roxii jak juz bedzie po tej inseminacji to co pozniej - czekasz do terminu i testujesz czy jak??? Jeszcze pozniej beda robic jakies badania lub usg??
agnieszka.kk
Kama hej co u Ciebie?
Roxii kciuki mocno zaciśnięte &&&
Roxii kciuki mocno zaciśnięte &&&
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Czesc
Kamila milego sprzatanka
Kama Witaj,dobrze ze u Was wszystko dobrze
Roxii jutro czekamy na wiesci,jak juz bedzie po.Trzymaj sie;-)
A ja rano nie moglam wejsc na BB:-(
My juz po spacerku,przy okazji sklep zaliczony,a teraz czekam na obiad (dzisiaj mezus gotuje)
Milej niedzieli:-)
Kamila milego sprzatanka
Kama Witaj,dobrze ze u Was wszystko dobrze
Roxii jutro czekamy na wiesci,jak juz bedzie po.Trzymaj sie;-)
A ja rano nie moglam wejsc na BB:-(
My juz po spacerku,przy okazji sklep zaliczony,a teraz czekam na obiad (dzisiaj mezus gotuje)
Milej niedzieli:-)
reklama
agnieszka.kk
Edytko u góry jest komunikat że dziś rano między godzinami 8.30 a 10 będą problemy z wejściem więc spokojnie nic się nie stało.
My już po obiadku,odpoczywamy i pijemy kawkę
Roxii jutro czekamy na wiesci
My już po obiadku,odpoczywamy i pijemy kawkę
Roxii jutro czekamy na wiesci