reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na Wyspach

A jeszcze Roxii jak juz bedzie po tej inseminacji to co pozniej - czekasz do terminu i testujesz czy jak??? Jeszcze pozniej beda robic jakies badania lub usg??

reklama
Zuzia musze ja przepedzic,moze jakis taniec wykonam i sobie pojdzie:-p:-D

Aga ja mam 120 mil do Londynu :-(

Powiem Wam z doswiadczenia ze z pierwszym dzieckiem jest najgorzej,bo trzeba sie wszystkiego nauczyc,poznac ten caly galimatias,no a jak jest starsze dziecko to zawsze pomoze przy mlodszym,pobawi sie,pogada do maluszka.I z kazdym nastepnym jest coraz lepiej;-)szczerze polecam:-p

Roxii w poniedzialek bede myslec o Tobie i zaciskac kciuki:tak:

witam niedzielnie :) ja tak na chwilke, bo wczoraj przebimbalam caly dzien (doslaownie caly dzien w wyrku. poza spacerem z psami...) wiedz dzis musze sie wziasc za sprzatanie bo chata wyglada jak po tornado a po sprzataniu bede robic kopytka, jakos tak mnie naszlo mniami
sciskam was i milej niedzieli zycze :)

Witajcie kochane
Ja juz siedze w domku od piatku.Nawet nie wyobrazacie sobie jak sie ciesze:-D.Niestety pod domem mielismy nie mila niespodzianke:-( Wejscie do naszej uliczki byla zamkniete i policja pod domem:szok: Juz myslalam ze cos sie stalo z naszym mieszkanie ale okazalo sie ze to u sasiadki.Niestety nic nie wiem a policja nic nie mowi.Powiedzieli tylko ze byl powazny wypadek i beda pilnowac mieszkanie przez kolejne 3 dni:szok: U mnie wszystko dobrze,maly kopie na calego i daje znac o sobie z czego bardzo sie ciesze:tak: Zaraz wracam do poprzednich stron i sprobuje was nadrobic chociaz ciezko bedzie.Obiecuje jednak ze teraz gdy jestem w domku bede do was zagladac czesto:tak:

Na koniec wysylam wam oczywiscie mase fluidkow ode mnie i Alexa:tak::-D ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A jeszcze Roxii jak juz bedzie po tej inseminacji to co pozniej - czekasz do terminu i testujesz czy jak??? Jeszcze pozniej beda robic jakies badania lub usg??
Nie mam pojęcia kochana jak to bedzie, ale myślę ze już nic nie bąda mi robić, pozostanie mi tylko czekanie i wiara w to ze sie uda:tak: Ale pewnie jutro wszystko dokładnie mi powiedzą, o ile dojdzie do tej inseminacji, wciąż sie boję ze żołnierzyki M mogą być za słabe....:sorry:A no i dzis jednak musze wziąć ten zastrzyk, bo tetst owu nadal nie jest pozytywny:sorry: widocznie ze stresu itd. wszystko sie poopóźniało, moze to i lepiej będe pewna ze pęcherzyk peknie:tak:

Czesc

Kamila milego sprzatanka

Kama Witaj,dobrze ze u Was wszystko dobrze

Roxii jutro czekamy na wiesci,jak juz bedzie po.Trzymaj sie;-)

A ja rano nie moglam wejsc na BB:-(

My juz po spacerku,przy okazji sklep zaliczony,a teraz czekam na obiad (dzisiaj mezus gotuje)

Milej niedzieli:-)

reklama
Do góry